Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bjk toparlanmazsa gs'da hertha gibi falan oynarsa gs rahat kazanır gerçi gs hertha gibi oynarsa bjk toparlansa bile alır gibi geliyo bana..Ya da Gs'lı olduum için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 adamınbiri said: toggie said: sıradaki gelsin bizde girelim mi sıraya? 1-0 falan yenip gidicez fazla meşgul etmeyiz sonrasında siz gençlerbirliğe 3 atmaya devam edin lütfen gelin kupada zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/12/7_236359_L%C4%B0NCOLN.jpg maçın özeti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 adamınbiri said: toggie said: sıradaki gelsin bizde girelim mi sıraya? 1-0 falan yenip gidicez fazla meşgul etmeyiz sonrasında siz gençlerbirliğe 3 atmaya devam edin siz de gidin hacettepe'ye falan yenilin, bana uyar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ardanın poposu baya büyük hem kısa hem bodur adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 iyi yendik gene..bu hızla devam inşallah.. ancak neden mehmet güven gibi gereksiz bir adma ilk 11de oynadı onu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 mehmet güven ilk 11 oynamasaydı meira'yı alıcaktı onun pozisyonuna o şekilde de defans göbeği bozulucaktı, bu formasyon daha iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 geçen haftaya göre tek eksik kewell değil miydi? edit:izlemedim yoldaydık radyo gidp geldiğinden böyle sorular soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 evet öle olması lazım yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kewell-aydın değişikliği yeterli değil mi peki?nonda golde duvar pası yapmaktan başka ne yaptı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ayhan vardı geçenh hafta bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 nonda pek bişi yapamadı dün onda haklısın, rakibi bozdu,hırpaladı ama eski performansından uzaktı yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 nonda nın cinsel hayatı problemli sanırım.ben olsam yaserle başlardım.o adam ilk 11 de başlamalıydı yani.çok şey bekliyorum ondan. mehmet güven gerçekten çok gereksiz.adamı hiç sevmiyorum ya.yani takımımdaki futbolcuları genelde severim.ama bu adamı sevemedim :) ayrıca lincoln hastanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar