Predator Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 oyunu çok oynamadığım için grafik yönüne dalıcam. ben bu oyunu ilk aldığımda bilmem kaç senesi aldıktan 1-2 gün sonra tatile gitmiştim yanımda bir bilgisayar dergisi. hergün açar dergiden oyunun resimlerine bakar , yazılarını okurdum , şu tatil bitsede gidip başına kurulup oynasam şöyle diye.böyle bi oyun bu yanni , zamanına göre süper kesinlikle ki halada süper.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evet abiler starcraft starcraft'tır.yani birileri onu severken başka birileride onu sevmediğini söylemek üzere yorum yapabiliyorsa bu üzerine konuşulan konunun aslında gerçekten bir değeri olduğunu göstermez mi?hem sonra ondan sonra bazı oyunlar çıkarılıp onunla kıyaslanmadı mı?yani sevilse de sevilmese de starcraft özel bir oyundur bana göre. *!blizzard'dan babam çıksa yerim der ve kaçar*[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* [Bu mesaj barasar tarafından 05 Mayıs 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Arkansis, 04 Mayıs 2004 22:55 tarihinde demiş ki: Apm = Actions per minute , sanırım sen mouse la basıyorsun herşeyi o yüzden pek bi uzak kalmışsın bu sözcüğe , anlatacak o kadar şeyimiz varki sana , ama sen 1 kere yüzünü gördüğün 98 senesinde 2 gün girdiğin b.netten birşey öğrenmen mümkün değil , bu yüzden daha fazla tartışmanın anlamı yok, Damage sistemi anlatılmış sana , daha hala gelmişsin pike manın üzerindeki damage la farklı bi ırk ppikemanın üzerindeki armoru protossun shield ve ayrı armor sistemiyle kıyaslıyorsun ben daha sana ne anlatayımki ? Okuduğun starcraft compediumlardaki bilgileri okuyarakta günümüzde kimse sc oynamıyor ha onuda belirteyim , okumaya devam et, belki okuyarak anlarsın , ama örneği var , tak cd yi gel servera ... tık dedim, fare tıkı demedim. actions pek minute nedir biliyorum, embesilmiş gibi anlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim.. 98 senesinde 2 gün girdiğimi medyum memiş mi söyledi sana? aslından emin olmadığın, ancak varsayım yürüttüğün konularda kendindn bu kadar emin konuşursan kendinden başka kimse ciddiye almaz seni. "Damage sistemi anlatılmış sana" kim anlatmış? göster yazıyı hangi mesajda anlatılmış bana dmg sistemi? "daha hala gelmişsin pike manın üzerindeki damage la farklı bi ırk ppikemanın üzerindeki armoru protossun shield ve ayrı armor sistemiyle kıyaslıyorsun ben daha sana ne anlatayımki" insan anlatacak birşeyi kalmadığında genelde birşey anlatamaz zaten, zorlama kendini.. :) "Okuduğun starcraft compediumlardaki bilgileri okuyarakta günümüzde kimse sc oynamıyor" belli oluyor.. "okumaya devam et, belki okuyarak anlarsın" sana da tavsiye ederim, belki sende de işe yarar.. "tak cd yi gel servera" mike morhaime'le mi tanıştıracaksınız?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Bonecrusher, 04 Mayıs 2004 23:36 tarihinde demiş ki: bence boşuna uğraşmayın Sam'i ikna edemessiniz :) sevmiyorsa sevmiyordur, beğenmiyorsa beğenmiyordur.. bone'cum bari sen okumadan yorum yapma. starcraft'ı sevdiğimi, ancak yenilikçi bir oyun olmadığını ve bu kadar oynamaya da değmeyeceğini savunuyorum ben. zaten bukadar insan tek satır okumadan gelip sataşıyor sanki starcraft'tan nefret ediyormuşum ya da aoe serisiyle yarıştırıyormuşum gibi, bütün atışma da bundan kaynaklı neredeyse..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sam sen tarsitmiyorsunki tek yaptigin her cumlede bosluk arayip cevep vermek. Cevaolarin verilere degil bizimkilerdeki aciklara dayaniyo. Sc deki dmg sistemi pikemanin atlara x2 fillere x3 zarar vermesi degildir. Sudur: Luker Dragoona neden cok kayar cunki dragoon essek kadar dir dikenleri iki kez deyer. firebat neden zerga karsi kullnilir cunki small ve medium tip uniteler kullana zerg splash dmgye sahip olan firebat karsisinda ezilir. lakin onemli olan baska birsey daha vardir oda sudurki firebatların sımdıye kadar baska hıc bı oyunda gorummemıs bı saldırı seklı vardır. Bu cıvırların menzili vardır kısada olsa vardır ama bunlar gınede gıdıp adamın dıbınden saldırılar bu sekılde arkasındakı medıuma veya ıkı smallda vurmus olurlar. Fırebatlar aynı sebepten dolayı bınalara karsıda etkılırıdır. Eee pekı zerg napıcak nalmı toplıyacak ılla aır mı basıcam fıre-medıc gıden adama: hayır. Apmsı yuksek bır oyuncu ıyı m ıcroyla unıtelerın yigilmasini engelliyim splashdan koruna bilir veya hydra dancela firebatlara ucbucuk attirabilir. Scdekı tek olay dmg degıldırde. bı dusun bakalım neden herkez zealot high templar diyoda neden hic zealot reaver demiyo? Soyliyim Teplarlarla istedigin yere psi stormunu atarsin guzeldir hostur ama beceremessen kendi kafana sicarsir. Buna karsin reaverlar kendi uniteerine zaravermez kullnimi daha kolaydir ama su vardirki reaverlarin attiklari scrablar dusmana deymeden patlamaz siki saflarda savasmasi gereken zealotlar scrablarin dusmana ulasmasini engeller dolayisiyla zealotlarinin yarisi telef olana kadar sen Scarablarini adam gibi kullanamassin. baska bir ornek: Bw ile gelen mutalistken olma devourerlar verdigin masrafa karsin ve sadece havaya sadirmalarina karsin oldukca etkisilerdir peki ne halta yararalar. Saldirdiklari adamin armorini dusururuler boylece diger uniteler daha saglam harcar rakibin airlarini. Aha sana Dmg isitemi Sc deki dmg isistemi sadece sayilar uzerine kurulmus degildir. popu fazla olan cesidi guzel olan kazanicak degildir.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Sam, 05 Mayıs 2004 12:00 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 04 Mayıs 2004 22:55 tarihinde demiş ki: Apm = Actions per minute , sanırım sen mouse la basıyorsun herşeyi o yüzden pek bi uzak kalmışsın bu sözcüğe , anlatacak o kadar şeyimiz varki sana , ama sen 1 kere yüzünü gördüğün 98 senesinde 2 gün girdiğin b.netten birşey öğrenmen mümkün değil , bu yüzden daha fazla tartışmanın anlamı yok, Damage sistemi anlatılmış sana , daha hala gelmişsin pike manın üzerindeki damage la farklı bi ırk ppikemanın üzerindeki armoru protossun shield ve ayrı armor sistemiyle kıyaslıyorsun ben daha sana ne anlatayımki ? Okuduğun starcraft compediumlardaki bilgileri okuyarakta günümüzde kimse sc oynamıyor ha onuda belirteyim , okumaya devam et, belki okuyarak anlarsın , ama örneği var , tak cd yi gel servera ... tık dedim, fare tıkı demedim. actions pek minute nedir biliyorum, embesilmiş gibi anlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim.. 98 senesinde 2 gün girdiğimi medyum memiş mi söyledi sana? aslından emin olmadığın, ancak varsayım yürüttüğün konularda kendindn bu kadar emin konuşursan kendinden başka kimse ciddiye almaz seni. "Damage sistemi anlatılmış sana" kim anlatmış? göster yazıyı hangi mesajda anlatılmış bana dmg sistemi? "daha hala gelmişsin pike manın üzerindeki damage la farklı bi ırk ppikemanın üzerindeki armoru protossun shield ve ayrı armor sistemiyle kıyaslıyorsun ben daha sana ne anlatayımki" insan anlatacak birşeyi kalmadığında genelde birşey anlatamaz zaten, zorlama kendini.. :) "Okuduğun starcraft compediumlardaki bilgileri okuyarakta günümüzde kimse sc oynamıyor" belli oluyor.. "okumaya devam et, belki okuyarak anlarsın" sana da tavsiye ederim, belki sende de işe yarar.. "tak cd yi gel servera" mike morhaime'le mi tanıştıracaksınız? Yahu sen bıt bıt bıt benim kelimelerime laf yetiştirmekten başka birşey yapmıyorsunki. Gel gelelim aok aoe ile sc yi kıyaslamana. Daha hala öğrenememişsin AOk daki bütün ünitelerin birbirninin aynısı olduğunu , ne o yoksa tarlalarda geze geze aklın bir karış havadamı kaldı ? Bak tekrar ediyorum bütün unit ler aynı damagelar 1 2 ordanında değişiyor, bir ırkın archerı varsa karşı ırkında başka bir archerı var ! ama sonuçta bir archer var ve aynı şekilde ateş ediyor ! AOE de adamın base ine sadece 1 tek unit basarak alabilirsin oyunu , e gel bunu sc de yap bakalım ne kadar başarılı oluyorsun aoe kadar rts si saçma bir oyunu gelip burda bize karşı savunman zaten baştan saçmalık bir olay , micro yapmanın imkansız olduğu bir oyundur aok. 2 sene kadar oynadım ben bu AOE ve AOK serisini , görsel güzellik dışında 5 para etmez , 1 kere unitlerin yapay zekası 0. Ha sen şimdi sc ye laf atacaksın demi ? hiç de laf atmaya kalkma sende bende biliyoruz unitlerin bir yerden başka bir yere nasıl gönderildiklerini. Cuce nin anlattıklarını sana anlatmak istemiyorum başka bir şekilde çünki sen anlamak istemiyorsun sc yi. Tek düz mantıkla diğer rts oyunlardan hiçbir farkı olmadığını iddia ediyorsun , yani sen diyorsunki 3 asker vs 3 asker combatı , 2 zealot 1 prob vs 12 ling combatıyla eşdeğerdir ... Senin oyunu oynamadığını nereden mi biliyorum ? Bilmeme gerek yokki bu tartışmaya girmen senin oyunu bilmediğini gösterir , sana bu saatten sonra açıklama yapmakta fayda etmez , kıyaslamaya bak AOE vs StarCraft ....[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Sam, 05 Mayıs 2004 12:00 tarihinde demiş ki: tık dedim, fare tıkı demedim. actions pek minute nedir biliyorum, embesilmiş gibi anlatmaya çalıştığın için teşekkür ederim.. 98 senesinde 2 gün girdiğimi medyum memiş mi söyledi sana? aslından emin olmadığın, ancak varsayım yürüttüğün konularda kendindn bu kadar emin konuşursan kendinden başka kimse ciddiye almaz seni. "Damage sistemi anlatılmış sana" kim anlatmış? göster yazıyı hangi mesajda anlatılmış bana dmg sistemi? "daha hala gelmişsin pike manın üzerindeki damage la farklı bi ırk ppikemanın üzerindeki armoru protossun shield ve ayrı armor sistemiyle kıyaslıyorsun ben daha sana ne anlatayımki" insan anlatacak birşeyi kalmadığında genelde birşey anlatamaz zaten, zorlama kendini.. :) "Okuduğun starcraft compediumlardaki bilgileri okuyarakta günümüzde kimse sc oynamıyor" belli oluyor.. "okumaya devam et, belki okuyarak anlarsın" sana da tavsiye ederim, belki sende de işe yarar.. "tak cd yi gel servera" mike morhaime'le mi tanıştıracaksınız? Mesela bu kadar cumlenin birinde bile tek bir cevap yok. Butun cumleler ya soruya soryla cevep veriyo ya alay ediyo yada cumleyi kafasina gore anlayip acigini ariyo.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ortaya sunduğunuz argümanda açık varsa elbette bunu ortaya koyacağım, kaldı ki siz de bunu yapıyorsunuz fırsta bulunca. ayrıca gayet de verilere dayandırıyorum benim argümanımı, "tak cd'yi gel sunucuya" demiyorum.. dmg sistemi sayılarla çalışır, scrabble oynamıyorsunuz, bilgisayar oyunu bu. sistemin matematiksel işleyişini açıkladım ben, firabat'in ranged saldırı için rakibin ille de dibine gitmesi combat sisteminin bir parçasıdır, dmg sistemi sadece en önemli parçasıdır combat sisteminin. senin diğer anlattıkların oynanış taktikleri, oyunun yenilikçiliği ya da replay value'su hakkında bir fikir vermiyor insana. ha taktiklerin çeşitliliğini anlatmaya çalışıyorsan hemen her stratejide benzer sayısız strateji yada taktik oluşturulabilir. belki de 6 yıl boyunca sc'ye saplanıp kalmadığım, bu sürede gidip başka oyunlar da oynadığım için sadece ben farkına varıyorum bunun.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Cok anim verdi baska bi ornek daha vericem bu oyunu gercektende dusunulupte yapıldgını acıklar sana. Luker ne biliyosundur sanirm hani hydraiskten tureyip sadece yerin altinda sldirabilen yaratik. Lukerlar bir hat icinde saldirir ve onune gelen herseye zarar verir. Bu veletlerin yerin altina girip saldir bilmeleri onlara gorunmezlik verir. Ama bu yetenekleri ayni zamanda en buyuk dez avanatlaridir. Dusun bir lukerlarin yeri savas sirasinda degistirilebilinseydi full upgrade archon zealot karsimi bile etrafini sarmis 10 luker karsizinda 10sny dayanamazdi. Sen lutfen haritanin her yerine kale dikmeye devam et sam oldumu.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 "Sam anlatmya calistigimiz unitelerin saldirma bicimi bassetigimiz dmg sisteminiz bir parcasirdir" diyicem anlatmak bu topic altinda sana karsi komik kaciyo... Lutfen bana somut birseyler soyle bidahaki cevebindada bende ona gore konusayim. Birsey daha son alti yilda cikmis strateji oyunlarinin %90 oynadim ve hepsinde taktik strateji yapmaya calistim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 05 Mayıs 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Azmodai, 04 Mayıs 2004 22:27 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum. star craftin hayatimda oynamadim. *kacar* En azindan laf atmiyosun bahtsizim benim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 brood war oynamadım ben. sc o kadar sarsaydı belki oynama gereksinimi duyardım yıllar önce, ama yine de bir ara almayı düşünüyorum bir de o halini göreyim diye.. "Sen lutfen haritanin her yerine kale dikmeye devam et sam oldumu" ehe bu ne alaka şimdi? don gömlek orc'ların taş kulelerden çok hp'si olduğu bir oyun mu geldi aklına? ;) birimlerin kullanılma tekniklerini anlatıyorsun ki bu commbat sisteminin hr unsuru gözönüne alınarak yapılan birşeydir, kaldı ki 'sizin bahsettiğiniz dmg sistemi' filan yok ortada, ben zaten aynı oyunu anlatıyorum ve tek bir dmg sistemi var bu oyunda. yukarıda verdiğin örnekler de explosive, concussive ve splash dmg'lerle ilgili örneklerdi, (varsa yoksa bunları müthiş yenilik ya da süper farklılık gibi gösteriyorsunuz zaten) ben izah etmişim önceden.. eee hepsi bu kadar mı? kalmadı mı mineral tartışacağım starcraft zealot basmak için? :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bu cevepti dimi simdi..... Valla azim acik kaldi. Merak ediyorum her mesajinda ayni bos seyleri yazmak canini sikmiyomu? (Kale AoE onegiydi eger Wc3 de kullerin hpsi Gruntlardan fazla olsaydi herkez AoE deki gibi heryere kule dikerdi allahtan degil. Tabi sen "bastan asagi armorli huntressi nasil unarmed yaparlar"da kaidigin icin.)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ..starcraft'ı sevdiğimi, ancak yenilikçi bir oyun olmadığını ve bu kadar oynamaya da değmeyeceğini savunuyorum ben... Ehehe savun bab kım tutar senı :) ama ben bıde (artık dayanamadım da)myth ın o super yenılıcı olayını alayım senden,su kadar senedır frp nın ıcındeyım bunuda goz onunde bulundur.. Adam Star a yenlıkcı degıl dedı yaa sırf ırk esıtlıgı kendı basına bır devrımdır starda..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yok abi bende simdi fark ettim sam saolsun Sc yenilikci degil. Dusun bi adam uretiyosun ismi unit e dune1 dede oleydi yeni degil. kaynok topluyosun gdi vs noddada vardi. Adam uretmek icin bina yapiyosun abi kopya olurda bu kadarmi olur yuh be! nit nit nit. becerememisler ustelik o kadar ugrasmislar anca ayni anda 12 uniteyi kontrol edebiliyosun. Insan biraz kafa yorara ekrandeki butun adamlari secme tusu koyar nit nit nit. Once ekrandaki butun adamlari secme tusu koy sonra git 3 farkli irk yap. farkli unite uretimi farkli stratlar uniteler basicler kas. FAklir pop limit kurulum alaniyla ugras. micronun onemini arttir macronun onemini arttir. Senin neyine rts ye adam gibi strateji katmak. bas binalari ardi ardina ciksin yanda medium tank tiklat ustune daha cok factory bas daha hizli tank ciksin. Stonemu bitti aman dikkat stone en onemli kaynak stonlari kapicaksinki haritanin heryerine kale dikesin. Scde ne yapmislar yok neymis once pylons dikicekmisiz photon cannon yapmak icin deli eder bu bliz adami. Ulan Marine ne boka yarar ki ben butun haritaya kale dikmedikten sonra rts demem oyuna. Bliz iste 5 yil sonra wc3 cikti onda bile max 12 unite secebiliyoruz adam olmaz bu bliz yaptigi oyundanda bi halt olmaz dimi.....[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Cuce sana sonuna kadar katılıyorum. Neymiş o marine falan hem ne uğraşıyorsunki abi ? Bas 12 tane BC sal adamın üstüne bitsin ya . bırak bu işleri ... sc = Bc[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 sam hiç bir şey bildiğin yok, tek yaptığın itiraz etmek..[signature][hline]
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ohhh nihayet tüm yazıları okuyabildim, kör olucaktım nerdeyse ehuehue.. her neyse evet sam ne diyon bilader sen yaa.. sc benim stratejideki ilk aşkım, hastasıyım, ustasıyım.. stratejide bir devrimdir sc ve ondan sonra gelen oyunlar da bi bok değildir.. görüyoruz red alertin oyun zekasını hemdse sc den kaç yıl sonra çıktı.. sc = unlimimted strategy !!! budur yane...[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr: Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ya ne kadar çok starcraft oynayan varmış da haberimiz yokmuş... ya siz wcg falan kassanıza burda laf yarıştırıcağınıza. Starcraft belki bir kaç yıl için süper bi oyundu. Ben bile -ki içinde air unit barındaran hiç bir RTS'yi sevmem- 2 yıl boyunca keyif alarak oynadım. Ama 6 yıl geçmiş, üstüne hem oynanış olarak, hem grafik olarak, hem de ai olarak daha üstün bir sürü RTS çıkmış hala Starcraft Überdir demenin mantığını göremiyorum. Bu biraz gerçek strateji ustaları starcraft oynar bu yüzden "me play starcraft...me cool..." modunda takılmaya benziyo. Uçak simulasyonu sevmem ama eğer oynayacaksam gidipte bugün zamanının efsane oyunu olan RetalX'i almam yeni bişiler alırım. Şu geçmiş takıntısı bi yıksak aya gidicez bu azimle...[signature][hline]rtc [Bu mesaj SM0KE tarafından 05 Mayıs 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 cuce: kendi yazdıklaırmdan sıkılmıyorum da sizi okumaktan sıkılmaya başladım, argümanınızı devredışı bırakıyorum başlıyorsunuz laf dalaşına.. madem söyleyeceğiniz söz kalmamış laf olsun diye yazmayın alakasız şeyler.. rts'lerde çok ciddi değişimler olmadı ilk olarak ortaya çıktıklarından beri ama bu popülaritesine kıyasla starcraft aralarındaki en statükocu oyunlardan biridir, bu konuda da bütün otoriteler hemfikir.. bana martaval okuma lütfen.. dragonutopia: eyvallah :) myth quake ya da doom fps'ler için neyse stratejiler için odur, hatta daha ötesidir. ilk defa tam anlamıyla 3d terrain kullanılmış, bunun imkan verdiği gerçek advantage of height'ten (2d'de emülasyon kuralları değil sc ve aoe'deki gibi) weather effect'lere, deformable object'lere, gerçek fizik motoruna kadar herşey ilk defa kullanılmıştır. experience kazanan birimler, recording imkanı ve sıfır resource management aklıma gelen diğer özellikler. dahası da gelir aklıma, gamespot'un most innovative games of all-time listesinde civilization, sim city gibi oyunlarla yanyana yeralmıştır ki starcraft'ın bahsi geçmez yenilikçilikte.. arkansis: denize düşmüşsün cuce'ye sarılıyorsun bakıyorum.. :) goering: herhalde yanlış başlığa mesaj attın, tarih bölümüne atacaktın galiba.. dragonmax: herşeyi okudum demişsin de belli ki hiçbirşey anlamamışsın yazılardan, sen hastaysan ustaysan ne olmuş? red alert'ü bile red alert 2 ile karıştırmandan belli ne kadar "unlimimted strategy !!!"den anladığın.. sm0ke: "me play starcraft...me cool..." gayet güzel özetlemişsin bazı arkadaşlardaki mantığı.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Dogrudur myth zamanında ilk 3d str lerden biriydi bir devrim yaratmış olabilir.Aynı sekilde dune da bir devrim yaratmadımı...yarattı.Ama su an kimse dune 1 oynamıyor neden dengelenememis ayrıca eski... Aynı sekilde myth le warcraft 3 ü [ikiside 3d oldugu icin] karsılastırıyorum[olay stardan sapmadı bi dakka]neden herkes warcraftı oynuyor myth yerine...cunku daha dengelenmiş daha goze hos geliyor daha stratejik[diil deme simdi] ve daha yeni. Simdiii starcraft nasıl oldu da bu duruma geldı:Cunku dengeli,son derece stratejik,goze hos gelen,ayrıca eski olmasına rahmen oyle bir durumdaki WCG de bile halen en cok izlenen ve en cok prestige veren oyun... Bi arkadaşta wcg ye kassanıza dıyor...sen ulkemızdekı egıtım sıstemını bı ıncele dıyorum ona ben..aıle baskısını bı tart dıyorum..baska bısey demıyorum.. Ha bı de arkadaslar bu sadece bır tartısma kımseyı kesmıyoruz burda mesajlar soyle gelısmesın: a kisisi:Sam bole bole deme bak bole bole... b kısısı:Ama hede hodo olmaz bole ohooooo.. c kısısı:Sen bılmıyon olayı sam malsın keksın helebe.. d kısısı:Sam okuzsun yuh artık cuss.. e kısısı:SAM ÖL CABUK..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sam kapıların kapanmış en yakın çıkışa doğru gitmişsin bakıyorum . heh Deniz mi ? Deniz benim içine düşen sensin bayol[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sam sana kimse birşey anlatamıyor , anlatsa bile anlatma usluplarına soruyla karışık cevaplar vermeye çalışıyorsun , ama ortada karşı tezin yok karşı cevabın yok. Birşey bilmediğin için bu oyun hakkında , ona cevap veremedi buna cevap veremedi gibi cümlelerle laf geçiştirip salata yapıp önümüze değişik soslarla sunuyorsun aynı şeyleri. Forumdaki herkez sana farklı yoldan anlatmaya çalıştı. Kısaca bize ben zaten anlamayacağım ben yenilmezim desene , milletde işine gücüne baksın ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 vay anasini sc fanlari vs sam olmush olay ne die illa kabul ettirmeye calişionuzki :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yaw konuyu açtim ama takip konusunda pekte basarili olamadim:) Yaw simdi bi daha belirtiyim benim bu konuyu acma sebebim benim gibi sc merklilari bulup sc günleri felan düzenlemek. Belkide clan maclari yapmak... En son baktigimda 3-4 sayfa bisidi simdi olmus 13 sayfa kusura bkmayin hepsini okuyamadim. Ama sc ye ilgisi olmayan arklar bosuna bisi yazmasinlar lütfen! Burda tartisma yapmizyoruz bi sekilde paticikteki sc merkalilarini bir araya getirmeye calisiyoruz[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!!
Öne çıkan mesajlar