Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 allaha sukur su ana kadar yasamadigim bir duygudur. gecmis olsun daynancim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ailene ve sana gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 geçmiş olsun valla neyse ki 2 telefon 1 kulaklıkla kalmış sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Dynun said: Bi de bıçakla uyuyorum artık.löl beyzbol sopası al baba... direk blunt weapon, favorimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 geçmiş olsun dinan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 zokarto said: Dynun said: Bi de bıçakla uyuyorum artık.löl beyzbol sopası al baba... direk blunt weapon, favorimdir... dinan ayrıca orantısız güç kullanmaya girer adamda silah yoksa bıçaklamak hapse filan atarlar bak (ciddi) beyzbol sopası iyidir bi de senin kedin yok mu? ne biçim kedi o farketmemiş mi birinin girdigini eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oha geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 teşekkürler abiler ablalar kedi olayına gelince, sonra çok fena azdı hep dışarlarda. içeri alamıyoruz. Köpük gider köpek gelir dedi berk, doğru dedi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 biz 3. kattayken tırmanıp girmişti adam allahtan tuvalete kalktıydım ben lan man bağırdım adam tırstı 3. kattan böyle balkon demirlerinden tutunup aşağı apartman giriş kapısının üstünde bi çıkıntı var oraya atladı sonrada aşağı atladı ordan topallaya topallaya kaçtıydı asjdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kermit şiveni yerler. dinancım geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 angaralıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Geçmiş olsun Dinan. Allah'tan fazla bir şey olmamış, cana bir şey gelmemiş. Allah beterinden korusun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Dynun said: taktık. gittik pencere kilitlerinen aldık. Bi de bıçakla uyuyorum artık.löl geçmiş olsun. valla garipsenicek birşey değil, genelde evine hırsız giren arkadaşlarımın çoğu yapıyodu bunu bi süre, bide bende bu yaz, geceleri barbar konan gibi dolaşıyodum tıkırtı duyunca. en azından müstakil evde değilsin, onun yusufu tam fena, amerikan filmi gibi elde bıçak karanlık garaja inmek filan , hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 müstakil ev kötü. Köpeksiz ciddi anlamda sakat olabilir genelde site olmalarına rağmen çok olyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 benim gibi kapınızda bir alman kurdu, evin içinde pitbullunuz olsun. vin diesel gelse soyamaz fasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Greeny said: benim gibi kapınızda bir alman kurdu, evin içinde pitbullunuz olsun. vin diesel gelse soyamaz fasdsd hmmm http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9017901 said: cesaret işidir. bundan 4-5 sene önce...güzelim bir yaz günü...evde, bir gün önceden bizde kalması için ikna ettiğim kuzenim ve uzaktan bir akrabamızın da dahil olması üzere tam 7(yazıyla yedi) kişi; bunun dışında, 5 (yazıyla beş) de köpek bulunmaktadır.bunlardan golden retriever cinsi olanı evde kalkmakta, diğer golden retriever cinsi olan kuzenimin köpeği ise arka bahçedeki balkonda 65 tane zincirle bağlı durmaktadır.geriye kalan 2 sivas kangalından en piskopat olanı(ki bu manyak köpek, başka bi köpeğe saldırmasını önlemek için araya giren ablamın kolunu birazcık ısırıvermiştir.) ön kapıda 89 tane zincirle zor tutulmakta, diğeri de arka bahçedeki kafeste kapalı kalmakta, 1 tane alman kurdu da bu kafesteki sivas kangalıyla beraber bulunmaktadır.buraya kadar her şey normal... gecenin bilmem kaçında herkes uyur ve action başlar... sabah saat 6:30-7:00 civarı.bildiğimiz gündüz saatleri, sabahın körü yani.ben, odamda mışıl mışıl uyumaktayken(orta kat), her sabah olduğu gibi 68 tane köpeğin sanki odamın içinde surround ses sistemi varmışçasına çıkan sinir bozucu sesleriyle uyanırım.kolumdaki saate bakarım.yüzümü, duvar tarafına dönüp tekrar uykuya dalmaya çalışırım. bu sıralarda da hırsız kişisi, alt kattaki salon kapılarını, bahçe tarafından açmaya çalışmaktadır.hırsızı gören köpekler de manyak gibi bağırmaktadırlar.ulan hayvan köpekler! ota boka havlarsanız, gerçek hırsız girdiği zaman da böyle kimse kalkıp bakmaz.tovbe tovbee...neyse konumuza dönelim. efendim, ben diyeyim 7 dakika sonra, siz deyin 9 dakika sonra (bilemedin 12 dakika) bu hırsız herif kişisi, alt kattaki mutfak camından içeri girmeyi başarmış.(mal adam, bi de camurlu ayakkabılarıyla lavaboya basmış!) orta katta; ben, ablam, kardeşim,kuzenim ve diğer akrabamız uyumaktadır.hırsız tüm odaların kapısını açar, içerde çalacak bi şeyler arar.ulan sabahın körü.saat 7..bu ne cesaret lan?! benim odamın kapısını da açar bu yüzsüz hırsız.hatta ben kapı sesini de duyarım ama başkası sanırım.yarı uyanığım sizin anlayacağınız.(odama giren çıkan belli olmadığı için böyle öküz gibi yatarım tabii) neyse efem, bu adam benim odamdan bi s.k çalamaz afedersiniz.anca boş cüzdanımı karıştırır.bi de gömleğimi, pantolonumu,vs. sağa sola fırlatır.ayrıca kıyafet dolabımdan da bi şeyler aramıştır bu yüzsüz hırsız zira her boku birbirine katmış afedersiniz. benim odadan çıktıktan sonra kuzenimin ve diğer akrabamızın bulunduğu odadan bi şeyler alır.(şimdi ne çalındığını söylemiyorum, heyecanı artsın biraz..)ardından aşağıya iner. o sıralarda da en üst katta bulunan anne kişisi, golden retriever marka, build 1356 versiyonlu beta aşamasındaki köpeğin huzursuzlanmasıyla aşağıya inmeye karar verir.orta kata iner.hırsız en aşağıdadır. efem, bu anne kişisi hırsız herifi ile bi süre bakışır.(orta kattan, alt kat gözüküyordur.) sonra seslenir: - hüseyin! oğlum ne yapıyorsun orda? hüseyin dediği de bizim akrabamızın adıdır ve bu hırsıza tıpatıp benzemektedir.(dumur 1) (ulan güler misin, ağlar mısın?) hırsız kişisi elinde bulunan gömleği yere fırlatır ve anlatılanlara göre alt kattaki balkon kapısından çıkıp, bahçe üzerinden kaçar.bu sırada balkonda bulunan kuzenimin golden retriever'ı da hırsıza adeta kuyruk sallar.kemik verecek diye beklemiş hayvan..yazııııkkk.. işte tam bu noktada, gürültüye daha fazla dayanamayıp eyy eytere bea derim ve odamdan adeta bir battal gazi edasıyla çıkarım.1 dakika 32 saniyede (bkz: küsüratlı rakam vereyim de salladığım anlaşılmasın) olayın ciddiyetini anlarım ve alt kata ışınlanırım.kafeste çıldırmış durumda olan köpekleri serbest bırakırım.gaza gelip ön kapıda bağlı bulunan diğer kangalı da bırakırım.lakin hırsız mr. spockla akraba çıkması nedeniyle o bölgeden saniyesinde ışınlanmıştır. baba kişisi ise olay yerine tam bu sırada intikal eder. hemen jandarma çağırırız.5-10 dakika sonra jandarma gelir.eve, en kısası 2 metre olmak koşuluyla 4-5 görevli gelir.parmak izi vs. tespiti yapacaklar sözde.bi bok da bulamazlar afedersiniz... lan ben o camlara ayağımla dokunsam, parmağımın izi çıkar be! siz nasıl bulamazsınız! jandarma vs. gittikten sonra, tekrar eve gireriz.bu sırada kuzenim uyanır.şaşırır."ne çalınmış" diye sorar...bi miktar para çalındığını anlarız tabii...ardından kuzenim ceplerini kontrol ederken: "ooh, neyseki benim telefonum çalınma.." der gibi olur ve birden "hayırrr" der."telefonum da çalınmış!" güler misin, ağlar mısın? falan oluruz. olay bu şekilde kapanır.uzun bir süre eve tekrar hırsız girmesini bekleriz.hatta geceleri, kangalları evin içinde serbest bırakmaya bile başlarız.lakin gelen giden olmaz. ...hayır, hırsızdaki cesarete bakar mısınız? adam milyon tane kişinin evde bulunduğu bir "sabah", hatta günü de söyleyeyim ayıp olmasın: "bir pazar sabahı" eve giriyor ve milyar tane köpek tarafından öldürülmeden kurtuluyor... --- neyse efendim, olayın asıl can alıcı kısmı yıllar sonra ortaya çıkıyor.meğerse bu bizim hırsız, rosalinda'nın eşiymişşş dememi bekliyorsunuz ama değil ! hırsız, olaydan bi kaç yıl sonra yakalanıyor ve gerçek isminin "hüseyin" olduğunu öğreniyoruz.(dumur 2) heh, düşünsenize, eve hırsızlık yapmaya giriyorsunuz ve ev sahibi size isminizle sesleniyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 cok fena bisey yahu bu hirsizlik, yarattigi paranoya ve cokuntu mahfediyor. yakin arkadaslarimn evine hirsiz girdi, 3 laptop mp3 player spor canta 10 milyar zarar. hep alisveris yaptigimiz bakkala ayni hafta girmisler, butun ickiler sigaralar laptop ona da bi 10 15 milyar kacmis. resmen insani manyak ediyolar, evimiz 4. katta ama ben tirsim tirsim tirsiyorum suan semtten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 @dasaa, o goldenın yav... yumuşaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hırsızlık sonrası o dört duvarın kazandırdığı dokunulmazlığı anlıyorsun. senden habersizce, adamın birisi evinde gezmiş. eşyalarını karıştırmış. ev yabancı ve uzak geliyor insana. aidiyet yok oluyor @greeny: sivaslar da varmış ama ben köpekten çok anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 öncelikle çok geçmiş olsun, bizim eve de yaklaşık 2 hafta önce bi hırsız girdi. gündüz saatinde saat sabah 8 den ben okuldan gelene kadar ev boş oluyor. eve bi geldim bizim katın ışığı yanmıyor dedim alla alla anahtarla kapıya gittim ampul alır değiştiririm diye bi baktım alt kilit yok. alt katta dedem vardı ona indim direk. çilingir çağırdım kapıyı açtırdım falan fasa fiso. ama o evi ilk gördüğüm görüntü hala aklımdadır yani herşey darmadağın heryer leş falan. insanın evinde başka birisinin olması ne demek o zaman anladım. o psikoloji çok kötü bişey gerçekten. mahremiyet yok oluyor yukardada arkadaşın dediği gibi ev artık senin değilmiş gibi hissediyorsun. aynı hırsız bizim eve girdikten sonra karşı daireye de girmiş aynı yöntemle. karşı dairedede üniden yeni mezun olmuş bir bayan. odasındaki 5 çekmecenin 4 ünü açmış değerli eşyaların olduğunu açmamış oda züğürt tesellisi oldu. kilitlerimiz eskiydi göbekten kırılıyorlardı artık yenilendiler bu kilitleri kırarsa hırsız giremiyor. kilitte çok önemli bir nokta gündüz hırsızlık yapılmasını engelliyor. ona da dikkat edin derim. sigortayada güvenmeyin adam gibi para vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Abi nasil pimapenmis o ? Imkan varsa onlari degistirin ya da demir falan takin bari. Olmadi su dandik alarmlardan takin. Boyle durumlarda isinizi gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 eheh benim kangalcığım 5 buçk aylık olmasına rağmen insanlar bahçeye girmeye bile korkuyorlar.seside gür çıkıyor sdf tamire geldiler kombiyi 4 kişi anneme 50 metre ötedeki komşunun bahçesinden abla köpeği bağlada biz öyle girelim diye bağırıyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Büyük geçmiş olsun, canıana geleceğine malına gelsin. bu hayat şartlarında artık bu tip olaylar çoğalır da :( not : Retriever kadar yumuşak terbiyeli süs hayvanı yoktur. Hırsızın peşinden dolaşır evde (yiyecek verirmi diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 @dasaa kangallar bağlıymış kafes mafes :P hiç soyulma durumu yaşamadım inş yaşamam. hakkaten mahrem diye birşey kalmıyor. adam herşeyini açmış bakmış aman allahım. beterin beteri var ya. allah kötüsünden korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bizede girmişti 2 kangal var. ikisi de kuyruk sallar yabancılara, hırsıza da dokunmamışlar sağolsunlar hoş alarmı duyunca kaçmış hiçbişi almamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar