Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ne kadar doğru ne kadar yalan ne kadar yanlış bilmiyorum ama Sepultura Children of Bodom gibi gruplar yedikule zindanlarında çıkıcak yazıyor gerçi yeni yılda içmeyi tercih ederm ama bilginize.. Konser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yapmayın şunu ya böyle afişleri koyuyorsunuz umutlanıyoruz ondan sonra hayal kırıklığı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 oha bu sene hangi konser gitmek istesem bi aksilik çıktı gidemedim bu gerçekleşirse acısını çok kötü çıkarıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Çok isterim gelsinler ama umarım gerçektir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Abi inanmayın şöyle şeylere ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Adamlar caps kasmış. Baya feyk. Bi ara da antalyaya mı ne geliyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bencede inanmayın fake gibi geliyo banada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 540 vatandaş yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bizim arkta bodomun sitesine girmş ben göremedm ama aanaa doruu lan oley gidicem fln demşti ben baktım yok öyle birşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 soul sacrifice'ın myspace'inde open air fest diye gözüküyor. ama başka bi konserde olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 exodusun myspace'inde bişey var ama... Hmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 exodus: 31 Ara 2008 20:00 SOUND OF WORLD Festival Marmara, TURKEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 7 ocakta jimi hendrix konseri var ankara'da. 4 yıl önce süper konser vermişti. Yine süper olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Yilbasi, olmaz boyle birsey, zaten yilbasinda olsa gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 "Event Canceled This Event is no longer available because it has been canceled. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ahaha dolaşıyodu ne zamandır bu afiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sepultura ve exodus kesin diyorlardı en son,bir araştırın da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 LAN? Şöyle bir şey de var ama mesela; http://img523.imageshack.us/img523/9131/festivalen2jw0.jpg Daha hala güvenilecek durumda değil, en azından afiş daha gerçekçi eheh. Güvenilecek durumda değil dediğim en soldaki sütunda tepede Sepultura, Children of Bodom, Exodus falan yok, bu afişteki olay muhtemelen olur da üstteki linkte kenarda duran afiş biraz yaş gibi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Anaa şaka maka geliyorlar sanırım harbiden :D de yılbaşı abi ya ben şahsen kim gelirse gelsin ki en sevdiğim gruplardan 2sidir sepultura ve CoB ama yinede yok ya yılbaşında boş bi evde arkadaşlarla sınırsız denecek seviyede alkol partisi her zaman 1.tercihimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 valla biletix ve official websitesinden bişey yayınlanmadığı sürece heyecanlanmayı düşünmüyorum. malum haziran gibi yüxexeste güven abimiz iron maiden gelicek demişti. bu arada verdiğiniz sitedeki yazıya bakın; said: http://www.continental-concerts.com/index.php?language=uk bu site Children of Bodom’un resmi menajer sitesi. Ayrıca Lizzy Borden’da sayfasında bu konsere yer vermekte. Bu etkinliği eklediğim 10.12. CoB'un resmi menajer sitesi? pek sanmıyorum:S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 duman olmayan yerden ateş çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 exodusun myspace sayfasında var konser ama bu afişte de exodus yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 konunun basligi ile afisteki "Muazzez Abaci" ismine dikkat cekmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 facebookta ne konserler geldi geçti, iron maidendan tutun da linkin parka kadar. yok size konser falan hadi dağalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar