veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Cons için gerekirse patlatırım kendimi! Orçun'un cezasının kalkmadığı her saat için 1 patiyi öldüreceğim. Onuncu saat sonunda da birakilmazsa tüm patiyi ve içindekileri havaya uçuracağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Şimdi takip edemedim ben bu warchief tikicemal miymiş? E oda zarekin feykiydi. Ahahaha olm zarek yine gelmiş bizi trollüyor da haberimiz mi yok lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: abi beyaz bayrak cekiyorum Kuntuur sagt: Nie abi? ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: Sana laf yetistiremiyorum paticikte. pes ettim. Kuntuur sagt: hmm düsünücem bu konuyu. ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: tmm sen düsün, büyüksün Kuntuur sagt: ok. Warchief ile aramda gecen msn dialogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: abi beyaz bayrak cekiyorum Kuntuur sagt: Nie abi? ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: Sana laf yetistiremiyorum paticikte. pes ettim. Kuntuur sagt: hmm düsünücem bu konuyu. ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: tmm sen düsün, büyüksün Kuntuur sagt: ok. Warchief ile aramda gecen msn dialogu. [Warchief's Orders] Warchief's OrdersSevgili Fanlarıma; Allah'ım Sen yalancıların şerrinden bizi koru... Amin. -Marveloth / Fanlarım maaş verin buna hergün gelip sizi eğlendirsin.Club'ın "ibiş"i ilan ediyorum. -Archangel_ / Yaverlikten atıyorum... Ne dediğini bilmiyor. -ssg / Enseyle götle işimiz yok efendi ol. Fanlarım Finish Him! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sen yeni değil misin ne ara msnde muhabbet edicek kadar enseye tokat göte parmak moda geçtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ssg, bu lafa ben bile cvp veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 meğersem warchief marveloth un fakeiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Sahsima hakaret. Ban please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ssg said: sen yeni değil misin ne ara msnde muhabbet edicek kadar enseye tokat göte parmak moda geçtin Dur ben vereyim; a-)Ne yani eski userlar birbirini mi parmaklıyor... b-)Yada eski user olamak için bunu mu yapmak gerek? c-)Yada sen yapıyorsun ve diğerlerinin öyle olduğunu mu düşünüyorsun sapık mısın? d-)GİT. Sec beğen marveloth Sonra Order'larımı oku.Zaten ssg'nin akibetini orada belirlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Sahsima hakaret. Ban please. yau anca 2 gün daha girebileceğim nete, sonra yine ayda yılda bir.çok görmeyin bunu bana 2 gün daha sabredin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Hepinizin Fake'iyim... Or Hepiniz Fake'siniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Tamam durumundan ötürü sana bu seferlik torpil taniyorum. hakaret serbest =) warchief. abi ben karismiyorum o konuya riskli.. Tarafsizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 holey!thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 staff tan olmak için can atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 orçun'un adaletine ihtiyacımız var. bu zor günlerde beraber durmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 http://media.urbandictionary.com/image/large/gtfo-56265.jpg //cestayz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Warchief said: Hepinizin Fake'iyim... Or Hepiniz Fake'siniz... iki durumda da çoğunluk biziz :D güle güle sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Warchief said: -Emaleth / Seni kötü pati ilan ediyorum velakin OrÇun diye laf attın merkez oraya kaydı fanlarım yörüngeden çıktı... successful troll is successful (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bu daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Adamı banlattın Masquerade :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 eee, tikkycemal miymiş değilmiymiş onu öğrenemedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 veyr10 said: Adamı banlattın Masquerade :( Yazik oldu, hevesli bi gencti. Belki yakinda döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 niye banlandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 veyr10 said: Adamı banlattın Masquerade :( :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ema aplaya kötü pati diyeni Cons(c.c.) böyle çarpar işte! herkese ibret olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar