veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Cons için gerekirse patlatırım kendimi! Orçun'un cezasının kalkmadığı her saat için 1 patiyi öldüreceğim. Onuncu saat sonunda da birakilmazsa tüm patiyi ve içindekileri havaya uçuracağım!
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Şimdi takip edemedim ben bu warchief tikicemal miymiş? E oda zarekin feykiydi. Ahahaha olm zarek yine gelmiş bizi trollüyor da haberimiz mi yok lan?
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: abi beyaz bayrak cekiyorum Kuntuur sagt: Nie abi? ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: Sana laf yetistiremiyorum paticikte. pes ettim. Kuntuur sagt: hmm düsünücem bu konuyu. ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: tmm sen düsün, büyüksün Kuntuur sagt: ok. Warchief ile aramda gecen msn dialogu.
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: abi beyaz bayrak cekiyorum Kuntuur sagt: Nie abi? ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: Sana laf yetistiremiyorum paticikte. pes ettim. Kuntuur sagt: hmm düsünücem bu konuyu. ˙·٠•●Taita Dragonfire●•٠·˙ sagt: tmm sen düsün, büyüksün Kuntuur sagt: ok. Warchief ile aramda gecen msn dialogu. [Warchief's Orders] Warchief's OrdersSevgili Fanlarıma; Allah'ım Sen yalancıların şerrinden bizi koru... Amin. -Marveloth / Fanlarım maaş verin buna hergün gelip sizi eğlendirsin.Club'ın "ibiş"i ilan ediyorum. -Archangel_ / Yaverlikten atıyorum... Ne dediğini bilmiyor. -ssg / Enseyle götle işimiz yok efendi ol. Fanlarım Finish Him!
ssg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sen yeni değil misin ne ara msnde muhabbet edicek kadar enseye tokat göte parmak moda geçtin
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ssg, bu lafa ben bile cvp veremem.
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 meğersem warchief marveloth un fakeiymiş
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ssg said: sen yeni değil misin ne ara msnde muhabbet edicek kadar enseye tokat göte parmak moda geçtin Dur ben vereyim; a-)Ne yani eski userlar birbirini mi parmaklıyor... b-)Yada eski user olamak için bunu mu yapmak gerek? c-)Yada sen yapıyorsun ve diğerlerinin öyle olduğunu mu düşünüyorsun sapık mısın? d-)GİT. Sec beğen marveloth Sonra Order'larımı oku.Zaten ssg'nin akibetini orada belirlemiştim.
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Sahsima hakaret. Ban please. yau anca 2 gün daha girebileceğim nete, sonra yine ayda yılda bir.çok görmeyin bunu bana 2 gün daha sabredin :P
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Hepinizin Fake'iyim... Or Hepiniz Fake'siniz...
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Tamam durumundan ötürü sana bu seferlik torpil taniyorum. hakaret serbest =) warchief. abi ben karismiyorum o konuya riskli.. Tarafsizim...
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 orçun'un adaletine ihtiyacımız var. bu zor günlerde beraber durmalıyız.
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 http://media.urbandictionary.com/image/large/gtfo-56265.jpg //cestayz.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Warchief said: Hepinizin Fake'iyim... Or Hepiniz Fake'siniz... iki durumda da çoğunluk biziz :D güle güle sdffsd
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Warchief said: -Emaleth / Seni kötü pati ilan ediyorum velakin OrÇun diye laf attın merkez oraya kaydı fanlarım yörüngeden çıktı... successful troll is successful (tu)
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 eee, tikkycemal miymiş değilmiymiş onu öğrenemedik?
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 veyr10 said: Adamı banlattın Masquerade :( Yazik oldu, hevesli bi gencti. Belki yakinda döner
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 veyr10 said: Adamı banlattın Masquerade :( :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ema aplaya kötü pati diyeni Cons(c.c.) böyle çarpar işte! herkese ibret olsun!
Öne çıkan mesajlar