kitana Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 nays bj = -50ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ya Warchief hotmale olsaydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Ya Warchief hotmale olsaydi? Ben Hot Male'im zaten Sen hot girl olsaydın ne süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hangi hatun tanımadığı adamın evine girerki? hele böle bi ilandan sora :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aynen yani tanımadğı adamın evine gitcek hatun olcağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Kendine Hatun kendigini duyan kiz birak eve gitmeyi, bu topice yazmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 oha, "hatun"un kötü bi kelime olduğunu ilk kez duydum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bazi erkekler 'kari' nin da hos olmayan bi kelime oldugunun farkinda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 karı bariz tamam. hakkaten kötü bi kelime. hatunun nesi var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Değil zaten de o bilmiyor daha... Öyle hatun kadın kız falan onları düşman ve hakaret olarak görüyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bağyan diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paticikte gay muhabbeti ban sebebi olsun artik. Vazgectim, warchief iyicocuk diil. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 gidicek bir taş hatun, alıcak herifin böbreğini nip tak misali sonra görücem onun sınırlandırılmış hayatta sınırsız yaşantısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 /facepalm Marveloth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hepinize /facepalm lan. niye yazdım buraya ben diye düşünür oldum. dönen muhabbete gel. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bi dunya dangalak bagyanda var bu adama yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Dün gece tas gibi kizlarla Weinachten'i kutladik. Mc donalds gece klübünü kapatti. Öpüstük fln. Tabi abazan olmadigim icin hepsi kendi geldi öpmek icin. Resimleri bi ara paylasirim. Benimde kizlarla aram iyi abi, birlikte takilalim cevremiz genislesin. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ahaha Marveloth bişey demiyorum :D Jahrein sakın evet deme ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 http://intoko.kijiji.com.tr/c-Ticaret-Hizmet-Verenler-Di-er-Evinizde-Profesyonel-Masoer-W0QQAdIdZ88824406 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Almanyadayim cnm :D Sende buralardaysan akariz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ben de kasımpaşaya yakın bir yerdeyim lan yakınız hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Jahrein :S Marveloth :S 2 man :S Omg Think Again! Ohh no.. Don't Think! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ya biraz yaratici olun beaa.. Burda kizlara akalim diyoruz adam hotmale e giriyo. E tabi bütün günün gay sitelerde gecerse esprilerin de o yönde olur. Arkadasim ben NRW deyim. Essen Mönchengladbach duisburg hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Haklısın Türkiye'de yaşaya yaşaya bi acayip olduk. Avrupa havası soluyan adamın hali başka oluyor... Daha böyle bir hot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 arkadaşlara 50şer pati cool puanı verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar