dayzek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Türkiye'nin Half-life ve mod. ları merkezi AGMerkezi, I. ödüllü half-life death match turnuvası oyuncu kayıtlarını açmış bulunmaktadır.Tek yapmanız gereken forumumuza üye olup, turnuvaya katılan oyuncular başlığı altına turnuvaya katılacağınızı bildiren bir mesaj yazmak ve gelişmeleri takip etmek.AGMerkeziTurnuva oyuncu katılım listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ozur diliyerek atiyorum bu mesaji ama dayanamadim. turnuvadami tuvalette oynanicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayzek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Cuce said: turnuvadami tuvalette oynanicak. Bunu anlamadı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 unuttuk ki be abi ezerler bizi orda, kondisyon falan kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 AGmod'u hic sevmiyorum, orjinal versiyonda olsa katilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 dayzek said: Cuce said: turnuvadami tuvalette oynanicak. Bunu anlamadı ben oyun alanını gosteren resımde heryer karo kaplı,tuvalet benzetmesi ordan sanırım. usta cevirici kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayzek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 LathspeLL said: AGmod'u hic sevmiyorum, orjinal versiyonda olsa katilirdim. AGMod değil bildiğimiz düz Half-life oynanacak.. hldm.agmerkezi.com adresinde yapılacak maçlar..İstediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.Adminmod hariç hiçbir mod yüklü değil :) miyaw33 said: dayzek said: Cuce said: turnuvadami tuvalette oynanicak. Bunu anlamadı ben oyun alanını gosteren resımde heryer karo kaplı,tuvalet benzetmesi ordan sanırım. usta cevirici kedi Bu aklıma geldi ama ; "hayır ya, hayır onu düşünerek söylememiştir" demiştim kendi kendime xD Oyunda kaplamaların olduğu wad dosyası var.O kaplamalar editlenebiliyor.SS i alan arkadaşın kaplamaları da o tarzmış..Hem zaten rpg' lerin patlaması da normal değil gördüğünüz gibi..Yani, siz oyuna girdiğinizde normal görürsünüz, bir nevi bakış açısıdır bu.Herkesin gördüğü, kendi dosyalarında kendisine sunulandır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogii Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 gerçekten çok zevkli olucak 128 e az kaldı sabırsızlanmaya başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Normal HLDM ise selamlar ediyorum ve bende buralardan katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 snn'de hldm serverları ve istatistikler varken dial-up'la oynardım ben de düz hldm'yi, hatta online olarak oynadığım ilk oyundu :p tüm katılanlara ve düzenleyenlere başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 güzelim crossfire ne hale gelmis ya sirf 3 adam fazla vurmak icin mi bu kaplamalarla oynuyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yok ya şekil, silahlar falanda janjanlı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 aynen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayzek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 1. Etap > Crossfire 2. Etap > Killbox_usa 3. Etap > Boot_camp 4. Etap > Bootbox 5. Etap > Crossfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Maclar baslamis. Benim mac yarin TR saati ile 9'da. http://www.agmerkezi.com/forum/turkiye_i_odullu_halflife_death_match_turnuvasi_gruplari_ve_mac_tarihleri-t9627.0.html Yok len benim mac haftayamis. Katilan varsa ismini kontrol etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayzek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Nick neydi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 [RPG]ShadoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayzek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hmm..zor gruba düşmüşsün(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayzek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ..vee final karşılaşması sonucu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar