Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 eh peki. sen jc mıydın bilmiorum da ben jc ım ya tbc de ilk çıktıgından beri. gem piyasası dedigin gibi "brilliant glass" çıktıgı zaman düşmedi. 15 emblem e epicler alındıgında düştü not: arz talep yasası gereği elbette arz attığında talep benzer kaldıgı için fiyatlarda bir düşme yaşanacak. ama yerlerde sürünmez. sadece 120 ye satılanlar 80 70 e 50 ye olanlar 30 40 a düşer. sevgiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben anlamadım yanlız neyden bahsettiğinizi. frozen orbo - jc ilişikisi nedir anlatabilecke var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Greeny said: ben anlamadım yanlız neyden bahsettiğinizi. frozen orbo - jc ilişikisi nedir anlatabilecke var mı? hani tbc de her yeşil gemden 3 tane koyup brilliant glass yapıodun ya burda da frozen orb, 3er adet yeşil gem (chalcedony, dark jade, shadow crystal) koyup bir item elde ediosun içinden mavi gem çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 O değil de gotta go' ya gittik ve şansımıza 2 seferde de cast tuttu. Kasmıyoruz ya bu sefer, tutar illaki ahah. Ayrıca 14 snde 300k dmg verdik diye yine buglandı, böyle boss olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 gotta go yu pugla yaptım bugün. o derece artık düşünün :) elem shaman, dps warrior, ret paladin, prot paladin, 6 sec cdli holy priest (ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Çok rahat yapılıyor artık hatta dps biraz iyise bl kullanmayın derim bug olabiliyor bossta, biz bl açmadan kesmek zorunda kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 4 dakka cok olmuş 3 dakkada rahat bitiyo halbuki, insanlar yeterince akstı beleş verelim diye nerflemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ya achivementları yapmak zor değil abi, grup bulmak zor. ha diince achivementa kasan tip bulamıyorum ben. birkaç kişi vardı, işte final dönemi fln derken hepsi mountları aldı. dımdızlak kaldım şidmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben hepsini puglarla aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ulan ben bi drake'i alamadim stratholme'dan pugla, millet proto drake aliyor achievementla be. yok mu mazrigos'ta oynayan kasalim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hayda malygos deneyecegimiz hafta 6 dakkay7a cikartmislar simdi nerften sonra yaptiniz die qq liycek millet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 neyi 6 dakkaya çıkarmışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 5 dakkada Malygos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hee oymuş , çokda önemli bişi deilmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 o ne ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 5dk da malygos achv'ı 6 ya çıktı. o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 5dk da malygos, 22 dakikada keltuzat, iyi ya 1 saatte bitircez nerdeyse tüm contenti. Ulduar'de olsun olsun 40 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hala rahatlıkla recount toplıyorum ama VoA25 gibi ortalama aoe heal istiyen bir combatta ilk defa fiend kullanmak zorunda kaldım. Blizzard münasıp biryerine soksun o "tweakliycez aoe gerekmiycek eskisi kadar" laflarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Pyro said: Çok rahat yapılıyor artık hatta dps biraz iyise bl kullanmayın derim bug olabiliyor bossta, biz bl açmadan kesmek zorunda kaldık. bl ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bloodlust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 heroizm gibi bi sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 abow malygos combati tamamen degismis. they are indeed rootable, but they despawn after a certain amount of time, so you can't cc them to get 3-4 stacks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Miraul said: abow malygos combati tamamen degismis. they are indeed rootable, but they despawn after a certain amount of time, so you can't cc them to get 3-4 stacks. ii biz zaten yapamıoduk 3 4 tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 beyler çift talent olayı gelmedimi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar