Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Milliyet said: Hayat arkadaşı bir robot Bütün buluşmalarınızda ya da arkadaşlık sitelerinde kendinize göre bir aşk bulamadıysanız bir de Le Trung'ın yöntemine göz atın. Kendisi için en mükemmel partneri elleriyle imal eden 33 yaşındaki genç adam kendisi için 20'li yaşlardaki Aiko'yu tasarladı. 13 bin cümlelik hazneye sahip olan ve matematikte yetenekli Aiko, İngilizce ve Japonca konuşuyor. Yüzleri ayırtedebilen Aiko, sesli gazete okuyabiliyor. Kanada'nın Brampton kasabasında yaşayan Le Trung A.I. teknolojisi ve silikon kullanılarak tasarlanan Aiko'yu imal etmek için kredi kullandı ve arabasını da satarak bu iş için 14 bin sterlin harcadı. Gerçek bir eş bulmak için yeterli vakti olmadığını belirten Le Trung, Aiko'nun asla bir seks partneri olmadığını vurguluyor. İncindiğinde tepki verebilen Aiko koku alma dahil pek çok duyuya sahip. Trung "Aiko'un tatile, yiyeceğe ve dinlenmeye ihtiyacı yok. Neredeyse 24 saat çalışabilen mükemmel bir kadın o" diyor. İnsanların Aiko'ya çok farklı tepkiler verdiklerini anlatan Trung, bu tepkileri şöyle anlatıyor: "Onu ya seviyorlar ya da nefret ediyorlar. Bazıları beni suçluyor. Kadınlar genellikle onunla konuşmak isterken erkekler dokunmak istiyor. Bunun yanlış bir şekilde yapanlarda tokadı yiyor. Bir gün 24 saat bakıma ihtiyacım olduğunda ya da evde bir kalp krizi geçirdiğimde Aiko'nun bakımına ihtiyaç duyabilirim." sonunda bunuda yaptılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Gökçen bundan aldı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Çalışmıyodur la bu... şişme bebektir sensörlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yok olm bole bisi sizi yiyolar. japon kadinlari gayet yeterli gozuktu bana ayrica skocbiraytlada cam silen andreoid hic gelmesin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hep hayal etmisimdir hayat arkadasimin eline süngeri tutturup ayna sildirmek, sonunda gerceklesecek birde gazetelerimi 10 ayri dilde okusun daha ne isterim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Cüce oradayken bir araştırsana Japonlar niye bu renk saçı seviyorlar. Cidden acayip merak ettim. Acaba bu renk daha az sahte duruyor diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi gelicem zaten bu saaten sonra rastirma zorda. ben burda kizlarin saci hatta erkeklerin renk renk olucak falan diye bekliyodum. ole degil cogunun dogal sac rengi siyah zaten. farkli bisi isterlerse kahverengi nerdeyse tek secimleri cunku sari kesinlikle olmuyo. yuzlerine tenlerine uymuyo sari. o yuzden bi siyah var bi kahverengi var. burdada biraz farkli dursun diye kahverengi secmisler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Cuce said: ayrica skocbiraytlada cam silen andreoid hic gelmesin daha iyi auhaua win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Aidoll'dur , eline sünger vermiş , poz verdirmişlerdir o kadar. Yoksa bir aidoll'un sıfırı 5 000 dolar mı neydi 20 000 dolar mı neydi Yoksa adam bırak arabasını satmasını, kendini satsa öyle bir adroid yapamaz İnternet çağında habercilik kadar kolay birşey varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ya böyle kestane rengi diyeceğim, erkeği bile o rengi tercih ediyor. Valla ben Japonya'ya gidip de rengarenk kafalı bir sürü tip görmezsem o gezi hayallerimi yıkmıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ne yazikki abi bende cok heveslemdim bole bonibon konseptli sokaklar hayal edip ama ole degilmis. bi ara ole olmus olabilri tabi ama su anda moda o deil en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 fiyatı falan neymiş biliyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 son çare artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 kemal sunalın filmi geldi aklıma ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Bizim millete göre değil bu robot gelinler. "BU ROBOT BAKİRE ÇIKMADI !111!1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 mundar ederler bunu. haberlerdeki başlıkları tahmin edebiliyorum; G.O.R.A gerçek oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Yakında RObota şiddet diye haberlere çıkar ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 başka isim bulamadınızmı be robota koyacak ?pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Milliyet said: Gerçek bir eş bulmak için yeterli vakti olmadığını belirten Le Trung, dur dur dur BURDA BİŞİ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 lam feci sponsor bulma yöntemi ha.. öbür türlü adamın çalışmasının haberi -belki- gazetenin arka sayfasında ve maksimum tek sütun çıkardı: said: kanada'da yaşayan capon bilim adı Çeki Kköz insanların dediklerini kavrayabilen ve cevap verebilen robot geliştirdi. Robot yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde temizlik yapabilme, yemek yedirebilme ve ilaç saatlerini bildirme gibi fonksiyonlara da sahip. Robotun satış fiyatının on yüz üç bin panama yeni civarı olması bekleniyor. Prof. Dr. Çeki Kköz yaptığı açıklamada sponsor şirketlerin destek vermesi halinde daha gelişmiş robotlar yapabileceğinin altını çizdi.. ha noolurdu? nah verirlerdi sana o parayı Çeki! Anca 1sütun haber olmuş adama kim destek verir lan.. böle kimse kıçına takmaz, mal mal gezerdin etrafta bak. Ama aynı teknolojiye "Robot gelin" ne bileyim işte "ideal ev kadını, robot" gibi magazinsel bi kılıf uydurdun mu bak işte CNN'den El Cezire'ye herkeşler adını duyuyor.. Diğer yandan ben Skynetin teğet geçmesinden korkuyorum.. Hamdediyorum tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bırakın su robot gelın androıd sex partner seylerınıde adam gıbı bı mecha yapın aklı fıkrı meme popo olan bılım adamları bunamadan olmeden once saglam bır mecha kullanıp r-etrafı mınıgunla lrm ile ppc ile cehenneme cevırmek ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Cuce said: ayrica skocbiraytlada cam silen andreoid hic gelmesin daha iyi ai bir yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ultrAslan said: hep hayal etmisimdir hayat arkadasimin eline süngeri tutturup ayna sildirmek, sonunda gerceklesecek birde gazetelerimi 10 ayri dilde okusun daha ne isterim =) haeuaheuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 mass produce edilirse daha satışa başlanmadan Türkiye'ye satılması yasaklanır ama yan sanayi versiyonları Türkiye'de kapış kapış gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar