Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bağzı okullar kapanacakmış!

pacman

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu haberi ben şöyle aldım.bugün otobüsle bursaya gidiyorurdum.yanımdaki adamla sohbet etmeye başladım.adam okuyomusun dedi evet dedim.adam polismiş.ben inanmadım ilk başta tabii ama sonra kimliği gösterdi mors oldum :).karaköy karakolunda polismiş.bana dediki belli birkaç okul kapanacak ama daha belli değil!
hadi bakalım yalan değildir inşallah :)![signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Sosyal ağlarda paylaş

Okulların kapanmasının nesi güzel?
Okuyun kardeşim her gün gastelerde okuyorsunuz eğitimsiliğin nelere yol açtığını
okumak kadar güzel birşey varmı ya?!?
Shu an ben okula geri dönmek için herşeyimi verebilrim....
Okuyun da Türkiyeyi hakketiği yere getirin![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
happiest woman in the world: BonePart's wife
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 07 Mayıs 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
Okuyun kardeşim her gün gastelerde okuyorsunuz eğitimsiliğin nelere yol açtığını

Okulun son 1-2 haftasi hem sicagin, hem notlarin verilmis olmasinin, hem de 'okul bitiyor' psikolojisinin etkisiyle ders yapilan okullar heralde %10'u gecmez..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Okuyun da Türkiyeyi hakketiği yere getirin!

insan neyi elde edemiyosa onu ister... insan psikolojisi yani... Şu an ben de bi işim olsun çalışayım para kazanayım diyorum... okuldan memnun deil miyim? memnunum ama yaz tatiline erken girmek istiyorum tabii ki... Tedbil-i Mekanda ferahlık vardır. hani okulu çok seviyorum açıkcası (1. sınıf gibi oldu :P) ama yani erken kapanırsa da sorun değil izin veriyorum :P[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
Sosyal ağlarda paylaş

benim ki kapanıyor mesela
ama 1-19 haziran arası sınaw dönemi[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

yok önce bütün okullara flash bang atıp öğrenciler etkisiz hale getirilicek sonra askerler eşliğinde bush tank içinde ortamdan geçtikten sonra bütün görenlere unutturucu ilaçlar verip olay silinicekmiş[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

+1 o sıraları ilede çook özleecekinz[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 07 Mayıs 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
yok önce bütün okullara flash bang atıp öğrenciler etkisiz hale getirilicek sonra askerler eşliğinde bush tank içinde ortamdan geçtikten sonra bütün görenlere unutturucu ilaçlar verip olay silinicekmiş

çizgifilm yaşının aşşağı yukarı geçtiğini düşünüyorum... :D
:yapma:[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Sosyal ağlarda paylaş

said:

iyide o gunler zaten ders mers yapilmiyor devamsizligi fazla olan kisiler okula geliyor bos bos oturup hep beraber dersin bitmesi bekleniyor. okul gec acilsin desek haklisin[signature][hline]neterrorist 7 mayis tarihinde demis ki:

View => Status Bar tıkla
türkçesini bilmiyorum eğer türkçe ise sendeki IE

[Bu mesaj Thundercat tarafından 08 Mayıs 2004 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...