Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Hüznü kalbime, Sabrı ruhuma koyan; Allah'ın adıyla... Misafiriz dünyada, Unutmuş gideceğimizi, Bir ahu vah'tayız... Bir telaş, Bir acele... Arzularımız yerine getirmekle azalmıyor... Biri... Hemen ardından diğeri... Yetmiyor yerimiz, yurdumuz, çevremiz... Bitmiyor kavgalar, savaşlar... Neden burdayız unuttuk... Buralardayken saygıyı, Sevgiyi ve sevmeyi unuttuk... Her şey sebepler içinde; Sebeplerin, denge var özünde, Ve dengeyi görmek istiyoruz gözümüzle, Halbuki o gözümüzün önünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 nie mali açıdan sonsuzluk isterken ruhani sonsuzluktan o kadar korkuyoruz?omege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Bu soruyu yazdığıma dayanarak mı sordun yoksa öylesine mi aklına geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 şair burada yozlaşmış topluma seslenmiş. şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 şair değil fakat şAir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 utopia said: şair burada yozlaşmış topluma seslenmiş. şükür. (tu) Spidee said: şair değil fakat şAir olacak. Zibidi bir arkadaşım vardı o da öyle derdi spidee... Kerata özledim O'nu da yad ettim sayende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Lore eksikliğinden hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ha biz buradan adama zibidi dediğini anlamadık, ayrıca bir üstteki mesaj alıntılanmıyor genel forum kültürü dahilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Griswold said: Ha biz buradan adama zibidi dediğini anlamadık, ayrıca bir üstteki mesaj alıntılanmıyor genel forum kültürü dahilinde. :S Anlamaman normal çünki öyle birşey demedim. Ayrıca bir üsttekinin üstündekinin mesajını da alıntılarsan karışmasın mesajlar diye bir üsttekininkisini de alıntılarsın yakışır. Kültürlüyümdür Allah'a şükür. E ne diyorsunuz yazdığım hakkında yorumlarınızı alayım daha bir hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aMin Edit: Typo olmuş, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 maşAllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 valla ne diyelim takdir-i ilahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bari dediğinin arkasında dur haha. Ayrıca senin kültüründen bahsetmiyorum, genel forum kültüründe bir üstteki mesaj alıntılanmaz, burada da geçerli yani bu. Hani kıvıra kıvıra aradan laf sokacaksak biz de yapabiliyoruz onu, tek yetenek sen değilsin aramızda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Oha adam cok kalite troll cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konu tartışmaya açık görünebilir ama lütfen garbage'a çevirmeyelim burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Griswold said: Bari dediğinin arkasında dur haha*. Ayrıca senin kültüründen bahsetmiyorum**, genel forum kültüründe bir üstteki mesaj alıntılanmaz, burada da geçerli yani bu. Hani kıvıra kıvıra aradan laf sokacaksak*** biz de yapabiliyoruz onu, tek yetenek sen değilsin aramızda yani. *Ben birşey demiyorum ki sen dediğimi iddia ediyorsun inatlada devam ettiriyorsun. **Ben de benim forum kültürümden bahsediyordum zaten. ***Ben sokmak istemiyorum kimseye birşey. Başlık yazılandan dolayı değil de yazandan dolayı parladı o da ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://img141.imageshack.us/img141/4868/facepalm4ug4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Kendime not:*Kimseyi eğitmeye kalkma yorumunu yap geç.Öğretici bir yorumsa zaten yorumu yorumlayan Eğitimlidir.Eğitimden yoksun olana/olduğunu düşündüğüne ilişme.* Bunu da bu bölüm içeriğine uygun gördüğüm için paylaşım mahiyetinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bir arenda gibisin adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Warchief said: Kendime not:*Kimseyi eğitmeye kalkma yorumunu yap geç.Öğretici bir yorumsa zaten yorumu yorumlayan Eğitimlidir.Eğitimden yoksun olana/olduğunu düşündüğüne ilişme.* Bunu da bu bölüm içeriğine uygun gördüğüm için paylaşım mahiyetinde olur. AHAHAHA DUDE, YOU ARE AWESOME, INDEED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Marl0_on said: bir arenda gibisin adeta. Arenda derken arenada ? falan olabilir mi o? 8-) Çok savunmacıyım evet. ginaly said: AHAHAHA DUDE, YOU ARE AWESOME, INDEED. Yea i know... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kus vardı ucardı kol vardı kalkardı allahım ne yaptın kuluna da o kol o kusu kavradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bayrağa di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 I'm truley sory for your lots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Testosteron vermis Allah seks yapalim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar