Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Dynamo Kyiv - Fenerbahçe 10.12.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

aziz yıldırım kendi dev gibi egosu yuzunden takımın içine etti. artık aziz yıldırım bu takımdaki miladını doldurmustur bence. tmm cok guzel yatırım yaptın falan filan hiçbişi demem ama sen başkanken gidip takıma karısırsan, snn istediği sistemde oynatmıo die 2 senede bir td deiştirirsen senin burda işin yok. sen başkansın. yoneticisin. takımı sen yonetmiosun, oyunculara sen gaz wermiceksin. o iş td'nin. her kotu mactan soora takıma konusma yapmicaksın. o işi adamına bırakıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Şuanki ŞL Sistemi galatasarayın o 4 yıllık iyi zamanında olsaydı Galatasaray cok daha iyi başarılara imza atıcaktı. 2. olarak elendigimiz oldu.

Eğer Galatasarayın oynadıgı donemdeki gibi 2. tur grup macları olsaydı acaba fenerbahce ceyrek final gorebilcekmiydi.

Herşeye tek taraflı bakmayın birşeyi karşılaştırıyorsanız her yönden karşılaştırın.

Aziz yıldırım Galatasarayın başarısı için tesadüftür demişti. Birgün bunları görecegini tahmin etmemiş olacak ki öyle söylemiş.

"Tekrarlanmayan başarı tesadüftür (Aziz Yıldırım.)"
"Tesadüf insanların açıklayamadığı olaylara bulduğu aptalca bir yakıştırmadır (A.Einstein)"
Sosyal ağlarda paylaş

CL takımlarıda şu anki gibi Galatasaray'ın en iyi 4 yılında olsaydı siz de anca 4.lüğü görürdünüz.
Hatta yengemin bıyıkları olsaydı amcam olurdu.

'Tesadüf' olması için önüzümde bir 5 sene daha var. O zamana kadar Aragones,Maldonado falanda gider. Birşeyler yapılabilinir
Sosyal ağlarda paylaş

Yuco said:
CL takımlarıda şu anki gibi Galatasaray'ın en iyi 4 yılında olsaydı siz de anca 4.lüğü görürdünüz.

'Tesadüf' olması için önüzümde bir 5 sene daha var. O zamana kadar Aragones,Maldonado falanda gider. Birşeyler yapılabilinir

Galatasarayın Başarısına Tesadüf diyen Aziz Bey. O dönemlerde neler oldugunu hatırlamak istemiyor.

Eski Şampiyonlar liginde olan bir başarı var onu saymıyorum hadi sizin için.

1. Tesadüf, Galatasaray UEFA Kupasını Alır.
2. Tesadüf, Galatasaray Süper Kupayı Alır
3. Tesadüf, Galatasaray ŞL'de Çeyrek Final Oynar
4. Tesadüf, GAlatasaray ŞL'de 2. grup maclarında Elenir.

Bunlar üst üst olmuş başarılardır.

ben söylemek istedigim 4. tesadüf icin gecerlidir. O dönem acaba grup macları yerine 2. li maç sistemi olsaydı sonuç ne olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

bunları nispet yapar gibi söylemek biraz yanlış değilmi. sonuçta galatasaray türkiyenin avrupada en başarılı futbol takımı bunu kabul etmeyen yoktur heralde. gs 4 yıl üst üste aynı kadro avrupada tecrübe sonucu o kupayı aldı. aziz yıldırım futboldan anlamadığı için öyle söylüyo tesadüf filan yoksa bi takım şansa maç kazanır ama şansa kupa alamaz yani. o başarılardan sonra zaten bi ruh geldi şampiyonlar ligine de yansıdı çeyrek final ve 2. tur görüldü.ama şimdi yok grup olsa fener çıkarmıydı acaba filan demek ne kadar doğru 6 sene öncesiyle geçen seneyi karşılaştırmak. galatasaray o başarılardan sonra da yakışmayan şeyler yaptı. tromsöye elendi geçen sene leverkusen gibi bi takımdan 5 yedi o yüzden milletin ağzına dolandı yani bunlar galatasarayın kupasını başarılarını geri almaz merak etmeyin =)
Sosyal ağlarda paylaş

Nacizane fikrimi belirtmek isterim. Şimdi diyoruz ki Fenerbahçe'nin başarı tesadüf , öyle veya böyle şl de bir çeyrek final başarısı var (ülke olarak acınacak haldeyiz çeyrek finalle avrupanın prensi prensesi filan oluyorz) şimdi bu başarıyı yakalamış bir takım ve teknik direktörü de var. Sen sırf kişisel egoların , astığım astık , kestiğim kestik tavırların yüzünden bu takımı bozuyorsun ve teknik direktörü yolluyorsun. İşte Fener taraftarının hatası burda başlıyor , hala hatayı başka yerlerde arıyor. Hala Maldonado ve Josico ya laf ediyor. Aragonese laf ediyor. Ben şunu anlamıyorum futbolda , bir oyuncu ve hoca kötüyse , oynamıyorsa , kapasitesi bu kadarsa oynatmazsın oyuncuyu , hocayıda takımın başına koymazsın. Yani Josico kötü futbolcu oynamıyor diye josicoya niye kızıyosun ki? Oynatma abi o zaman adamın yapabilicekleri bu demekki... Aragones iyi hoca değilse koyma abi o zaman takımın başına demekki adamın kapasitesi bu kadar , demek ki beceremedi bu işi? Yani hataları tepelerde aramak lazım bence , Aziz yıldırımı eleştirmek lazım. Dünya yıldızı mehmeti ve tuncayı bedavaya yollamasını konuşmak lazım. Şl de çeyrek final oynamış hocayı kovmasını araştırmak lazım. Gürcan Bilgiç bu günkü yazısında çok güzel demiş ; " Koskoca cumhuriyet , oldu size bir aşiret" Aziz aşireti...
Sosyal ağlarda paylaş

şahsi fikrimi söliim, aziz yıldırım yerine ali koç gelirse olabilir.. diğer türlü aziz yıldırım her türlü kalmalı. aziz aşireti de olsa, aziz yıldırımın oyuncağı da olsa, bu başkan sayesinde fenerbahçe inkar edilemeyecek seviyede kendini geliştirdi, güçlendi. bence başkanın kredisi daha fazla olmalı, tek sezonda bileti kesilmemeli. bu tarz propagandaları yayan, tüm suçu aziz yıldırım'a atan tarzda yazılar yazan insanların da açıkça satılmış olduklarını düşünüyorum. (medyadaki yazılardan bahsediyorum) Fb'nin bir şekilde başına geçip kasasını boşaltmaya çalışanlar tarafından hemde. Aziz yıldırım'dan sonra fb'nin başına ali şen tarzı, faruk süren tarzı bi asalak gelmeyeceği ne malum? garantisi var mı? aziz yıldırım hiç değilse hayatını fenerbahçe ile kazanmıyor, fenerbahçenin kasasından yemiyor.. yani yiyosa da helal olsun, daha fazlasını kasaya koyduktan sonra, fenerbahçeyi büyüttükten sonra varsın yesin.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:
Yuco said:

Galatasarayın Başarısına Tesadüf diyen Aziz Bey. O dönemlerde neler oldugunu hatırlamak istemiyor.

Eski Şampiyonlar liginde olan bir başarı var onu saymıyorum hadi sizin için.

1. Tesadüf, Galatasaray UEFA Kupasını Alır.
2. Tesadüf, Galatasaray Süper Kupayı Alır
3. Tesadüf, Galatasaray ŞL'de Çeyrek Final Oynar
4. Tesadüf, GAlatasaray ŞL'de 2. grup maclarında Elenir.

Bunlar üst üst olmuş başarılardır.

ben söylemek istedigim 4. tesadüf icin gecerlidir. O dönem acaba grup macları yerine 2. li maç sistemi olsaydı sonuç ne olurdu.

ama takim cok kotu... GS.... isime bak :/
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
lol.

Masquerade said:
kıyamam ya. =(

Sanki gs'nin 4 senelik döneminde fb'yi zincirlemişler de salmamışlar avrupaya. ha tabi fb o aralar çayır cup falan takılıyodu. xD

Masquerade said:
gününde olduğu 2 maçta söke söke berabere kaldı zaten. >:D
gs nin ölüsü çeyrek final yaptı, fbnin harikası 2 puan aldı. deal with it.

ultraslan paticik şubesi gururla sundu...

sizin de mi beyniniz fenerbahçenin yaptığı tüm icraatleri lekelemekle programlı?

sizin de mi paticiğe anti fb faşistliği yapmaktan başka katkınız yok?

aramıza katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

zokarto said:
ultraslan paticik şubesi gururla sundu...

sizin de mi beyniniz fenerbahçenin yaptığı tüm icraatleri lekelemekle programlı?

sizin de mi paticiğe anti fb faşistliği yapmaktan başka katkınız yok?

aramıza katılın!

Forumda şu tip mesajlarını 10498120 görüşüm. Ben okumaktan bıktım sen yazmaktan bıkmadın yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ikinci accountunu aldıktan sonra şube sorumlularıyla takışmayı görev mi edindin? boyle giderse ikinci kez yorungeye oturtucaklar seni.

ee, torpilimiz yok ki yörüngeye oturmadan gönül rahatlığıyla sağa sola çamur atalım.

Eralp said:

Forumda şu tip mesajlarını 10498120 görüşüm. Ben okumaktan bıktım sen yazmaktan bıkmadın yahu.

evet ilgili arkadaşların da fenere çamur atmalarını 4354258584549 x 10^8 inci görüşüm. Onlar da çamur atmaktan bıkmadı, işleri güçleri her başlıkta Fenerbahçeye laf atmak. Nasıl bir kompleks gerisini sen düşün.

Anti-fener kışkırtmalarıyla futbol bölümündeki her bir başlığın içine edenlerin karşısına dikilmek ban sebebi olur mu bilmem artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...