Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Guiza hep mi böyleydi yoksa fenerde mi böyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 allahtan dynamo kyiv arada sırada atak yapıoda heycanlanıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 maçtan sonra ntw sporda rıdvan warmı bilgisi olan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bi anda bu kadar w li bir cumle okuyunca basım dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 fenerde kımler böyle olmadıki? sergen yalçın tümer kezman roberto carlos guiza ortega gelenin futbol kariyeri bitio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Zafer Biryol İlhan Parlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abi bu maçı izlemeli miyim izlememeli miyim; izlersem geçen vakte acımalı mıyım bilemedim. ÇOK rezil bi maç ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 alışkanlık ya çocukluktan gelme kötü birşey :( Counter oynamaktan w-a-s-d tuşları yüzünden sol orta parmak hep w nin üzerinde durduğu için basıyodum hala da öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bi selçukla edu mu çabalıyo bana mı öyle geliyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 berabere biterse noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 LAN ADAMA BAK 1 0 YENILIORZ 2 GOL LAZIM HALA MALDONADOYU ALIO. HEY ALLAAAM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 maldonado ??????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 maldonado gol atarsa çok fena olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Dartanian said: calimero said: uydum var seyredemiyorum maçı kafayı yicem. çıkar normal anten tak ben öyle yaptm :D bu arada gol harbi kahkaha attırdı bana :D yav kıbrıs tayım çekmio :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 O/ -|- /o gol boyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aragones yine ağlıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ya atsın istiosa 5 tane atsın ama adamın amacı hucuma destek deilki. bnm lafım maldonadoya deil dedeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 BU ADAM HARBI DELI MANYAK FALAN HERALDE. EVET CAPS YAZIORM CUNKU BAIRIORM YETER LAN BI HUZUR WER. GOL GEREKEN YERDE ALEXI CIKARDI YA. NEKDR KOTU OYNASADA ALEX CIKMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kurtarici ali bilginde girdi .tamamiz gelsin goller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gol atmasın ali bilgin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 mokoko said: LAN ADAMA BAK 1 0 YENILIORZ 2 GOL LAZIM HALA MALDONADOYU ALIO. HEY ALLAAAM YA Selçuk sakatlandı dedi sunucu ama bilmiyorum..zorunlu değişiklikti başkada oynatcak adam bulamadı heralde maldonado bide ali bilgin girdi alex'in yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bu adamı cidden öldürmek lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Tuhaf maç olur demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dynomada da bısı yokkkı yazık fenere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ugurda çıktı parlakta girdi tamam maç garanti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar