Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Ayın kacında doğdunuz? Bu sayı sizin karakter numaranızı belirler.Mesela ayın 6 sında doğduysanız siz 6 insanısınız. Ayın 12 sinde doğduysanız ise (1+2) 3 insanısınız. Buna göre kişinin özellikleri belirlenebiliyor. sayı:1 özü:yaratıcı elementi:hava *lider *uçucu *parlak *neşeli *yaratıcı *gururlu *kendine güvenen *ilgili *konuskan *kendinden emin *değişken *yuksek sesli *alıngan *depresif ______________________________ ____________________ sayı:2 özü:besleyici elementi:su *özenli *sessiz *gözlemci *soğuk ama etkileyici *utangac *kararlı *sakin *sosyal *agzı sıkı ve agırbaslı *duygusal *savunmacı *içine kapanık *koruyucu *sinirli *hassas *değişken ______________________________ ____________________ sayı:3 özü Düzenleyici elementi:ates *organize *adanmış *bagımsız *iyimser *neseli *canlı *samimi/dürüst *hayvansever *tutkulu *ciddi *düşmanca *fanatik *bazen acımasız ______________________________ ____________________ sayı:4 özüdoğruluk dürüstlük bütünlük elementi:toprak *bireysel *esrarengiz *farklı *temkinki *sadık *sıradısı *"yaŞa ve bırak yaşasın" tavrı *zeki *adil *devrimsel *heyecanlandırıcı *gizli muammalı *tuhaf *sasırtıcı konusmalar yapan *intikamcı *patavatsız *önyargılı *sabit ______________________________ ____________________ sayı:5 özü:mucit elementi:hava *nazik *mizahi *dısa dönük *analitik *entelektüel *sonucları görmekten hoşlanır *değişimden hoslanır *konuskan *duygularının esiri olmayan *mantıklı *asi *yerinde duramayan *elestirici *keskin dilli *yoğun *gerilimli *zor *karsıt ______________________________ ____________________ sayı:6 özü:karizma elementi:ates *cekici *tutkulu *romantik *uyumlu *tensel *sevecen *dost canlısı *uzlastırıcı *sakin *hayalperest *hesapçı *duygusal *kendisiyle ilgili *talepkar *içe kapanabilen *cimri *kıskanç ______________________________ ____________________ sayı:7 özü:idealist elementi:su *sessiz *ılımlı *adanmış *sanat tutkunu *tarafsız *güvenilir *kararlı *tutkulu *meraklı *idealist *intikamcı *soğuk *duygusuz *radikal *değişken *yoğun *endişeli *ifadesiz *sakıngan *kontrolcu *utangac ______________________________ ____________________ sayı:8 özü:güvenilir elementi:toprak *dengeli *sabırlı *destekleyici *deneyimli *akıllı *sorumuluk sahibi *güvenlikten hoşlanan *ciddi *calıskan *soğukkanlı *takıntılı *duygularını gizleyen *hesapcı *buyurgan *değişmez *kurbanı oynamayı sever ______________________________ ____________________ sayı:9 özü:çocuk elementi:yok *benzersiz *saf *sanatkar *kararlı *zeki *hassas *masum *affedici *çocuksu *dürüst *tutarsız *aklı karısık *düşünmeden hareket edebilen *unutkan *kibirli *inatcı *belirsiz *sabırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 *özenli *sessiz *gözlemci *soğuk ama etkileyici *utangac *kararlı *sakin *sosyal *agzı sıkı ve agırbaslı *duygusal *savunmacı *içine kapanık *koruyucu *sinirli *hassas *değişken biri digerini tutmuyo bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bunlarda burç gibi sallama, bazı özellikler tutunca ehe ehe doğru lan diolar sonra.. element olayı da iimiş hani. ayrıca puk kodu da varmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben 29 unda dogdum 11 insanmıyım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 fdgdfsgdfsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 tutmuyo alakası yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 işte kimse açmadan ben garbıça açıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sallamasyon olsa da benimkiler tutuyo. 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 cado said: ben 29 unda dogdum 11 insanmıyım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 abi siz 11 den 1+1 =2 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 2 numara yeminlen ben lan. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 nokia mıyım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 herif fizikçiymiş bulan bunu yani kafayı kırmış ki böle bişey çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 valla benimkide tuttu 23 doğumluyum 5 insan ediyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hic uymuyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sayı:4 özüdoğruluk dürüstlük bütünlük elementi:toprak *bireysel *esrarengiz *farklı *temkinki *sadık *sıradısı *"yaŞa ve bırak yaşasın" tavrı *zeki *adil *devrimsel *heyecanlandırıcı *gizli muammalı *tuhaf *sasırtıcı konusmalar yapan *intikamcı *patavatsız *önyargılı *sabit bayağı uyuyo ya... tutmayan 3-4 tane filan var en fazla (ki bazı tutarsızlıklar listenin kendisi içinde de var gerçi, devrimsel-sabit, patavatsız-temkinli, adil-önyargılı filan gibi) * larda 13/18 tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Bana uyuyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sayı:2 özü:besleyici elementi:su *özenli *sessiz *gözlemci *soğuk ama etkileyici *utangac *kararlı *sakin *sosyal *agzı sıkı ve agırbaslı *duygusal *savunmacı *içine kapanık *koruyucu *sinirli *hassas *değişken -Değişken faktörü bazı özelliklerin bazen çok göz onune çıkmasına neden oluyor. Ve yine değişken faktörü sayılanların çelişkisini ortadan kaldırıyor. Zaten kova burcuyum 2 işte... hatta 2 şubat... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 pin bloke oldu. puk kodunu girin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 benim elimde olan bişey diil, lisedeydim ne numara verdilerse o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 10 yok listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 1 ediyo o 0+1=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 19 ???? 1+9 = 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar