Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Evet bir sevinç heyecanla geldik eve kurduk oyunu herşey güzel gidiyor.. solo'ya basıyoruz new game diyoruz zorluğu seçiyoruz ama bir şey olmuyor..öyle duruyor,takılma da değil sanki back'e tıklamışım gibi normal menüde duruyoruz geri anamenüye falan çıkabiliyoruz.Nasıl başlatıcaz bu oyunu biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bendede aynı sorun olmuştu ayarları biraz düşürdüm girdim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 optionstan büyün ayarları default yapın, son driveri yükleyin tekrar bi deneyin.. bi de bu topici gönderirler ana topice büyük ihtimalle edit: oha tam bunu yazarken topic uctu, benide anasayfaya salladı asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sana öyle gelmiş lol. Banada olmuştu aynı şey default kurdum düzeldi. Ayrıca patchleyemedim o da ayrı mesele. patch dosyasını kurayım dedim cod exe. uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 başka bi yerden buldum profilleri sildim ettim solosuna giriyorum bana profil aç falan gelmiyo. nası yapıcam edicem default ayarlarım şu anda yine bişi olmuyo nereden açıcam ben profil açma şeysini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 abi çok komik ama internet bağlantısını kesince oynanıyor.. hani denk gelme falan değil çözümü arkadaşım söyledi telefonla,heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 evet bende aradım buldum araştırdım o çıktıda ne kadar saçma salak bişi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 saçma salak değil bildiğim kadarıyla kopya koruma sistemi var. cd key'i online kontrol ediyor. sistem güzelde aşma yöntemi hakkaten saçma salak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bu konu hala geldiği yerde olsaymış senin için hayırlı olmazmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar