SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 roket adam said: Asus ile SOny yi bir tutup, HP alt sınıf demen komik olmuş bence. HP'nin siyah kasalı dandik modellerini kullandın herhalde. Ayrıca Acer da en az Asus kadar kaliteli bir markadır iddia ediyorum. Kasası çatlayan boyası silinen modeller üretmiyor en azından. suan compaq presario c799 modeli var elimde gayette memnunum sadece sesi biraz az pili sessizliği az ısınması gayet güzel. dv9000 dv6000 serilerinden aletlerde kullandım. ev arkadaşlarımın ikiside acer kullanıyor modelleri aklımda yok aramayada üşendim. birinde amd birinde intel işlemci var ikisini toplasan 1 laptop yapmaz bence ısınma var sesli çalışıyor hele o acerın kendi yazılımları yokmu beni benden alıyor. bilgisayar dediğin sade olucak orası burası makyajlı olunca iyi olmuyor. bak asuslara odun gibi duruyor ama canavarlar. canavar demişken imkanınız varsa monster marka laptop alın adı gibi canavarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Asus'umdan şimdilik memnunum ama birkaç ay oldu, marka imajı olarak kat kat tercih ederim sadece. Vaio'nun HP'den üstün olduğunu kabul etmemek biraz abes olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Compaq ta tasarım olayı sıfır. Kalas gibi aletler, asuslar gibi hakkaten. Acer ın alt sınıf AMD işlemcili modelleri hakkaten çok dandik, doğru. En alt 5920G almak lazım acerda. HP Dv6 serisi çok iyiydi mesela, şu gri kasalı olanlar. Asus kasa bakımından şu anki teknolojiye göre 3 sene falan geride. HP dv6 ile Asus un güncel bi modelini yan yana koyun (M51 mesela), farkı görün. Ya da Acer 6920G ile yine M51'i. Acer'ın kendi yazılımları kolayca kaldırılabiliyor, aynı saçma yazılımların benzerleri asus ta da, hp de de, sony de de var. İsteyen Vaio bloatware diye aratsın, laptop piyasasının gerçekleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 compaqta tasarım yok zaten herşey minimize ses açma bile fn ile ona uyuzum zaten. hp asus sony acer ben bu markalardan acerı en son tercih ederim şahsen. piyasa aletleri yapıyor acer şık görünüm var ama içerik yok bence. şu var ama yeni çıkardıgı 15.6 inçlik seride güzel aletler var ama benzer özellikli asuslar hpler varken acer alırmıyım ben almam tercih meselesi bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben (hiç)pek laptoptan anlamamakla birlikte(yukarılarda belirttim gerçi) şu 2 laptopı karşılaştırmanızı istiyorum, ekran kartı falan bakımından. max ayar falan gözetmeksizin cod4, pes 2009(highda falan açsın gerçi pes2009u) oynarım falan. ve varsa bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka markalar falan öneriye falan ben de açığım. VGN-CS11S/Q VGN-FW21E özellikle ekran kartı konusunda çok feci kararsız/bilgisizim. bi kaç yer gezindim, radeon 3570 gayet kötü olarak lanse edilmiş GeForce 9300M GS ne durumda buna göre? gibisinden bi kaç sorum var böyle anlatamasam da derdimi sdfsd edit: bir de böyle bişey buldum Pavilion DV5-1021ET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ekran kartları için kıyaslama yapabileceğin bi yer http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yarın gidip Pavilion DV5-1021ET bunu alıyorum eğer çok kötü diyen çıkmazsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Al. İyi bir model gerçekten. Arkadaşımda vardı, kullandım. Ayrıca özellikleri de gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 FromTheHell said: yarın gidip Pavilion DV5-1021ET bunu alıyorum eğer çok kötü diyen çıkmazsa :D sen bılırsın ama okadar para verdıkten sonra gidip 8400 lü makine almazdım ben 3mb cache yetmez sana.onun yerıne 9000 serisi bişi alırdım.hatta şöle sölim 9 serisi 8600gt li makine ile bu makıneden daha ıyı performans alırsın.birde arastır bence hp nın bazı modellerı kronık wireless sorunlu,buda onlardansa alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bu onlardan değil bildiğim kadarıyla. Onun için uzunca bir süre hp önermedim zaten. Evet T9300 gibi bir işlemci P8400 den daha iyidir tabii de, bu ürün de işini görür, gayet iyi yeterli bir model derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://forum.donanimhaber.com/m_29559026/tm.htm sakın kaçırma,ekran kartı daha kötü ama hem ekranı ufak hemde ıslemcısı daha ıyı,fiyatta 700 ytl daha ucuz,sıfır cıhaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 abi ekran kartı için o modeli seçmiştim ben biraz da, oyun da oynayabilmek istiyorum sürekli olmasa da. haftada bir kere gta4 oynayabileyim mesela, cod4 çektiğinde canım rahatlıkla oynayım istiyorum. ayrıca o modeli bulamadım, şunu almaya karar verdim en son, kredi kartında da sorun çıkınca gg oldu :) 1 haftaya falan alıcam inşallah. diğer modelden farklı olan yanları raminin 3gb olması bir de hdd 250gb. umarım o 1 gb ram çok büyük farklar yaratmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://www.webdenal.com/store/acer-one-atom-1-6ghz-8-9-1gb-120gb-linux-mavi_fiyat.htm?idProduct=91715&idCategory=85&topnavCategory=37 said: ben geçenlerde 180 pound a bunu aldım. hoş, tatlı ve her zaman yanımda taşıyabiliyorum 1,5 saat makine gidiyor şarj aletsiz birde usb dsl aldım fıstık gibi takılıorm. çok ii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar