Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 çok açım. birazdan yumurta kırıp yiycem. peynir meynir. kahvalti yapazağım. yımırta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 napim.ağaca mı cıkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 asddsaasdd garbage paticiğin bilinçaltı abicim. ağaca çıkmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Afiyet olsun ben de mangal yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kavurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: kavurma. iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ya bizimkiler memlekete gitti. evde tekim. hayatımda hiç kırmızı et pişirmedim, anca sucuk, sosis, köfte. ama bi kavurma nasıl yapılır bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ÜHÜHÜHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yağlarını ayır ki ayrılmıştır muhtemelen küp küp kes hayvanın yağları varsa onları at tencereye olmazsa biraz yağ ekle. 45dk bişir ya da 1.5 saat kısık ateşte yap daha güzel oluyor. Su ekle 1 bardak soğan at içine daha güzel olur böyle bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kavurmadan kastın ne anlamadım ama et söğüş soruyorsan: üstünü kapatabileceğin bir kapağı olan koca bir tava ya da tencereye kocaaaman bir parça tereyağı atıyorsun, kısık ateşte yağ erirken sen soğan ve biber kıyıyorsun. yağ eriyince gene kısık ateşe kıydığın soğan ve biberleri atıyorsun arada karıştırıyorsun. bu arada artık kullanacağın et miktarına ve tencere tavanın ebatlarına göre elini korkak alıştırmadan domates rendeliyorsun. domates bol olsun ama. soğanın biberin cırtlığı gidince yağda, atıyorsun içine eti. bu arada ateşi daya gitsin, etin dış tarafı az ateş görsün, karıştırıyorsun tabii bu arada bol bol. baktın etten dumanlar tütüyor, rengi kahverengiye dönüyor. basıyorsun içine rendelediğin domatesi. bol kırmızı ve karabiber. karıştır 3 dk. sonra kısık ateşte kapat kapağı. git arada bak et ne alemde, gidince karıştır 2-3 şöyle. domatesin suyu çekilince, anla ki olmuştur. afiyet olsun. max 30 dk, çok kral yemek. kuşbaşı etin hacmine, tencerenin, tavanın ebatına göre pişme süresi değişir. bu konu tecrübedir anlatamam. o bakımdan mutfaktan fazla uzaklaşma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 başlığı görünce itirafta bulunuluyo sandım kavgada çıkmadı topicte...bana müsade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 SoulCube said: napim.ağaca mı cıkim.aa bu laf her yerde varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 niye japonyada mı oturuyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: kavurma. adamlar demiş, kavurma, kavurursan küserim mektubumu keserim çok kötü espri ban nedeni diil di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bilinçaltıma sıçtım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ★★★★★ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hala doğru düzgün bişey yemedim var ya. ekmek peynir atıştırıp duruyorum su içmeye gidince falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aha adam kendini güvercin sanıyo. su + ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 patide gezerken az önce pogodinin bulgur pilavı resimlerine baktım az önce. canım istedi lan. abi çok aktif biçimde açım. genelde yemeğin gelmesini beklerdim. bu kez peşinde koşasım var. ama evde yemek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 U HAS MONEY ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yukarıdaki fotoğrafta da gördüğünüz ketçap ve mayonez şişelerinin dolu olması lazım. çakıyorum hafız ekmek arası ketçap mayonez kaşarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kaşarın varsa tost yap işte, quad kaşarlı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 pasta ye o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar