Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 akşam sızmışım tv ye bakarken. ilginç de bi rüya gördüm. sinema bileti alıyomuşken gişedeki görevli; "buyrun, sinema bileti alana 6 ytl değerindeki yılbaşı çeyrek bileti hediyemiz." diyordu. bu tip şeylerle hiç işim olmaz ama gidip alsam mı bilet. :D ayrıca çeyrek ne kadar cidden. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Cidden 6 Lira git al bence bi hayırdır kurban bayramı mübarek gün dene şansını en fazla 6ytl giderki büyük ikramiye hep çeyreğe çkıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 wat the fu.. ? harbi 6 lira mi oha. alayım o zaman bi tane la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dün gittim sordm 6 lira dedi oha düşündmde tam bilet 24 lira mı oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kurban bayramı ve şans oyunu? islam syntax error verir burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 tutarmı tutar kısmet işi bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 tutarsa parası neyse basıp patiyi alıcam. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 napıcan patiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Harbi saçmalamşm kurban bayramı ve alkolün etkleri dielim pardonn :D çünkü aslında buda bi derece kumar evet haklısınız sustum bu arada ew al ew patiyi boşver bir sürü ew al kaç para bu yıl ki ikramiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sinema bileti al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 10 trilyon vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Masquerade said: 10 trilyon vardır. geçen sene 20ydi diye hatırlıyorum yine 20 olsa çeyreğe çıksa 5 trilyon off deli para ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aquila said: sinema bileti al bence. hea aroga falan git bence bu bi çağrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar