Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'nın 1950'lerden beri bütün dünyadan sakladığı gerçekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 bölümlük bi basın toplantısını youtube'a koymuşlar.

Toplantıda bir sürü farklı ülkeden yüksek yerlerde çalışmış olan insanlar, çoğunluk olarak eski askeri personel, konuşuyor. Hepsi başından geçenleri anlatıyor ve Amerikan yüksek mahkemesinde yemin ederek söylediklerimin hepsini doğrulayabilirim diyor.

Birazcık boş zamanınız varsa lütfen izlemenizi rica ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=y4ofRFzEFlk
Mesaj tarihi:
SPREAD THE MESSAGE - THE NWO ARE IN LEAGUE WITH A HIGHER POWER READY TO BEGIN A ASSAULT ON EARTH! ONLY A UNITED COMBINE FRONT OF MANKIND CAN DEFEND AGAINST THIS
WAKE UP!

JOIN THE EDF THE TRUE AND ONLY FIRST LINE OF DEFENSE FOR THIS!

ok
Mesaj tarihi:
iyi de herkes cikip konusuyo, nerde kanit, nerde belgeler, dosyalar videolar? ayrica uber classified olaylar, hayvan gibi clearencei olan adamlarin boyle aciklamalar yapabiliyo olmasi normal degil, federal suc filan olmasi lazim bunun.
Mesaj tarihi:
bu arada o sağda videonun description'ı olarak yazılan yer

senin buraya copy paste yaptığın şey

okumadım bile. Bazı insanlar internette gördüğü herşeye inanıyorlar ve kendilerini böyle hayal dünyalarına sokuyorlar. O yanda yazan descriptionı görmezlikten gelin bence

ama video çook ilginç.

Genel konu "The Existence of Extra-Terrestrial Life".
Yani Dünya Dışı Varlıkların Gerçekliği

Söz konusu videoda çok açık ve net bir şekilde yaklaşık 20 tane eski askeri personal, kimisi baya yüksek yerlerden emekli olmuş.. başından geçen olayları aktarıyorlar.

Burda dikkat etmeniz gereken olay: konuşan kişi sayısının fazlalılığı ve konuşan kişilerin inanılır, güvenilir insanlar olmaları.

Genel olarak konuya değinmek gerekirse, bilmiyorum farkettiniz mi ama son aylarda televizyonlarda, haberlerde hep bi UFO haberleri görüyoruz. İnternette biraz araştırma yapınca aslında duymadığımız TONLA haber daha olduğunu görüyoruz.

Enteresan başka bir olay ise, İngiltere dahil birkaç ülke geçtiğimiz yıl içersinde kaydedilmiş bütün UFO kayıtlarını halka açtılar. Amerika bunu yapmadı tabiki daha.

Bazı insanlar bu olayları 2012'ye bağlamaya çalışıyorlar. 2012'de ne olacağını hiçbir şekilde bilmiyorum veya herhangi birşeyin olacağına inanmıyorum ama son birkaç yıldır UFO olayları kat be kat arttı ve aradaki bir bağlantının olabilirliği hakkaten insanı korkutuyor.

Konu hakkında birazcık daha bilgi sahibi olmak istiyorsanız youtube'da history channel'ın yayınladığı "UFO Hunters" adlı belgeselin bölümleri var. Onların hepsini bedavaya izleyebiliyorsunuz. Bi izleyin bence adamlar en büyük UFO olaylarını gidip bizzat araştırıp olabiliteliğini bilimsel deneylerle test ediyorlar. Hiçbiri ahanda bak biz bu video yu bu resmi çektik al sana kanıt demiyor. Gidip gerçekçiliğini falan uzmanlara gösterip kanıtlamaya çalışıyorlar. Çok ilginç, birazcık merak ediyorsanız bi bakın.
Mesaj tarihi:
Oturdum 15 videoyuda dikkatle izledim. Sagdaki info'yu falan gecin, alttaki yorumlarida gecin, videolarda ki insanlara ve dediklerine bakin. Bu adamlarin gerek hukumette, gerek orduda onemli gorevleri var, top secret clearance'lari var. Bizzat sahit olduklari olaylari ve saglayabildikleri belgelerle konusuyorlar.

Ayrica bu toplantidan sonra baska toplantilarda yapiliyor ve dunyanin bir cok yerinden, baska ulkelerden yine yetkili isimler cikip konu hakkinda konusuyor.

Bunlarin arasinda Kanada'nin eski defense minister'ida var.

Isin ilginc tarafi degindikleri konu ve anlattiklari olaylar "uzaylilar var"'i gecmis, "uzaylilar kitle imha silahlari bolgelerinde gorulduler, bu silahlari imha ettiler" gibi olaylarida anlatiyor.

Ayrica adamlarin soyledigi bu gizlenen gerceklerin ortaya cikmasi ve 1950'lerden beri dusen UFO'lardan elde edilen teknolojik gelismeleri, bilgileri paylasmalari. Bu gelismeler ile fosil bazli enerjiye ihtiyac olmayacagini belirtiyorlar.

Oldukca inandirici, oldukca gercek bir olay bence bu.
Zeitgeist 3 yapilirda bu konuya deginirse sasirmam, harikada olur.

http://disclosureproject.org/
Mesaj tarihi:
Amerika da bu da bir sektör ve bu sektörde de deli para dönüyor, işin içinde konferanslar, kitap satışları, röportajlar ve vergiden düşülebilen bağışlar olduğu için devlet ses çıkarmıyor. Normaldir, çok kafa yormayınız...
Mesaj tarihi:
Ben onu bilmemde bu koskoca evrende tek yaşamak için çok benciliz ve tek olduğumuza inanıcak kadarda ego sahibiyiz bundan vesile bir gün gelip çıuw çıuw yaparlar kafamıza.
Mesaj tarihi:
Ramocan said:
Amerika da bu da bir sektör ve bu sektörde de deli para dönüyor, işin içinde konferanslar, kitap satışları, röportajlar ve vergiden düşülebilen bağışlar olduğu için devlet ses çıkarmıyor. Normaldir, çok kafa yormayınız...

Bu yazıyı yazdığında ilk posttaki videoyu izlmediğine 1000 dolarına bahse girerim.

Bu olaylara inanmamak çok kolay. Ya kedidir kedi diyip geçiyor genellikle inanmayanlar. Büyük ihtimalle de inanmak istemiyorlar.

Gerçek şudur ki bütün dünyada her geçen gün binlerce insan UFO görüyor ve bu olaylar her geçen yıl kat be kat artıyor. Bunların arasında binbir tane yalan olay da var. Bilgisayarda yaratılıp milleti kandırmak için internete koyulmuş salak video ve resimler de var.

Ama çoğu gerçek. Yukardaki videodaki insanların dediği gibi.
Mesaj tarihi:
sir said:
bu tarz konularda merak ettiğim şey, neden bütün ufoların illa gidip amerikaya çöreklendiğidir..

Amerikaya çöreklenmiyorlar illa.. her ülkede var tonla olay.

İngiltere
Kanada
Fransa
Meksika
Rusya

biraz araştırın ondan sonra koment yapın lütfen.
Mesaj tarihi:
ilginç.Tam dünyanın kapitalizm krizinde olduğu anlarda bu projenin açığa çıkması ilginç.

Bana sanki Amerika , "bizim devletimiz çok gizli ve birçok şey biliyor, bize ihtiyacınız var korkun, uzaylılarda var başka şeylerde var, siz bilmiyorsunuz biz biliyoruz bize muhtaçsınız o yüzden bize cephe almaya çalışmayın" şeklinde bir propaganda aleti olarak bu projeyi kasten ortaya attığını düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Sana 1000 dolar borcum var öyle ise...
Ben inanıp/inanmamak konusunda herhangi bir yorum yapmadım farkında isen, sadece sistemin farkında olmanızı diliyorum, Dr.Steven Greer gibi şahısların reklamını yapıyor ve cebini dolduruyorsunuz...
Eğer bu grubun/şahısların amacı "insanlığa hizmet" ise bunu kendi tasarruflarından yapmaları ve karşılığında herhangi bir kar gütmemeleri çok daha mantıklı olur, zira "contribution" kısmına bakıldığında "DISCLOSURE PROJECT ORDERS" sayfasında 100.000 USD ye varan opsiyonlarla bu "tarikata" üye olmak ve "projede eğitim görmek" bana son derece ticari geldi...

Senin 1000 doları veriyim mi bunlara?

Sovereign said:
Ramocan said:

Bu yazıyı yazdığında ilk posttaki videoyu izlmediğine 1000 dolarına bahse girerim.

Bu olaylara inanmamak çok kolay. Ya kedidir kedi diyip geçiyor genellikle inanmayanlar. Büyük ihtimalle de inanmak istemiyorlar.

Gerçek şudur ki bütün dünyada her geçen gün binlerce insan UFO görüyor ve bu olaylar her geçen yıl kat be kat artıyor. Bunların arasında binbir tane yalan olay da var. Bilgisayarda yaratılıp milleti kandırmak için internete koyulmuş salak video ve resimler de var.

Ama çoğu gerçek. Yukardaki videodaki insanların dediği gibi.
Mesaj tarihi:
öncelikle gökyüzü ve de uzay dediğin şeyde milyonlarca ıvır zıvır cisim bulunmakta, bu cisimlerin bi kısmı da haliyle atmosfere girebilmekte ve çıplak gözle görülebilmekte. bu, "tanımlanamayan uçan cisimlerin" illa bilinçli bir kullanıcı tarafından yönlendirildiği anlamına gelmez, bu bir.

ikincisi dünya dışı bir "zeka", gezegenler arası yolculuğu keşfedecek teknolojiye sahip, ama bizim kıytırık atmosfere girip düşüyo. hayır bi de niye gizli gizli dolaşıyolar da doğrudan iletişim kurmuyolar? mesela uzayı silahlandırmamızı istemiyolarsa gelip iletişim kursunlar bi şekilde? neden sadece "disable" ediyolar? biz kasıyoruz o kadar sinyal arıyoruz uzayda falan, bi cevap verilmez mi? ayıp ayıp, allahsız-terbiyesiz canım bu uzaylılar..

başka ülkelerde gören olmuşsa bile, bu konuda bu kadar "sektör" geliştiren tek ülke amerika, uzaylı istilasıyla ilgili filmlerin %90ı amerikan yapımı..sonuçta orada kültürün bi parçası olmuş artık, hangi avrupa ülkesinde eski devlet çalışanları bi basın toplantısı düzenleyip "böyle böyle bişeyleri biz saklıyoruz" der ki? ancak amerikadan çıkabilir böyle bişi. ayrıca konuşmayı yapan adam avrupada yöneticilere brifing verdiğini söylüyo. uzaylılar hiç avrupa topraklarına inmemiş mi, orda "gemileri" ya da "e.t. life-form"ları ele geçiren hükumet grubu olmamış mı? 6 milyar insanın yaşadığı şu gezegende 400 kişi mi tanıklık edebiliyo bu kadar muazzam bi olaya?

kaldı ki video 2001 tarihli, 7 senedir napıyo bu adamlar? x-files'dan quote ile başlaması, ve başta konuşan adamın aktör olması da ayrıca hoş olmuş heheh.. adamakıllı bi kanıt sunmuş olsalar, bütün dünya buna ikna olmuş olsa, herhalde hergün bütün dünyada bu konu konuşuluyo olurdu..

bunun yanısıra, abd böyle ileri bi teknolojiyi, uzaylı teknolojisini "harness" edebilmiş olsa, yapacağı ilk şey patentini almak, şirketini kurmak ve hemmen satışa geçmek olurdu. en basit bi fikir veya teknolojik gelişme için bile böyle yapıyo amerikalılar, böyle büyük bi olayı neden gizli tutsunlar, neden güçlerine güç, paralarına para katmasınlar?

ben esas "dünyevi" manada sakladıklarını merak ediyorum abdnin =)
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=QjHgyUOXhb4

Larry King'in UFO konusu üzerine yaptığı uzun süren bölüm.

Bunun gibi fox news / abc / CNN, her kanalda UFO haberlerinin videoları var. Ara sıra Türk haberlerinde de görüyorsunuz görüntüleri.

Bunları izleyince birilerinin cebini mi dolduruyoruz Ramocan? Adamın teki saatlerce uğraşıp fake bir UFO videosu yapıp youtube'a koyarsa bundan ne kazanıyor?

Benim burda anlattığım bir sürü BELGESEL var, insanların videoya çekip koyduğu fake olup olmadığı belli olmayan video değil. Onların hiçbirini izledin mi bunları yazmadan önce?

Millete para kazandırıosunuz.. böyle salak şeylere inanıp milleti güldürüyorsunuz demek kolay.

1-2 tane UFO Hunters bölümü izle adamların yaptıklarını anlamaya çalış.
Mesaj tarihi:
Bende 2012 nin bir bağlantısını olduğunu düşünüyorum...Birşeyler olacak kesin o zamana kadar,ama benim düşüncem insanlığın meteor göktaşı vs ile yokolması yerine,2012'de mental olarak,inanç sistemleri olarak insan ırkında büyük değişim olacak...Bir nevi aydınlanma,dinlerin,dünya üzerindeki inanç sistemlerinin yıkılışı olacak...Bu evrende yanlız olmadığımızın,evrenin bizim için yaratılmadığının göstergesi,ve insanların belli tabuları ve inançları yıkarak beyinlerinin daha büyük bir bölümünü kullanacakları bir çağa gireceklerini tahmin ediyorum...
Çok mu fantazi oldu bilmiyorum veya saçma gelebilir,ama benim uzun yıllardır 2012'dir,kıyamettir,mesihdir vs ile ilgili görüşlerim,bunların aslında tek birşeyi işaret ettiğidir,o da insanların artık bazı şeyleri farkedip uyanmalarıdır...
Uzaylı konusunda ise bu zaten beklenen birşeydi benim açımdan,ilerki zamanlarda çok daha ilginç şeyler görebiliriz..
Mesaj tarihi:
2012'de olacak en önemli olay benim 22 yaşına girmem. Yıllar önce elemanlar takvim yaz yaz nereye kadar diye sıkılıp bırakmışlar 2012'ye denk gelmiş ve 30 sene sonra sıyıracak göktaşını gören NASA'nın göremediği bir gezegen dünyaya çarpacak diye sıkışlar ortaya atılmaya başlandı bunun üstüne. Ne komik. Aydınlanma konusunda da Cem Yılmaz;'dan alıntı yapmak istiyorum: "Işığı gördüm!!1!"

Uzaylılar da vardır, bizden daha zeki olanları da vardır ve muhtemelen dünyamızı ziyaret ediyorlardır.

Videoları izlemedim, gerek de yok. Ben de ABD'de yönetici olsam ben de birşey söylemezdim. Kaldı ki sırf ABD değil bütün dünya ülkleri bunları saklıyor. Sadece bazı minicik ülkeler "UFO'lar var" diyolar ama kaale alan da olmuyo.

Amerika'ya ilk UFO ziyareti 1950'den önce olmuştur. Hatta baya öncesinde Britanya'da ve Osmanlı'da da gözlemler yapıldığına dair belgeler vardır.

Evet bitti, iyi bayramlar :D
Mesaj tarihi:
Çekilen bu belgesellerin, dökümantasyonun ve yapılan bir sürü açıklamanın amacı nedir peki sana göre? Bu insanlar neyi kanıtlayacaklar? AERO'nun 2007 de kurulduktan sonra 3500 e yakın makalesi var iken niye hala bir adet elle tutulabilen ve tescillenmiş bir buluşu yoktur? "Öte-aşmış bilimadamları var elimizde" diyen bir grup, niye kendi web sitesinde ilanla proje aramaktadır? "The Orion Project" dedikleri "temiz dünya temiz toplum yaratıcaz, 3 milyon dolar topluyoruz bir el atıverin gençler" söylemleri ile kimi kandıracaklar peki?

Bi araştırın gülüm ya, 2 belgeselde takılmayın, film hilesi onlar...
Mesaj tarihi:
abd'nin özenle devlet sırrı olarak koruduğu konular hakkında çıkıp böyle konuşan insanların kıçına öyle bir tekme atarlar ki; uzaylı dostları bile gelip kıçlarındaki ayakkabı numarasını silemez.

neden hiç abd'nin geliştirdiği silahlar, ulusal savunma sistemleri vs hakkında kimse çıkıp böyle konuşmuyor; ama konu uzaylılar olunca bülbül kesiliyorlar.

demek ki; ya abd'nin özenle koruduğu bir uzaylı politikası yok ya da bu adamların bu konularda ortaya koyabileceği somut delilleri yok.

yarın sokakta yürürken karşıma uzaylı çıksa çok şaşırmam. dünyada varsa mars'ta da vardır,inanırım; ama abd gibi bir devletin sır olarak koruduğu konularda insanların bu kadar rahat konuşması? işte buna hayatta inanmam.
Mesaj tarihi:
@sir: Bazı argümanlarını biraz komik buldum kusura bakma.

Atmosferimize girip düşebilirler evet, ne kadar yüksek teknoloji olursa olsun "insan hatası" denen bir faktör var, onların durumunda "E.T. hatası" de, "alyen hatası" de ama var sonuçta :D

Yani süper bi teknolojileri olması burada düşmeyecekleri anlamına gelmez, kazalar olur. Yıldızlar arasında gidip gelebiliyo olmaları onları hatasız yapmaz.

Sadece 6 Milyar'da 400 kişi olduğunu da yalan, bariz 400 kişiden fazla var. Sadece ABD'de binlerce kişi var tanık olarak. Ama hepsi konuşamıyorlar. Bazıları kendileri istemiyolar bazılarını da bilirsin Will Smith gidip darlıyo, üstünde siyah bi takımla.

6 milyarda 400 kişi tanıksa yalandır diyosan kim bilir kaç milyonda tek gezegende hayat olması ve gidemediğimiz kocamaaaaaaan bir boşluk olması evrenin çok daha küçük bi olasılık oluyor.

Tanrı evreni insan için yaratmadı eğer inancına bağlı olarak konuşuyorsan, eğer öyle olsaydı dünyada bizden 65 milyon yıl öncesine kadar dinazorlar yaşamazdı. Direk bizi koyardı dünyaya en başta. Yada dinazorları öldürmezdi en azından. Di mi? Tanrı'nın evreni bizden başka zeki varlıklarla da doldurduğuna inanabilirsin. Aksine inanmak baya büyük bi bencillik olur :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...