Dolis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Wepla bu aralar yaklaşık bi 10 saatlik falan gidiyo bu bendenmi kaynaklı yoksa serverdanmı arkadaşlar en son dün gece server shutdown falan yazdı . Sonra sabah girdim tekrar gitti falan bi kaç gündür böle bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 wepla can çekişiyo bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 2-3 gündür fenalarda wowda kapalı NFS ye devam :) Bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Hani şu sebepten şu günler böle olcakmış tarzı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Up ya bende devam ediyo problem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 server yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bende onla ilgili bi bilgisi olan varmı diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 7 aralık öğlen 3-4 arası oyundaydık, server bişey bişey 5dk içinde dedi, halen bekliyoruz. server yok şu an. millet iyiden iyiye garenaya kaymaya başladı bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 neresi var alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Garena 1.20c mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 1.22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Garena'dan hiçbirşey anlamadim ben cok karışık geldi. Birde id,account kaybetme mevzusu yok ya o yuzden noob,quiter,maphack ci doludur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 account kaybetme olayı gayet var ama milletin ugraşması lazım. mh falan hiç yok. 2 senedir falan oynuyorum genelde türklerle karşılaşmadıgım için pek oyunda tartıştıgım bile olmadı. ayrıca türk kanalında oyuna girenler cidden ÇOK kötü oynuyor ama mesela wish falan paso o kanalda bekliyor nöbetçi gibi. lag hosta baglı oluyor genelde.Eger hostta bi sorun yoksa ki bu oran %80 oyunda delay diye birşey olmuyor, bildigin networkten oynarmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 garenayı ben de anlamadım çok karışık geldi. alternatif olarak dotaworld var türk serverı olarak, eurobattle var malumunuz. dotaworldün kullanıcı sayısı baya az ve oyuncu kalitesi waxxiden biraz daha alttaymış. eurobattle malumunuz zaten, allahlık.. bi iki gün daha bekliyelim, bayram bitmeden gelse bari. edit: ha tabi bi de patinin var ama bilmiyorum nası girilir versiyon nedir kimler oynar. kesin buralarda bi yerde bi topic vardır hatta sticky bile olabilir bilmiyorum, daha önce hiç alternatif olarak bile düşünmedim pati sunucusunu. kimbilir, bi de bakıyosunuz waxxi 1.22 olmuş halde yarın açılıyor =) olmıcak şey ama bayram falan kısmet artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Patinin sunucuyu indirdimde üyelik nasıl alıcam onu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 oyun icinden alacaksin uyelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 waxxi olduu halde iyiydi ya hiç gereksiz işler yapıyolar kesin ve başarsız olcaklar gibi geliyo :D üff ne güzel camelot oynuodm 2 saat sonra 1 el dota sonra tekrar camelota dönüodm şmdi dota yok 2 saatten camelot oynadktan sonra tıkanıyom napaym planlamşm o dotayı atmadan tekrar camelota dönemiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Waxxi ye ne yapılıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 server geldi. kapalı kalmasının açıklaması olarak: waxxinin yurt dışında olması ve codename47nin garenada tr dota kanalına moderatör olması ile boşalan yetkili koltukları nedeniyle server ile ilgilenilememesi. (cL_w0w 'un yalancısıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 wepla da nasıl oynayabiliriz? üyelik reg falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Üyelik alınmıyor tanıdığın oynayan biri varsa ondan isticeksin..version 1.20c olması gerekiyo dosyalarıda arklarından bulursan oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Wepla'nın son zamanlarda iyice suyu çıkmıştı (4 Ekim'de öyleydi :D) Alternatif olarak ben Northrend'i tercih ediyorum. Ha Northrend'e girip de DotA çok nadiren oynuyorum. Genelde Ladder Game :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 70k id account 5 milyon fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 4-5 tane acc var 5-6k id'lik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 eski accountun var ama aktivasyonu yoksa www.rtk.gen.trden aktive ettirtiyosun accountunu yazarak. yeni hesap alınıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 2.5 yıldır eurobattle net te takılıyordum ama artık isyan ettim yeter bea dotadan tiksindirdiler. neyse wepla da nasıl oynıyacam neleri kurucam bilmiyorum, biri bana ayrıntılı bir biçimde neleri hangi sırayla nereye kuracağımı söyleyebilirse giricem weplaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar