Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wepla ile ilgili

Dolis

Öne çıkan mesajlar

account kaybetme olayı gayet var ama milletin ugraşması lazım.
mh falan hiç yok. 2 senedir falan oynuyorum genelde türklerle karşılaşmadıgım için pek oyunda tartıştıgım bile olmadı. ayrıca türk kanalında oyuna girenler cidden ÇOK kötü oynuyor ama mesela wish falan paso o kanalda bekliyor nöbetçi gibi.

lag hosta baglı oluyor genelde.Eger hostta bi sorun yoksa ki bu oran %80 oyunda delay diye birşey olmuyor, bildigin networkten oynarmış gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

garenayı ben de anlamadım çok karışık geldi.

alternatif olarak dotaworld var türk serverı olarak, eurobattle var malumunuz. dotaworldün kullanıcı sayısı baya az ve oyuncu kalitesi waxxiden biraz daha alttaymış. eurobattle malumunuz zaten, allahlık..

bi iki gün daha bekliyelim, bayram bitmeden gelse bari.

edit: ha tabi bi de patinin var ama bilmiyorum nası girilir versiyon nedir kimler oynar. kesin buralarda bi yerde bi topic vardır hatta sticky bile olabilir bilmiyorum, daha önce hiç alternatif olarak bile düşünmedim pati sunucusunu.

kimbilir, bi de bakıyosunuz waxxi 1.22 olmuş halde yarın açılıyor =) olmıcak şey ama bayram falan kısmet artık..
Sosyal ağlarda paylaş

waxxi olduu halde iyiydi ya hiç gereksiz işler yapıyolar kesin ve başarsız olcaklar gibi geliyo :D üff ne güzel camelot oynuodm 2 saat sonra 1 el dota sonra tekrar camelota dönüodm şmdi dota yok 2 saatten camelot oynadktan sonra tıkanıyom napaym planlamşm o dotayı atmadan tekrar camelota dönemiom :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...