Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yarın bayram namazına müteakip kurban edilecek kurbanlıklardan birisi sen olsan bu gece ne yapıyor ne düşünüyor olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 +5 gelsede ölmeden önce bir oyun atsam (derdim sanırım kurbanlık olsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Vay bee kimse bu konuda empati yapmaya yanaşmıyor demekki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bütün gece kendimi kasardim, etimin tadini bozardim. Haram ederdim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 a. caner a. -: peki sinancım. takıldığım forumlardan birinde kurbanlık olmak başlıklı bi konu açılmış. mesaj şu Yarın bayram namazına müteakip kurban edilecek kurbanlıklardan birisi sen olsan bu gece ne yapıyor ne düşünüyor olurdun. sinan: :D:D:D amk ya yarıldım :D napardın lan sn olsan a. caner a. -: düşünüorm şu an. abi bi kurbanın hayatında özel ne olabilir ki? biliyorsun, hiç kurban pazarına gittin mi bilmiyorum ama hepsi birbiinin üstüne çıkmaya çalışıyor. yiyor, içiyor, sıçıyor başka bi atraksiyon yok. bi de sürüye uycak anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Hepsi alıntıdır ben yaptım desem inanmazsınız zaten. Ayrıca Bunlara Sadece bakıp gecen başlığın ana konusuna ilişkin cevap yazmayanı şiddetle kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Şimdi kurbanlıkta olsan şansını kendin yaratırsın. Şöyle ki son ana kadar hiçbir reaksiyon göstermezdim. Kesim alanına geldiğim anda ilk boşlukta vın kaçardım. Kesim alanına gelince kurban kestiren eleman kesinlikle kasapla konuşma olayına girer bu durumda ipi kendinden yaşça küçük birine verir. Bu ipi tutan elemanda muhtemelen kasap bıçağı bilerken oraya odaklanır ki bu esnada tabana kuvvet kaçardım...sonra ver elini Meksika. Aynen bu senaryoya bağlı kalıp kaçan kurbanlık var arkadaşımın başına geldi. Bide harbiden kurbanlığı yakalayamamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kendi kakamı yerdim. böylece kurbanlığım düşerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ginaly said: kendi kakamı yerdim. böylece kurbanlığım düşerdi. oha lan kastım o kadar yazdım çizdim... bu daha mantıklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ginaly said: kendi kakamı yerdim. böylece kurbanlığım düşerdi. Seni kesmek icin bin kağıt bayılmış mamut amca pek sallamaz o durumu. "Elleşme yesin hayvan gıdasını alıyodur belki" bile derse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bkz. kurban bayramı öncesi hamile kalan inek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar