Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Vay be lol Evil_Ranger cikmis nickim nedense... halbuki Ezekieldi. Benim Ezekiel's World sitemi hatirlayan var mi burdan, abso bile begenmis 2001 de bakin... sdafdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Oha AHAHAH burda da dizi "cekimlerinin" hayranlarim sayesinde gerceklesememesinden yakinmisim. Bi de ARKADASH yazmisim ah be imdat ya. Yas 16 ken boyle oluyormus demekki ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 wuuu süper bu arada Evil_Ranger said: ben kendi kroluklarimi ve yani amac osnde oynayanlarin kafalarini daatmalari icin yapilmis bir site. Oyle ciddi konularin ele alindigi milletin tashlandigi bir site degil. KIMSENIN adini vermiom, vermicemde, cunku bu yalnis olur. Neyse, umarim ekleyeceem yeni dizileride begenirsin ve dediklerimi goz onunde bulundurursun ve birazda olsun begenirsin sitemi. bende senin dediklerini aklimda bulunduracam, sagol. Eger bashka eleshitirin warsa soyle duzeltiim onlari. ok? sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 eyvah ya. cidden eyvah. Bu arada oradaki arsivleri gezerken resmen SNN UO nun tarihcesi akti. Romy nin "TAZE PISHMISH BALIK" dukkanindan, dark'in Kiralik Bodyguard olma teklifinden, Azazelin herkese edit degilim ispatlari ve Thrillusun pvpde yenemedigi insanlara ezik suclamalari... ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Allahim intihar etcem yaw. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Sam Sam o zaman da drama queenmis. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Dark-dr Dark ozur diliyor yarattigi sorunlardan dolayi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Donsuz Lord Dela Cok Fena Agliyor... Abi dela... hic degismeyen bir adam varsa, o da senmissin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yine Dela, Bonepart ta var ve iste bu adamlarin ozu sabaha kadar devam eder bu. cok egleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Sam Emo Bomb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Crying Sly :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dela said: sonra bi iki adam daha Allah razı olsun girdi darka yarısı gitti adamın gene. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Dela PLAYMATE ariyor... ama playBOy olandan degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 of ahah dela ve sam inkiler bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Samden Guards Guards! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Megersem Mono Bayanmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o donemde esprilerim ayniymis ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bulamıyorum kendımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Azmodan basin aciklamasi Bu basin aciklamasi ile tum SNNUO insanlari rahatlamisti, derin bir oh cekmisti. Bu arada belirteyim, rp yapmayan highlanders gorurseniz (etek giymeyen) bana bildirin, uyaracam. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Azmo PK olmaya karar verdi! Pk olmaya karar verdigim gun. Ama o kadar komikti ki, pk olmak icin once 5 kisiyi kesmem gerekiyordu. Adam bulamiyordum ki keseyim. Cok fenaydi cok. ahaha. En sonunda milletin petlerini keserek olmustum adsadfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Fizban Quits the Game cok fazla gm mage var ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 in lorla 100 lenıodu cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 hikaye anlatmışım balron kestik şu oldu bu ldu yok polymorph şu bu, tek cümlesini anlamadım nası bi veletmişim lan hahHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar