Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ya geçen gün tatbikat oldu okulda sonra tam bitti herkes yukarı sınıflara çıktı. işte bu sırada ben okulun başka bir köşesindeydim ki bi baktım yangın alarmı niye yaptım hiçbir fikrim yok ama birden yumruk atıp camı kırdım ve düğmeye bastım sonra hiçbirşey olmadı bende öyle devam ettim yoluma iki dakkia sonra baktım alarmlar malarmlar çalıyor hoooop herkes gene aşağıda toplanmış hocalar mocalar bu seferki gerçek sanrım falan diye bağırıyorlar böyle herkes bi panik şok havasında ehuehueuhe manyaktı lan XD hep o şeyleri kırıp vurmak istemiştim. gene olsun gene yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ben de yerinden gizlice çıkartıp, cebe takıp eve taktın sanmıştım başlığı görünce. O anlamda çalmamışsın, sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 güvenlik kamerası kayıtlarını inceledim göz yaşartıcı bombasını, osuruk bombasını deaktife ettim bizim burda banka patladı yakınından geçmiyordum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kamerada var zaten okulda baya bir tutuştum ama bnm çaldığım yerde yok bulamadılar ketolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bir ebeveyn edasiyla "iyi bok yedin" demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Okul Aile birliği Disiplin kurulu Veliyi okula çağırır; Kurul üyesi: X Bey oğlunuza yakışmayan bu tavırların geçici olduğunu mütaala ediyor ve oğlunuzu size sevk ediyoruz. Geldiğiniz için teşekkürler. X Bey: Gerçekten çok üzücü bir durum tabi bilirsiniz gençlik işte ama siz emin olun, oğlumu karşıma alıp bir güzel konuşacağım.İlgi ve alakanız için teşekkürler. **** Sessiz geçen araba yolculuğunun ardından.Eve gelinir. X Bey: Hanım duydun mu oğlunun yediği haltı! Y Hanım: N'olmuş ki? Yine n'apmış... X Bey: Yangın alarmını çalıştırmış eşşoğlu eşşek... Kime çektiyse hiç bilmiyorum... Y Hanım:Armut dibine düşer n'olacak... X Bey: Lan garı kes! Analı danalı alıcam şimdi ayamın altına. AaaAAaa... -Çocuğun ömründen 3 yıl gitmiştir. Bu yüzdendir ki ülkemizde yaş sınırı Avrupa'nın gerisinde. Çocuklarımızı Korumak Sadece Fiziksel Zararlara İlişkin Anlaşılmamalıdır. Hoşgörüyle kalın... Saygılar. Edit: Hep yapmak isterdim. Yapana saygı duyarım. Yapmayın ama ayıp... Öf bünyem bozuldu bi mola veriyim post bi acayip oldu. Kendimi bi eski edebiyat hocamın bide beden hocamın gözünden gördüm valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 lidese bir iki kere fırlamalık olsun diye basmıştım canımını kırıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bıravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bizim bi alarm vardı. o cam kısım çıkıyodu çerçeveyle beraber. basıp geri takıyodum. kimse de sallamıyodu. aa! diyip geçiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 BENİ DAĞA KALDIRIN! ÇABUK BENİ DAĞA KALDIRIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o cam yumrukla kırılıyor mu yahu hep merak etmişmdir heheh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bizim kampüstekilerde cam yok,düğmelere de stres topu gibi basabiliyoruz.ses çıkartmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 lise 1 de okulun giriş katındaki 4 yangın alarmını kırdım bir üst katın 2 alarmını kırdım hiçbirinde de çalmadı alarm. adamlar bağlamamışlar alarma tamam anladıkta madem bağlamadınız ne diye kırıldıktan 1 hafta sonra o camı değiştiriyosunuz? yok yani lise 4. sınıfım yine kırık sınıf kapısnın yanındaki alarm ama ötmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 BİZ SİGARA İCİP ALARM ÖTTÜRÜRDÜK O DERECE HARDCORE DUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yurttada öküzün biri koridorda sigara içmişti.zıkkım içesice.saat 3 de kalmıstık.o sesle uyanmak beyinde gecici hasara sebebiyet veriyor. caldırmayın lan alarmları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 CthuLhu said: bizim kampüstekilerde cam yok,düğmelere de stres topu gibi basabiliyoruz.ses çıkartmıyor ahah yangın çıksa nolcak zaten ksdjfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 gıpta ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 roket adam said: CthuLhu said: bizim kampüstekilerde cam yok,düğmelere de stres topu gibi basabiliyoruz.ses çıkartmıyor ahah yangın çıksa nolcak zaten ksdjfhs Keşke bütün okul yansa belki daha güzelini yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Tam aklımdan bu karikatür geçiyordu ,koyulmuş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar