Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yangın alarmını çaldım mutluyum

Farinal

Öne çıkan mesajlar

ya geçen gün tatbikat oldu okulda sonra tam bitti herkes yukarı sınıflara çıktı. işte bu sırada ben okulun başka bir köşesindeydim ki bi baktım yangın alarmı niye yaptım hiçbir fikrim yok ama birden yumruk atıp camı kırdım ve düğmeye bastım sonra hiçbirşey olmadı bende öyle devam ettim yoluma iki dakkia sonra baktım alarmlar malarmlar çalıyor hoooop herkes gene aşağıda toplanmış hocalar mocalar bu seferki gerçek sanrım falan diye bağırıyorlar böyle herkes bi panik şok havasında ehuehueuhe manyaktı lan XD hep o şeyleri kırıp vurmak istemiştim. gene olsun gene yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

Okul Aile birliği Disiplin kurulu Veliyi okula çağırır;
Kurul üyesi: X Bey oğlunuza yakışmayan bu tavırların geçici olduğunu mütaala ediyor ve oğlunuzu size sevk ediyoruz. Geldiğiniz için teşekkürler.

X Bey: Gerçekten çok üzücü bir durum tabi bilirsiniz gençlik işte ama siz emin olun, oğlumu karşıma alıp bir güzel konuşacağım.İlgi ve alakanız için teşekkürler.

Sessiz geçen araba yolculuğunun ardından.Eve gelinir.

X Bey: Hanım duydun mu oğlunun yediği haltı!
Y Hanım: N'olmuş ki? Yine n'apmış...
X Bey: Yangın alarmını çalıştırmış eşşoğlu eşşek... Kime çektiyse hiç bilmiyorum...
Y Hanım:Armut dibine düşer n'olacak...
X Bey: Lan garı kes! Analı danalı alıcam şimdi ayamın altına. AaaAAaa...

-Çocuğun ömründen 3 yıl gitmiştir. Bu yüzdendir ki ülkemizde yaş sınırı Avrupa'nın gerisinde.

Çocuklarımızı Korumak Sadece Fiziksel Zararlara İlişkin Anlaşılmamalıdır. Hoşgörüyle kalın...
Saygılar.

Edit: Hep yapmak isterdim. Yapana saygı duyarım. Yapmayın ama ayıp... Öf bünyem bozuldu bi mola veriyim post bi acayip oldu.
Kendimi bi eski edebiyat hocamın bide beden hocamın gözünden gördüm valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

lise 1 de okulun giriş katındaki 4 yangın alarmını kırdım bir üst katın 2 alarmını kırdım hiçbirinde de çalmadı alarm. adamlar bağlamamışlar alarma tamam anladıkta madem bağlamadınız ne diye kırıldıktan 1 hafta sonra o camı değiştiriyosunuz? yok yani lise 4. sınıfım yine kırık sınıf kapısnın yanındaki alarm ama ötmedi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...