Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Marveloth said: @ Ardeth devam eden kosullarda, normalin üzerinde fiziki mükemmelliyet araniyosa zor biraz be abi =) işte orda sorun yaşıyorum gerçekten de çok nadiren denk düştüğünü ben de fark ettim ama yok denemez sdf
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 aquila said: ben de bilemiyorum neden, dogustan gelen bi problem var sanirim, adini koyamiyorum ama, muhendisim bi de. ben senin olurum diyorum istemiyorsun.
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Kahretsin hukukçuyum dedim mi 1-0 önde başlıyorum. B)-
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 şükrü forumdaki tüm kızlar sana hayran hala sorunlu ayaklarına yatıyosun yeme bizi
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bu cumleyi asla soyleyemeyecegim. O kadar mukemmelim ki gerek kalmayacak :/
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Dirseğini yalayabiliyorsun yani.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yalatmak varken niye kendim yalayayim :/
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ardeth said: şükrü forumdaki tüm kızlar sana hayran hala sorunlu ayaklarına yatıyosun yeme bizi fiziksel olarak gorusmedigimiz icin olabilir sdsdf demek ki sorunlu ayaklari ise yariyo, aferin emo gencler.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ardeth said: dirseğin ekmek kenarı gibi mi? ahahsdhafhafsd bunebe
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sevgilimi sorumluluk istiyor,kalsın..
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ver o zaman bütün sorumluluğu kurtul 8-) sevgilisiz olmaz... Kaçan olmayı başarabileceksin.
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Türk erkegi kacan oynayabilecek bi yapiya sahip degil bence. (kendimi ayri tuttum =P)
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ginaly said: Ardeth said: dirseğin ekmek kenarı gibi mi? ahahsdhafhafsd bunebe benim dirseğim ekmek kenarı gibi
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Ver o zaman bütün sorumluluğu kurtul 8-) sevgilisiz olmaz... Kaçan olmayı başarabileceksin. yok be dostum,takılıcaksın öle sevgili yapmak falan boş bu zamanda.maximum 1 hafta,fazlası zarar.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 zaten sevgilinin amacı kızlı masturbasyon değil mi? ben mi yanlış biliyorum?
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Neden bi yerden sonra dozunu kacirir insan? diye sorarim bazen kendime
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Marveloth said: Türk erkegi kacan oynayabilecek bi yapiya sahip degil bence. (kendimi ayri tuttum =P) Vay be senle geceleri yakardık itfaiye yetişemezdi bize Allah'tan tanımıyoruz birbirimizi :P Haklısın tabi kız dedinmi erkek milletinin neyi var neyi yok VERESİ geliyor. Ondan beceremiyorlar... Kolay mı Dorian Grey olmak...
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Vay be senle geceleri yakardık itfaiye yetişemezdi bize Allah'tan tanımıyoruz birbirimizi :P... Ben su kismi anlayamadim abi, panik oldum bi an.. Nasi yakicaz biz geceleri ::o
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Evet Yanlış anladın...
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Marveloth said: Warchief said: Vay be senle geceleri yakardık itfaiye yetişemezdi bize Allah'tan tanımıyoruz birbirimizi :P... Ben su kismi anlayamadim abi, panik oldum bi an.. Nasi yakicaz biz geceleri ::o abavvvv fatal errör..
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 tüh, birden heyecanlanmistim bende (td)
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Marveloth said: tüh, birden heyecanlanmistim bende (td) Bir başka Blood Elf Male vakası istemiyorum lütfen. :?
Öne çıkan mesajlar