osan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 açıldı mı bu konu bilmiyorum ama indigocu çocukların takıldığı bir forumda bütün bunlar geçiyormuş:) elemanın biri aura sının da mavi olduğunu söylüyor 2012 diyor yani barack diyor obama diyor anamuzu ağlatçak diyor bütün indigo kristal star sabi sübyan la birlikte diyor bide tabi indigolar ezelden beri varlar kristaller daha yeni ergen olacak star lar herhalde dalunda vitaminmiş:)
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 https://webspace.utexas.edu/warnerwt/picard-facepalm.jpg
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 obama diyo elemanın :)biri diyo senin ensen niye kalın diyo obamda diyorki :)zenciyim ben adamda diyoki ensen niye:) kalın olsunki o zman:) diyo obamada :)diyoki ben başkan olıyım hepinize göstercem :)diyo
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 tellos gözlerimin içine ettin yazmayın mesaj şu foruma
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 foruma mesaj yazmayalım mı? benimde hamburgerim köftesiz olsun istiyorum ama olmuyo işte
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 :S Akşamdan kalıp sabah kalkınca ilk iş olarak tuvalet yerine paticiğe mi giriyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamıyorum hakikaten.
osan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 shh 2012 şakaya gelmezmiş bunuda ekliyor o arkadaşlar bu arada ama şimdilik gülelim geçelim eğer yapabiliyorisek ya ama hayat fani tabi:) insanın aura sı temiz olsun be gerisi boş bu dünyada:)
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 İsteyene telefonla reiki gönderiyorum.
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o değil de yeni star trek filmi süper olcak
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kaçıncı çakradan yayıldığı belli olmayan aurayla karşımıza gelme saygısız herif.
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Selam gençler post mu kasıyonuz? Hade kolay gelsin B)-(:P)
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 osan... git.. uzaklaş burdan.. hadi..
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Warchief said: Selam gençler post mu kasıyonuz? Hade kolay gelsin B)-(:P) post kasılmıyor garbajda, bu sebepten ötürü kaıgjndgejıgörvhfgcyruej gibi başlıklar bile açılınabiliyor, iyi günler.
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Fly sen alıntı yapana kadar o bir espiriydi. Katlettin farkında olmadan.
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 şakametrem bozuk bir de bundan öncekinde kullandığında çok ciddiydi o bakımdan
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 abicim burda "post kasıyonuz lan hüğaeaeae" şeklinde espiri yapılmaz. racona ters. sdsdf
Öne çıkan mesajlar