ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Selamlar, Elimde ses yüksekliği pek de fazla olmayan bir dosya var, enhancer kıvamında bir şeyle bu dosyanın sesini daha fazla arttırıp kaydetmek istiyorum. Bunu yaptırabilecek bir program var mıdır acaba? Ya da Nero soundtrax yapar mı bunu? Teşekkürler
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Nero wav editor ile yaparsın da kaliteyi bozuyorç
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 nero soundtrax ile başlamıştım, onda arttırdım biraz; yeterli olacak sanırım. tenks
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Audacity kullan. Açık kaynak kodlu, epey iyi bir program. Yıllardır onu kullanırım ben.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Wav editörle de soundtrax la da olacak bi iş bu. Basit bi işlem olması lazım. Ek program kurmana gerek yok. Ama kalite düşüyor yav.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Röportaj deşifresi abi, cümleler anlaşıldığı sürece sorun yok=)
Öne çıkan mesajlar