ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Selamlar, Elimde ses yüksekliği pek de fazla olmayan bir dosya var, enhancer kıvamında bir şeyle bu dosyanın sesini daha fazla arttırıp kaydetmek istiyorum. Bunu yaptırabilecek bir program var mıdır acaba? Ya da Nero soundtrax yapar mı bunu? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Nero wav editor ile yaparsın da kaliteyi bozuyorç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 nero soundtrax ile başlamıştım, onda arttırdım biraz; yeterli olacak sanırım. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Audacity kullan. Açık kaynak kodlu, epey iyi bir program. Yıllardır onu kullanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Wav editörle de soundtrax la da olacak bi iş bu. Basit bi işlem olması lazım. Ek program kurmana gerek yok. Ama kalite düşüyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Röportaj deşifresi abi, cümleler anlaşıldığı sürece sorun yok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar