Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İ Melih: Efendim konunun dışına çıkmayın.

Efendim new york sayaçlarından mı bahsediyorum ? Ankaranın sayaçlarından bahsediyorum sayın gökçek :D

Konu dışına çıkacaksanız ben gideyim.

Melih bey, KK sayaçların dışına çıkmadı siz burada olmayan 20 kişiye ayak üstü hakaret ettiniz suçlama yaptınız lütfen 2 dk müsade edin kendisi sizi 40 dk dinledi.

İ Melih: Bırakın bu sessiz dinleme ayaklarını geçin bu ayakları masum rolü yapmayın :D

Ayrıca uğur dündar programı kapatıyor melihin pili bitmiyor çünkü :D
Mesaj tarihi:
Allahım yarabbim bu nası bi insan ya. Ne çene vermiş allah arkadaş. Allah Uğur Dündar'a sabır selamet versin. Adam gece hıncını karısından colugundan cocugundan çıkarıcak ya.
Mesaj tarihi:
melih amacına ulaştı resmen programı zorla bitirerek.bir de bitmeden şov yapıyor herkese hakaret ediyor adi herif. hakaret edip , kendinden başka kimseye konuşma hakkı vermeyerek iprogramı bitirtti zorla uğur dündara.
Mesaj tarihi:
İ. Melih bir cevap veremeyip sağa sola kıvırmanın dışında birşey yapamıyor birde KK'nın elinde kurumlardan aldığı belgeleri mahkeme kararları sonrası neticelenen ve gelişen olayları görünce rengi değişti. Hala konuşuyor ya.
Mesaj tarihi:
Hayır birde en iyi sayacı aldık taktık o yüzden pahalı diyor 800000 yanlış ölçüm ile 147 trilyon gelir elde etmişler. Ayrıca pillerinin değiştirilmesi bedava olacakken 5 yıldır 10 trilyon pil parası extra gelir elde etmişler. Birde laf arasında cevap veremeyip extra paralar için yatırım falan yapılıyor tarzı bir laf etmişti saat 20:12 civarında.

Ankara başkanını tanı :)
Mesaj tarihi:
Amacına ulaştı, ortalığı bulandırdı, kim haklı kim haksız havada kaldı, iktirdi gitti.

adamınbiri said:
ankaralılar bidaha bu adamı seçmez herhalde

Garanti alır artık bundan sonra.
Bizim millet çok konuşanı sever, ne anlattığı mühim değil.
Mesaj tarihi:
saat 9 oldu arkadaş herifler hala konusuyo ahah :P baydı yanlız i.melih.

Ben ömrümde bu uğur dündar kadar harbi tarafsız gazetecilik yapan adam daha tanımadım. Cidden helal adama.
Mesaj tarihi:
Uğur Dündar'a helal olsun ben olsam konuşma laeyn diye 40 kere şamar atardım herhalde bu ne yahu böyle çirkeflik böyle çingenelik böyle düzeysizlik olur mu.

Sen belediye başkanısın güzelce konuşup bekleyeceksin susmayı bileceksin ama nerde.. Bu halkın seçtiği belediye başkanı bu kadar olur işte. Zaten elinde balonla patlatacam onu diyen bir adamcağızdan ne beklenebilir ki ? :)
Mesaj tarihi:
Bide şeye çok güldüm. Melih gökçe diyo ki yanıtlayamiyosunuz sırıtıp duruyorsunuz. Kendi botox yaptırdı heralde farkında değil programın başından sonuna kadar pişmiş kelle gibi sırıttıgının
  • Yeni Oluştur...