Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

İ Melih: Efendim konunun dışına çıkmayın.

Efendim new york sayaçlarından mı bahsediyorum ? Ankaranın sayaçlarından bahsediyorum sayın gökçek :D

Konu dışına çıkacaksanız ben gideyim.

Melih bey, KK sayaçların dışına çıkmadı siz burada olmayan 20 kişiye ayak üstü hakaret ettiniz suçlama yaptınız lütfen 2 dk müsade edin kendisi sizi 40 dk dinledi.

İ Melih: Bırakın bu sessiz dinleme ayaklarını geçin bu ayakları masum rolü yapmayın :D

Ayrıca uğur dündar programı kapatıyor melihin pili bitmiyor çünkü :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır birde en iyi sayacı aldık taktık o yüzden pahalı diyor 800000 yanlış ölçüm ile 147 trilyon gelir elde etmişler. Ayrıca pillerinin değiştirilmesi bedava olacakken 5 yıldır 10 trilyon pil parası extra gelir elde etmişler. Birde laf arasında cevap veremeyip extra paralar için yatırım falan yapılıyor tarzı bir laf etmişti saat 20:12 civarında.

Ankara başkanını tanı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Uğur Dündar'a helal olsun ben olsam konuşma laeyn diye 40 kere şamar atardım herhalde bu ne yahu böyle çirkeflik böyle çingenelik böyle düzeysizlik olur mu.

Sen belediye başkanısın güzelce konuşup bekleyeceksin susmayı bileceksin ama nerde.. Bu halkın seçtiği belediye başkanı bu kadar olur işte. Zaten elinde balonla patlatacam onu diyen bir adamcağızdan ne beklenebilir ki ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...