Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 şimdi ucucam ekrana kafa atıcam yeminlen haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İ Melih: Efendim konunun dışına çıkmayın. Efendim new york sayaçlarından mı bahsediyorum ? Ankaranın sayaçlarından bahsediyorum sayın gökçek :D Konu dışına çıkacaksanız ben gideyim. Melih bey, KK sayaçların dışına çıkmadı siz burada olmayan 20 kişiye ayak üstü hakaret ettiniz suçlama yaptınız lütfen 2 dk müsade edin kendisi sizi 40 dk dinledi. İ Melih: Bırakın bu sessiz dinleme ayaklarını geçin bu ayakları masum rolü yapmayın :D Ayrıca uğur dündar programı kapatıyor melihin pili bitmiyor çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sonu super oldu. Yakisti adama. Ugur dundara hll olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Allahım yarabbim bu nası bi insan ya. Ne çene vermiş allah arkadaş. Allah Uğur Dündar'a sabır selamet versin. Adam gece hıncını karısından colugundan cocugundan çıkarıcak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İllallah dedi sonunda Uğur Dündar ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 OFf bayılcam hepsi aynı anda konşuyo bu ne ya başım çatladı bizimkler izliyo son ses :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 melih amacına ulaştı resmen programı zorla bitirerek.bir de bitmeden şov yapıyor herkese hakaret ediyor adi herif. hakaret edip , kendinden başka kimseye konuşma hakkı vermeyerek iprogramı bitirtti zorla uğur dündara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ankaralılar bidaha bu adamı seçmez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ben stres oldum şu 168 i bi açıklayıp susturmadı mehil gökçek i 168 168 168 168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İ. Melih bir cevap veremeyip sağa sola kıvırmanın dışında birşey yapamıyor birde KK'nın elinde kurumlardan aldığı belgeleri mahkeme kararları sonrası neticelenen ve gelişen olayları görünce rengi değişti. Hala konuşuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ahah uğur dündar programı kapatamıyor ya izin vermiyor adam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 melih gökçeğe panter emel tarzı biri lazım laf yetiştirmek için..kafam şişti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Hayır birde en iyi sayacı aldık taktık o yüzden pahalı diyor 800000 yanlış ölçüm ile 147 trilyon gelir elde etmişler. Ayrıca pillerinin değiştirilmesi bedava olacakken 5 yıldır 10 trilyon pil parası extra gelir elde etmişler. Birde laf arasında cevap veremeyip extra paralar için yatırım falan yapılıyor tarzı bir laf etmişti saat 20:12 civarında. Ankara başkanını tanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 seviyesiz diyo bide ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 melih sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Amacına ulaştı, ortalığı bulandırdı, kim haklı kim haksız havada kaldı, iktirdi gitti. adamınbiri said: ankaralılar bidaha bu adamı seçmez herhalde Garanti alır artık bundan sonra. Bizim millet çok konuşanı sever, ne anlattığı mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 saat 9 oldu arkadaş herifler hala konusuyo ahah :P baydı yanlız i.melih. Ben ömrümde bu uğur dündar kadar harbi tarafsız gazetecilik yapan adam daha tanımadım. Cidden helal adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 inadına seçerler. inatla şunla bunla ülke yönettiriyolar ya hani. çocuk oyunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 en güzel yanı bence İMG'nin; KK kemal unakıtan hakkında düzgün bir maliye bakanı olsaydı dediği anda bak bak olmayan insana nasıl saldırıyor seviyesine bakın demesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Uğur Dündar'a helal olsun ben olsam konuşma laeyn diye 40 kere şamar atardım herhalde bu ne yahu böyle çirkeflik böyle çingenelik böyle düzeysizlik olur mu. Sen belediye başkanısın güzelce konuşup bekleyeceksin susmayı bileceksin ama nerde.. Bu halkın seçtiği belediye başkanı bu kadar olur işte. Zaten elinde balonla patlatacam onu diyen bir adamcağızdan ne beklenebilir ki ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bu melih'in suratından belli zaten dolandırıcı olduğu, gelip 5 ytl istese valla sadece yol param var diyip kaçarım yanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 adamda ne çene var ya uğur dündara acıdım bi ara şerefsiz herif dedi zaten kemal kılıçdaroğlu'da o da feci soğukkanlı cıktı valla bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bide şeye çok güldüm. Melih gökçe diyo ki yanıtlayamiyosunuz sırıtıp duruyorsunuz. Kendi botox yaptırdı heralde farkında değil programın başından sonuna kadar pişmiş kelle gibi sırıttıgının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bu palyaçoya oy vermez herhalde Ankaralılar. Veriorlarsa da helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kömür dagıtılan kısım verio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar