Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

uğur dündar esasında kılıçdaroğlu - fırat tartışmasını oldukça iyi yönetmişti ve fırat beklemediğim düzeyde tartışma ahlakına uygun davranmıştı. Lafları evirip çeviriyordu ama o da öyle yapmasa biterdi o yüzden. onun dışında kılıçdaroğlunun konuşması sırasında araya hiç girmedi.

Yine muhtemelen uğur dündar tartışmayı yöneten insan olur gerçi melih gökçek fırat kadar önemli birisi değil hoş başkentin belediye başkanı ama uğur dündarın yönetiminde olursa tartşma, emin çölaşan vs melih gökçek gibi herkesin birbirinin lafına karıştığı bir tartışma olmaz gibime geliyo. görücez bayramdan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Böle bir tartışma olmaz, olamaz!

Bi kere tartışmanın seviyesi korunsada İ. Melih Gökçek bu seviyeye çıkamaz. Çıksa da karşımızda talent build'ini değiştirmiş bir İ. Melih Gökçek olur ki bu yeni build lede ilk defa oynadığından en fazla 30 saniye dayanır akabinde bildiğin balon gibi patlar.

E Kılıçdaroğlu gibi bi adamında İ. Melih'in seviyesine inemeyeceğini hepimiz biliyoruz...

O halde bu tartışma olmaz olamaz!

Olmaz olmaz bu iş olamaaaaz, hiç yalvarma bu iş olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

K.K sağdan soldan heryerden çalışacak İ. Melih'e hakikaten tek konu üzerine bir tartışma ortamına gireceğini sanıyorsa yanılıyor. O yaptığı balonlu şovlar çok ucuz hareketler gerçekten 5 yaşındaki çocuk yapmaz öyle şeyi.

Uğur Dündar, TGRT adlı islamik kelebeklerin kanalında olduğu gibi kimin ne zaman konuşacağını tartışmayı yapanlara bırakıp müdahele etmeyecek bir isim değil. DMMF vs KK tartışmasında gördük gerçekten iyi bir yönetim sergiledi. Hal böyle olunca İ. Melih'in yapacak pek fazla bir numarası kalmayacak. O kadar çok açığı varki ben bile 2 günde belge bulur ayar veririm ona kaldı ki KK bin katını yapar. Hangi cesaretle kabul etti çok merak ediyorum. Bak mesela Tayyip köşe bucak kaçıyor bu tür şeylerden :)
Sosyal ağlarda paylaş

Melih Perfect yapamayabılır ama Kemal'i alır.

İlk Round'da tabi Kemal bütün combolarını yapar Kemal burada rush yapacagı ıcın alabilir bilmiyorum alamazsa Melih skoru kendi hanesine yazdırır. Fakat Melih'in ultisi 2. Round'da savunurken verilen hasarın küçümsenmemesi gerektiğini ortaya koyacaktır.

Zaten ilk round'u kemal alırsa (ki 2. yi mutlaka Melih alacak) 3. Roundda Melih'in Kemal'i nasıl bitirdiğini an ve an izleyeceğiz. Keza Kemal'i High Kicklerine Melih Low Pouncla bir erkeğin ölümcül noktasını hedef alarak karşılık verecek.

Melih bu maçı alır. Diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

melih çok çakal bir adam, kılıçdaroğlu'na ben de hiç şans tanımıyorum. hükümetler geldi geçti ama melih hala belediye başkanı. aday olursa bu sefer de kazanacağı kesin gibi.

hakkında çok şey söyleniyor gerçekten. ankara'nın baya eskilerinden bir bürokratın yalancısıyım; "bu doğalgaz sayaçları üreten firmada gizli ortaklığı var ama eskiden yurtdışından 10 liraya aldığımız şeyi vatandaşa 3 liraya veriyoruz, kim ne diyecek" gibisinden birşeyler söylemişti.

bir de ankaradayken yanımızda çalışan bir eleman vardı, 2 tane zihinsel engelli kardeşi var. "eskiden etek traşına kadar annem bakardı kardeşlerime; melih gelince ayda 3 kere belediye bilmem nesinden elemanlar geliyor, her türlü bakımlarını yapıyorlar, sağlık taramasından geçiyorlar vs" diyordu, ille de melih, her türlü melih diyordu adam.

benzer yazılabilecek bir sürü şey var, yolsuzluğu var mıdır yok mudur bilmem; ama adam boşuna belediye başkanlığından emekli olmuyor gördüğüm kadarıyla. özellikle refah-yol zamanında fazlasıyla gündemdeydi, kellesini alabilecekleri bir açığı olsa bence o zaman medya alırdı bu adamı aşağıya.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:
Emin Çölaşan ile tartışmasını hatırlıyorum ibneler has bıdı bıdılar pichler falan eksik olmuyordu tartışmadan :p Ha birde senin seviyen çok düşük demişti emin çölaşana. Görüyoruz elinde balonla dolaşıp patlatıcam onu diyen bir adamcağız işte. Feto tayyip melih falan filan bunlar hep sorunlu çocukluk yaşamış kimseler. Aklı başında adam balonla basının önüne çıkarmı yahu :D

ahaha dedi ki emin colasanı rezil edicem. İ.melih gökçek davasını kazandım dedi. bilmem neden dolayı şu hakaret davasını kazandım dedi... sonra rezil oldun işte ekiekieki diye üsteledi.Cok gülmüştüm ya kendi rezil oldu kendi sözleriyle bide rezil ettim seni diye pişmiş pişmiş sırıtıyordu. İ.melih'i o canlı yayından önce bilmiyordum mesela
rofl
Sosyal ağlarda paylaş

kılıçdaroğlu tüm suçlamaları daha programdan önce basına söylerse (konu başlıkları halinde bile olsa) kaybeder.
çünkü her biri ile ilgili belgeyi melih çıkartabilir.
hiçbişi sölemeden programda çat diye giydirmesi lazım.
yoksa,
I'm truly sori for your lots kemal deriz.
Sosyal ağlarda paylaş

dengir mir mehmet firat (valla ezber değil baktım da yazdım)in muhtemelen istifasına sebep olan adam, en belirgin savunması "çölaşan da kadındır" olan adamı rahat rahat rezil eder.

tabi eder de.. ona oy veren kitle bunu zerre kadar umursamaz. ankara belediyesi ne zaman borçları yüzünden zor duruma düşer o zaman gökçek batar.
Sosyal ağlarda paylaş

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Dengir Mir Mehmet Fırat’ın ardından, ikinci düellosunu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile 17 Aralık Çarşamba günü yapacak.

Star TV’den canlı yayınlanacak açık oturumu, yine ünlü televizyoncu Uğur Dündar yönetecek. Ankara Belediye Başkanı Gökçek, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun “doğalgaz okuma sayaçlarında milyonlarca avroluk yolsuzluk yapıldığı” iddiasına yanıt verecek.

Star TV’de yayımlanan Arena programına katılan Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin aynı marka doğalgaz sayacını İstanbul’a göre 145 Euro daha pahalıya satın aldığını ve böylece 1994-2003 arasında 12.5 milyon Euro’luk bir fark oluştuğunu iddia etmişti.

Kılıçdaroğlu, Uğur Dündar’ın sorusu üzerine, Fırat ile yaptığı “düellonun” bir benzerini Gökçek’le de yapabileceğini söylemiş, bu sözlerin basına yansıması üzerine Gökçek de, “Düellosunu hemen kabul ediyorum” açıklamasını yapmıştı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10573085.asp?gid=229
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...