Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

ergenekon davasında cıkan belge velevkı dogru ıse rte aday gostermez melihi

bu belgeye gore melih 2002 yılı secımlerı oncesınde baslayıp 2003 yılında da devamedecek sekılde "rte nasıl yıpratılır akp nasıl yıpratılır" seklınde anket yaptırmıs ergenekon sanıgının sırketıne

melıh ıcın ayrıca secımlerde hıle yaptı sandıkları degıstırdı dıger partılerın oylarını yok ettı seklınde zamanında ıddalade cıkmıstı zaten kaldıkı kendısı ozalın prenslerınden sayılır bugun balon patladır yarın ampul patlatır usa ne derse onu yapar
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
la şu ülkede melih gökçekin nası rezil olduğunu görüpte hala onun tarafını tutanlar varya..
aslında neyi tuttuklarının farkında değiller..
yazık..

İste ozet budur insanlar paticik halkı gibi akıllı degilki :) paticik halkını akıllı oldugu ıcın kımın ne oldugunu bıldıdı ıcın sevıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:
ergenekon davasında cıkan belge velevkı dogru ıse rte aday gostermez melihi

bu belgeye gore melih 2002 yılı secımlerı oncesınde baslayıp 2003 yılında da devamedecek sekılde "rte nasıl yıpratılır akp nasıl yıpratılır" seklınde anket yaptırmıs ergenekon sanıgının sırketıne

melıh ıcın ayrıca secımlerde hıle yaptı sandıkları degıstırdı dıger partılerın oylarını yok ettı seklınde zamanında ıddalade cıkmıstı zaten kaldıkı kendısı ozalın prenslerınden sayılır bugun balon patladır yarın ampul patlatır usa ne derse onu yapar

ergenekon kurbanlari listesine gokcekte giris yapicak

super dava ya
istemedigin adami bir skeidle sokusturuyorsun bitti
her iktidarin hayali
Sosyal ağlarda paylaş

izlemediyseniz çok şey kaçırmış sayarım sizi

tam türk işi tartışmaydı be!

özetlersek;
bi sıkıntı mı oldu? vur belden aşağıya!
adam doğru mu söylüyor? kişisele çek olayı! [sen ne hakla bana böle dersin!] alakasız da olsa çamur at! [sizin adamınız neler yapmış neler!] üstü kapalı küfret hep. [sana şerefsiz demiyorum ama senin gibi yapanlar şerefsizdir]
baktın adam yemiyor, sakin.. unutma ki
a. olayı en ilk anlatan kazanır. olayı ilk sen anlatmaya çalış [bu türk ailelerinin klasiğidir. olayı ilk anlatan çocuk suçtan %70 falan yırtar] örnek2: nerede bilmem kaç €nun belgesi? YOK!! yok işte!
b. olayı ilk anlatan o ise ve sen haksız isen bağır bağır bağır ve bağır! ne dediğin hiç önemli değil. sadece bağır bişiler işte!
[örnek olark markettten elmaşekeri vs. alınmadığı için ezop'un eşeği gibi anıran çocuklara bakın. al şu şekeri de sus! diye ödülünü alırlar..işte bu anneler sayesinde doğuştan gelişmiştir] örnek2: "bakın sizin yaptıklarınızı sayıyorum" diyip hiiiç susulmaması..
c. son sözü söyleyen sen olmaya çalış. çocukça gözüksen, komik gözüksen bile "işte bak! beni de konuşturtmadınız!" demeniz gerekli fitneyi sokacaktır olayın tamamını izlememiş insanlara. [bu zaten standarttır]

bunların dışında ara ara adamın dediklerinden ufak bi yer yakalayıp abartmayı, dile dolayıp aynı cümleyi kurmayı da unutmayın sakın.

"ezop'un eşeği mi? bana eşşek diyemezsin! bana eşşek diyemezsin! EŞŞEK SENSİN! BA-NA EŞEK DİYEMEZSİN. bana eşşek dedi gördünüz mü!"
bunu 5-10 tekrarlayın

çok mu sıkıştırdı? "yaptım ama bi sor bakalım niye yaptım!"
mesela bunu "e biz tüm bunları nasıl yaptık? sizin dediğiniz yerden kalan parayı buraya ayırdık. sizden bu iş için ayrıca bi kuruş para aldık mı?" gibi bi cümle olabilir. işte bu tartışmada bir "sıkıştım, yan çizeyim" cümlesidir. "yaptım! ama niye yaptım? senin iyiliğin için!"

harikasınız. artık ortamdan ortama, tartışmadan tartışmaya akabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:
habertürk'e çıktı biraz önce. ya ne kadar bol keseden atıp tutuyo.
Fatih Altaylı'da çok sevdiğim bi gazetecidir niye o İ. melih'i oraya çıkartıp ekmeğine yağ sürdü ki şimdi.

bu olay konusuldu mu bilmiyorum da fatihin programindaki rakamlar superdi.

melih: "beni konusturmadilar"
fatih: "programi inceledik, siz 55 dakika, kemal bey 24 dakika konusmus, siz 50 kusur kere soz kesmissiniz, kemal bey ise 14 kere sizin sozunuzu kesmis"
melih: "dedim ya, beni konusturmadiklari icin"
seyirci: ?!?!?!

melih: "ingilterede 26 milyon on odemeli sayac kullanicisi var"
fatih: "arkadaslar bakmislar, ingilterede toplam 19 milyon dogalgaz abonesi varmis, 2 milyonu on odemeli sayac"
melih: "dedigim gibi ingilterede de cok yaygin"
seyirci: ?!?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

ya sey cok guzeldi

-siz tayyip bey hakkinda arastirma yaptirmissiniz su akdar para vermissiniz

-yalan o, o arkadaslar bana geldi yaptik dediler ama ben bes kurus para vermedim

-ama faturasi var vergisi odenmis

-onlar kendilerinden odemis olabilir orasini ben bilemem

AHAHAHAHAHAAHA
insanin gozunun icine baka baka bu kadar piskin yalan soyliyen bir adam yok
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
izlemediyseniz çok şey kaçırmış sayarım sizi

tam türk işi tartışmaydı be!

özetlersek;
bi sıkıntı mı oldu? vur belden aşağıya!
adam doğru mu söylüyor? kişisele çek olayı! [sen ne hakla bana böle dersin!] alakasız da olsa çamur at! [sizin adamınız neler yapmış neler!] üstü kapalı küfret hep. [sana şerefsiz demiyorum ama senin gibi yapanlar şerefsizdir]
baktın adam yemiyor, sakin.. unutma ki
a. olayı en ilk anlatan kazanır. olayı ilk sen anlatmaya çalış [bu türk ailelerinin klasiğidir. olayı ilk anlatan çocuk suçtan %70 falan yırtar] örnek2: nerede bilmem kaç €nun belgesi? YOK!! yok işte!
b. olayı ilk anlatan o ise ve sen haksız isen bağır bağır bağır ve bağır! ne dediğin hiç önemli değil. sadece bağır bişiler işte!
[örnek olark markettten elmaşekeri vs. alınmadığı için ezop'un eşeği gibi anıran çocuklara bakın. al şu şekeri de sus! diye ödülünü alırlar..işte bu anneler sayesinde doğuştan gelişmiştir] örnek2: "bakın sizin yaptıklarınızı sayıyorum" diyip hiiiç susulmaması..
c. son sözü söyleyen sen olmaya çalış. çocukça gözüksen, komik gözüksen bile "işte bak! beni de konuşturtmadınız!" demeniz gerekli fitneyi sokacaktır olayın tamamını izlememiş insanlara. [bu zaten standarttır]

bunların dışında ara ara adamın dediklerinden ufak bi yer yakalayıp abartmayı, dile dolayıp aynı cümleyi kurmayı da unutmayın sakın.

"ezop'un eşeği mi? bana eşşek diyemezsin! bana eşşek diyemezsin! EŞŞEK SENSİN! BA-NA EŞEK DİYEMEZSİN. bana eşşek dedi gördünüz mü!"
bunu 5-10 tekrarlayın

çok mu sıkıştırdı? "yaptım ama bi sor bakalım niye yaptım!"
mesela bunu "e biz tüm bunları nasıl yaptık? sizin dediğiniz yerden kalan parayı buraya ayırdık. sizden bu iş için ayrıca bi kuruş para aldık mı?" gibi bi cümle olabilir. işte bu tartışmada bir "sıkıştım, yan çizeyim" cümlesidir. "yaptım! ama niye yaptım? senin iyiliğin için!"

harikasınız. artık ortamdan ortama, tartışmadan tartışmaya akabilirsiniz.

hueuheuheu süper özet.

tam mahalle kavgası işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...