Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Selamlar. Yeni laptop aldım geçenlerde. Fakat wowda kasıyor yani boru gibi. Şimdi efenim özellikler şöyle kısaca 3gb ram, 2,00gh core2duo bişiler bi de 9200MGS nvidia ekran kartı. 21" monitör bağladım ,1600x1050 WS ayarda wowda deli gibi kasıyor, bildiğin takılmalar yaşıyorum. FPS yi bilmiyorum, muhtemelen yüksektir. Nerde sorun var? Gayet iyi özellikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ısınmasından olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 9200MGS o kadar da iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 roket adam said: 9200MGS o kadar da iyi değil. değil fakat 7600gt bile takılmadan oynatıyor? yani 7600gt den iyi olması gerekir sanırım? ShadowFury said: ısınmasından olabilir mi acaba? mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 7600 GT den daha kötü bir kart. Şu benchmark sıralamasına bak derim laptop ekran kartları için http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bir nevi içimizde patladı alet yani fasdçöadsm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Önce patiye soracaktın, paran yanmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 500ytl indirim vardı atladım anasını satim hehe zaten oyun oynamayacam o yüzden çok sorun değil pek. ama 2 senelik ekran kartı nasıl yeni nesil bir ekran kartından iyi olabiliyor. aklım almadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ya öyle de, bu 9200 giriş seviyesi, hatta bayağı bir giriş seviyesi. 7600 GT ise orta üst bi kart. Onçün mümkün öyle bişi. Bu giriş seviyesi kartların amacı sadece ofis uygulamaları çalıştırma, vista açmak falan yani. Oyunla pek alakaları yok. Onboard olmasın onun imajı kötü, dandik te olsa bi kart koyalım çabasının ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 7 serisi 9 serisi diye düşündüm. hani 9 dur yenidir iyidir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 şuan wow da server lag var baya ondan da kaynaklanıyor olabilir sonuçta wow un gereksinimleri zaten o kadar yüksek deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 nvidiada 7xxx 8xxxx ve 9xxxx gıbı rakamlar chipseti ifade eder. 2. rakam ise genelde kartın performansıyla baglantılı olarak yer alıyır. 200 ve 400ler giris seviyesi iken 600 ve 800ler daha ust seviye performans sunarlar. Artı olarak GT,GTS kartlar herzamaan performans icin tercih edilmelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 en dusuk ayarlarda kasmamasi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ekran kartıyla falan alakası yok bu bahsedilen laptoptan çok daha kötüsü ile takılmadan oynuyorum neredeyse. Sadece laptopun ısınması ile alakası var. Soğutucu alırsan sorunun en aza iner. Laptop'ta wow tarzı oyunlar oynamak çok fazla ısınmaya yol açıyor çünkü ben soğutucu alana kadar benzer şeyler yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar