BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Yakin tarihte bir turku programi yapicamda oneri turkulerinizi alabilir miyim? Ben bi kac tane yazdim mumkunse sizde yazarsaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 neşet ertaşın kırşehir yöresiyle ilgili bi deyişi var bulursan onu çal kesin. çok eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 mustafa özarslan,oğuz aksaç-ladik semahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tam olarak turku olmuyo heralde ama erkan ogur-ismail demircioglu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 * beyaz giyme toz olur * tanrıdan diledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 grup cig grup su bulabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 su metrisin onu mihriban cesm-i siyahim selanik turkusu mugla zeybegi kerimoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ege Türküleri, örn. Sobalarında Kuru da Meşe, Evlerinin Önü Mersin, Ah Bir Ataş Ver Azeri Tüküler, örn. Ayrılık, Çağırıram Gel, Gülebilmez Gülüm, Aygız, Yalgızam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 rodop dağları (bre pakizem) ramize(bir evler yaptırdım) dargın mahkum meşelidir enginde dağlar meşeli(tum antalyalı patilere gelsin hatta bu,mumkunse) medilimin yeşili elmayı top top yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Rumeli türkülerini es geçmeyelim pls. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=rumeli+turkuleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 aquatik said: Ege Türküleri, örn. Sobalarında Kuru da Meşe, Evlerinin Önü Mersin, Ah Bir Ataş Ver Azeri Tüküler, örn. Ayrılık, Çağırıram Gel, Gülebilmez Gülüm, Aygız, Yalgızamevlerinin önü mersin ısparta dolaylı olarak teke yoresi drizzzzt.siz egeliler hep boylesiniz sdfg(egeli misin ou bile bilmiorm ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 oha! :S, haklısın, nası bi feyliktir! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar