Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 üst katımıza yaşayan komşu ile bir problemim söz konusu.çok ilginç davranışları var mesela gecenin ikisinde balkona çıkıp halı çırpıyor ve halının ucu pencereme çarpıyor böyle ayda en az bir kere yapıyor,yazın mesela bir kere uyardım tüm toz içeriye giriyor diye ve sonrasında hep devam etti pencereyi açtığımda ne yaptığını sormak için hemen içeriye giriyor.sonra devamlı olarak bir kadın yere düşüyor veya bir şeyleri yere düşürüyor.saygısızlık olmadığı müddetçe insanlara eleştiri yöneltmeyi sevmeyen biriyim ama odamda bulunduğum sürede bu ani düşüşler tırstırıyor insanı.bu düşüşlerin desibelini şöyle açıklamam gerekirse duvara dayalı bir çizim masam var ve bu düşüşler ile birlikte iki ayaklı yere yapışan çizim masası yerinden oynayıp duvara çarpıyor.uyarmam mı gerek yoksa acaba bir hastalığı olduğu içinmi düşüyor istemeden bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 icinde biriktirip sonra patlamaktansa gidip konus. nasilsiniz ne yapiyorsunuz de, muhabbet eder gibi, sonra "arada bir sesler duyuyorum, dusuyorsunuz gibi geldi, bir rahatsizliginiz mi var?" dersin, aba altindan sopa gosterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 gece gec saatte yapiyorsa polis cagir hiç muhatap olma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bence polis çağırıp aynı apartmanı paylaştığın biriyle sürekli sürtüşmeye girmeye gerek yok. Adam gibi çıkıp konuş düzgün bir dille, terslenirse ve sonra devam ederse evine eroyin saklayıp narkotiğe haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 eve polis gelince bişe olmuyoki yahu geliyo içeri bile girmiyo yapmayın bidaha gelmeyelim falan diyo uyarıyo yani ayrıca yüzyüze bakcan xaenın dediği gibi gereksiz olur polis çagırmak adam akıllı konuş,böle böle de yapma etme falan eşşek değilse dikkat eder oda zaten baktın 2 3 devam ediyo olay daha çirkef yollara başvur o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Poliste gelse en fazla jopla dövücek... E tabi yüzyüze baktığın bir insanla bu şekilde karşı karşıya gelmek hoş değil. En temizi halı olayını gidip konuşmak rahatsız oluyorum diyerekten. Düşme olayı çok acayipmiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 artık zabıta bakıomuş o işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bizim üst katta da hayvan sürüsü oturuyo.apartmandan taşınmadan kapıyı kırıcam ve öyle gidicem binadan.ciddiyim yani. eskiden köpeğim vardı.bi gün aradım böyle kadının biri çıktı evde hasta var sessiz olur musunuz ddim sizin de kopeğiniz havluyo dedi.hiç değile sizin gibi hergün havlamıyo diyicektim de vazgeçtim.öldü kopeğim şimdi. 7 senedir aynı binadayz ve 7 senedir her gün o evde gürültü var.spor aleti va bitane onla güm güm yukarı vuruyorm biri gelsin laf etsin duvara yapıştiriym diye.yöneticiye şikayet edicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bizimde alt katımıza yeni bi komşu taşındı. Sürekli gürültü patırtı. Öss ye hazırlanıyorum bu arada ve dikkatim çabuk daılır. Sürekli bi koşturma, çocuk, televizyon sesi .. Evde televizyonun sesini kapatsam aşağıdan gelen sesle rahatça duyarım. Bize bu kadar gürültü patırtı geliyo düşünün bide onların alt katındakileri .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ev alma komşu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bizim üst komşudan geceleri çok rahatsız edici sesler geliyor. Uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar