Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 fotoraf makinesinin yedek pilini almayi unutmusum yanima pfff geri geldim motele kulaklik almam gerekti sabah gitmisken akihabarada ya gidiyim ordan aliyim dedim su anda basim agriyo... sizin mallari bulamadim, daha rafine isi oyuncak satmak olan yerlere bakmadim daha. arcadeler korkunc, 5 mekandan biri gazino ve inanilmaz bir gurultu var gazinolarda cok komik. genel olarak komik bi memleketmis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Arcade de0mişken git karaoke yap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ramen ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kac saat harajuku gezdim shinbuya gezdim, cosplay falan yok olm kandirmislar bizi. tabi semtler baya buyuk ve aryim yerleri yok semt dogruda mekan dogrumu emin degilim tabi cok yorucu bi sehir ama basim agriyo deliler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 cuce; yüksek lisansa gitmeyi düşünüyoruz biz oraya gidilecek yaşanacak yermi sence? kızlar güzelmi bide asdsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bende onu anlamaya geldim zaten, onu artik donuste solerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Abi dönüşte yengeyle gelecek gökçen. Abavv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 KUSOOOOOOOOO die haykırmayı unutma şehirin ortasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 "no gaijin allowed" gordunmu hic bu yaziyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 -No gaijin allowed. -KUSOOOOOOOOOOOOOOO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Şöyle bir yer bul, birkaç saat geçir; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Gaijin OAHHAH "GAVUR" der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 k:raz cicekleri nisanda aciyo abi ole bir yer yok ne yazikki cok yorucu bi yer lan burasi. aklimda paso odevlerde projelerde bi rahat edemedim valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Manyak mısın lan, ben yaparım senin ödevlerini sen gezmene bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kafasini yaparsin durun gelicem ben bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Yakında festival varmı acaba? TAMAYA! Diye bağıracaklarmı? Yerel kıyafet giyip dolanırlar. Cosplay içinse cafe bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Uyarı: NO GAIJIN ALLOWED Xunn: FFFFFFFFFFFFFF Kaede: RAAAAAAGGGGGGEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dere tepe duz gittim gezdim dolastim koca sehirde 1 tane ingilizce manga yok. pardon yanlis olmasin 1 tane var, akira var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Kaede said: Uyarı: NO GAIJIN ALLOWED Xunn: FFFFFFFFFFFFFF Kaede: RAAAAAAGGGGGGEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bisi diycem burda naruto reklami yok gibi bisivarsa yoksa evangelion gundam o kadar, sadece bi tane frontier reklami gordum oda hentai oyunlari satan bi dukkanin onundeydi. butun olay gundam uzerine donuyor. death note'a dair hic bisey yok mesela unutulmus gitmis, heryer gundam. ve ingilizce mangada yok yani hic yok cok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Cüce bize Rei al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Cuce said: butun olay gundam uzerine donuyor. heryer gundam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bugun bi suru bisi oldu. yeni geldim cok yoruldum donunce anlatirim. oyyy cuma donuyorum bu arada kisalttim tatili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 high school mu yoksa office lady mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Loli diyorum ben. Gökçen'in sakal bende hep bir loli avcısı izlenimi uyandırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar