Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Merhaba sevgili patiler, ben tokyodayim su anda topiği biraz gec actım ama tokyoda "abi şurayı görmezsem öl" veya "büle büle yaparsan cok şaane" olur diyebiliceğiniz hiç bir şey varmı? gezdim tozduma cevap gelmedi xunnda buraya ac dedi
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 O kadar japon kültürü ık bık diye gezip gezecek yer bilmemem çok hazin bir olay aslında.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 akihabara gitmeyen ölsün diyorum o zaman =) birde bunun shi- lisi var ama orası sakıncalı olabilr. İlgini çekerse binbirtürlü temple'dan birini ziyaret edip bol bol resim çekebilirsin.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 gezicegim yerler hazir belli sizdende fikir aliyim dedim
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 eet akihabara bi gez gör sonra gelmezsin zaten buraya. Shibuya yı salla. Gelirkende bana bi anahtarlık al ordan frontier olur haruhi olur type-moon dan herhangi birşey olur herşey olur. Sonra heroic healbotun olurum valla
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kaede den japon olmasin, var uc bes
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ha bi de unutmadan gökçen lütfen iki loli at bavula getir ondan sonra loli kaçırmak için çin de ikinci bir deprem beklemeyelim
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 "Akihabara" is Mecca or Nirvana for all geeks in the world ------------ HG kit doldur bavula getir bence tanesi oranın fiyatıyla 9-10 YTL filan, internetten almaya çalışsan shipping'iyle 65-70 YTLye filan geliyor ama lüks tüketim olmadığı için yanında getirirken maliyeti olmuyor size mesaj attım
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Dimi ya ilkinden sonra bildiğin kıtlık oldu mahzenler boş kaldı.
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kütüphaneden faydalanma ayağına lise, üniversite falan görmeden gelme bence.
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 abi bi lisenin çatısına çıkıp o merdiven kapısı ve çitlerinin orada bir resim çek. Çizilen her okulun çatısı aynımı oluyor merak ettim :P
Expro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 japon falan..ne bilim aklıma sadece fantazi gelio artık senin hayal gucune kalmıs basarılar :P
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ha eva ile ilgili herhangi bişey bulursan bana da alabilirsin eva rulazz:P
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Cuce abi mesaj kutun dolu
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 özel mesaj filan, nereye göndericen adamı? asf
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 cuce gelirken banada bir jumbo grade zeta gundam al senin bavulun uc dort kati filandir o yzuden bavulu orda birak kalsin hatta sen gelme hic ucaga kutuyu bindir direk biz burda karsilariz tesekkurler simdiden (:P)
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Viktor said: cuce gelirken banada bir jumbo grade zeta gundam al senin bavulun uc dort kati filandir o yzuden bavulu orda birak kalsin hatta sen gelme hic ucaga kutuyu bindir direk biz burda karsilariz tesekkurler simdiden (:P) sen mi ödiyceksin taşıma bedelini? (:P) --------------- aradığım modelkitler bunlar (artık hangilerini bulabilirsen) 1/144 Zaku I Black Tri Stars Type 1/144 Super Gundam 1/144 Gundam Virtue 1/144 Akatsuki Shiranui dolar bazında fiyatları yan tarafta yazmakta, ama sana söylenen fiyatın burada yazandan daha düşük olması bir ihtimal de olsa mümkün. dediğim gibi her birinin kutusu boy olarak bir klavye kutusunun kartonundan daha kısa tümünü almak için arayıp kasman gerekmiyor, tercihen 1 yada 2 tane, hangisini bulabiliyorsan artık (hepsini getirebilirmisin bilmiyorum ama ne kadar tutuyorsa hallederiz) şimdiden sonsuz teşekkürler
irin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 off gezdiklerin senin olsun cüce.sen yemeklere dikkat et.bol bol ye!gelince soracagım mumkunse
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 japonyada yemek varmiymis? b uarada aklinda olsun akihabaranin ortasinda star doner bufe var turkler asfsadfasdf yarim ekmek arasi doner 1200yen mi neydi sanirim ama turkum diyince indirim yaparlar belki :p
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yemek var abi pahalida degil 8 milyona hayvanlar gibi yedim doydum bitiremedim, el bakadar bitirim caon cocuklar yedi bitirdi yanimda
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hmm eski tokyolulardan kim kaldi, mutlaka turk mahallesine ugra, turkish ramen ye bap. eksik olma.
Öne çıkan mesajlar