irin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 xunn said: Olm çıkıyor lan. Az ama yani. Çoğalıyor valla bırakıcam Thor utanacak diyorum ya a-ah. go go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 xunn said: Olm çıkıyor lan. Az ama yani. Çoğalıyor valla bırakıcam Thor utanacak diyorum ya a-ah. Thorda sakal olmaması dışında kusursuz bir plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 roket adam said: Takdir edilecek ne tarafı var mesela? ya adam kendisine karşı gelen o kadar tepkiye karşı kişiliğini korumayı beceriyor ne olursa olsun. bunu daha insancıl bir şekilde yapabilir mi tabii ki yapabilir tek sorunu orada zaten. mesela geçen gün kadın erkek tuvaletlerinin birleştirilmesiyle ilgili konuşuyordu videolarından birinde HAH didim afferim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Kişiliği falan yok, bildiğin medya ve populerizm maymunu bir aktör. Gerçek değil hiçbir hareketi, rol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Chastise said: xunn said: Olm çıkıyor lan. Az ama yani. Çoğalıyor valla bırakıcam Thor utanacak diyorum ya a-ah. Thorda sakal olmaması dışında kusursuz bir plan. ownage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 boş bişi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Chastise said: xunn said: Olm çıkıyor lan. Az ama yani. Çoğalıyor valla bırakıcam Thor utanacak diyorum ya a-ah. Thorda sakal olmaması dışında kusursuz bir plan. Sakalı olmadığı için utanacak, kalas. Gelsene bana bayramda bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ben bu adamı akşam yolda görsem yolumu değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bu videodan sonra ben gündüz görsem de değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 xunn said: Chastise said: xunn said: Olm çıkıyor lan. Az ama yani. Çoğalıyor valla bırakıcam Thor utanacak diyorum ya a-ah. Thorda sakal olmaması dışında kusursuz bir plan. Sakalı olmadığı için utanacak, kalas. Gelsene bana bayramda bir ara. Meziyet anamın elini öpüp, +rep lerimi sunmaya gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu youtube bitek bizim burda cekmıo heralde boyuna beyaz ekranlarla karsılasıyorum pati de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar