Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Painkiller

Batilc

Öne çıkan mesajlar

Şu sıralar hl2 ve d3 ü beklerken bi an gorunce şaşırdım ama anlayamadım... bu painkiller ilginç bi oyuna benziyo... şeytan cehennem fln da konuyu anlayamadım... bilen varsa bahsedebilr mi? Bide bazı silahlar çok saçma geldi: Şarap tıpası (mantar) fırlatan silah?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

ya demosunu oynadım da malum hersey heryerden sızıyo... daha cok konusunu merak ettim, cunku kaliteli oyuna benziyo ama hl2 nin yanında almaya degecek mı bılmek ıstıorum... demo hosuma gitti ama saçma geldi biraz... yaratiklar sana organ atıyo (!? ) kanlı kanlı fln :P cıkar yakında oyunuda...

tekrar ediyim, painkillerin konusu hakkında bişi bilen var mı? hiç bişi anlamadım da. sağda solda pentagramlar fln var(şu işaretinde niye şeytan, satanizm anlamına geldigini hiç anlamadım ama( dişi erkek eşitliği savunucusu bi işaret normalde))[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

görmüş olsam açmazdım kermit... ama hala goremiyorum:P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Batilc, 07 Nisan 2004 20:19 tarihinde demiş ki:

sağda solda pentagramlar fln var(şu işaretinde niye şeytan, satanizm anlamına geldigini hiç anlamadım ama( dişi erkek eşitliği savunucusu bi işaret normalde))

yanlisin var pentagram otra cagda cesitli ayin lerde kullanilirdi acilimi da bes köseli yildizdir.kadin erkek esitligi ile alakasi yoktur.ayrica satanzm in de sembolüdür.seytan pentagramlara bay1l1r da vsv vsvs[signature][hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Anti-Chemical
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Sosyal ağlarda paylaş

kahramanımız ölüyo, tanrı ona şeytanın cennetle cehennem arasında bi planede hazırladığı ordunun 4 generalini kesme görevini veriyo, sende kesiyosun
hikaye kısaca ve kabaca bu. tabi demolarla falan dallanıp budaklanıyo. serious sam seviyosanız çok güsel oyun. fizik motoru falan çok düzgün, grafikler sağlam. atmosfer karanlık sayılır ama korkunç deil. tabi yinede belli bi yaşın üstündeyseniz tavsiye ederim.
oyun tam ss tarzı ilerliyo. bölge bölge eşşek kadar haritalarda gidiyosunuz habire. duvarlar çıkıyo ve bi tür arena oluşturuyo. sonra üstünüze bi ordu iblis yağıyo, siz de kesiyosunuz.
belki tek kötü yanı az silah çeşidi var. ama her silahın birden fazla kullanımı var. bide mesela kazık atan bi silahın aynı zamanda bomba atma özelliği de var, o bomba atma özelliğini bi kısayol tuşuna alıp başka bi silah kullanırken aksiyonun ortasında silah deiştirmeden bi tuşta bombaatarı kullanabiliyosunuz.
yaratıklar hangi arızalı adam tasarlamışsa, ee nası diyim, çok yaratık olmuş:) öle baştan savma yaratıklar yok hepsi kendine özgü çok karizmatik yaratıklar var grafik kartını sömüren yaratıklar var (swamp thing mesela)
falan filan gider böle... uzun lafın kısası 16+ sanız, yada ben böle karanlık oyunlardan etkilenmem diyosanız (ki oyunda öle etkileyen bişey de göremedim ben) bide özellikle sisteminiz iiyse ve serious sam seviyosanız, gidin alın kardeşim:)
not: oyun 3CD söleyim:)
Sosyal ağlarda paylaş

ben aldım bitirdim beğendim. bi süre sonra bayıyo sürekli adam öldürmek ama söliim.

kazık atan silaın hastası oldum. tavanda yürüyen yaratıklar var. kolundan saplıosun yaratığı tavana falan. fizik motoru cidden iyi. boss lar da ilginç.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Çok içten +1, karakter acaip yağmacı, silah tamamda yok altın yok ruh.
Yaratıklar desen öldür öldür bitmiyor. Birde kapılar kapanıyor salıyorlar adamları üzerine onlar öülnce kapı açılıyor hayda diğer oda. İnsan oyun akışını birazda iyi yapar bu ne yaa.
Ama efektler ve fizik motoru taktire şahiyan.
Birde max payne ne çok benziyor tip olarak eleman.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 06 Mayıs 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
benim alet kesin kaldırmaz ya
far cry da da takılıo ztn

p4 1.7Ghz
256 ram
XP prof.
asus geforce fx 5200
sistemimde gayet güzel çalıştı. motor stabil yani fazla problemi yok. tabi senin sistemini bilemeyeceğimden kendiminkini yazdım kıyaslama yap diye:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...