Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exile - Order - Karak Eight Peaks

Darkblue

Öne çıkan mesajlar

exile üyeleri arkadaslar, bi ara bi toplantı yapalımda guildi yabancılara açma konusunu bi sonuclandıralım. gördüğüm kadrıyla online sayısı düşmeye basladı yine. yabancı alımı büyümeyi saglayabilir ama bunun yanında daha fazla sorumluluk getiricek ve bu sorumlulukla basa cıkabilecek de yeni bir lider lazım. bunuda kararlastıralım.

yaz mevsiminin yaklasması ile benim işlerimde yogunlasıyor. eskisi gibi aktif olamicam.

bence en önemli unsur yabancıların haklarını gözetecek ve onlarla ilgilenebilecek, ihtiyaclarına cevap verebilecek beceriye, zamana ve dile sahip yeni bir lider lazım guilde. sonra kendi ventimiz gerekiyor ki buna bu yabancılarda girecek. diger guild üyelerininde bu konuya bakısınıda ögrendikten sonra yönümüzü belirleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
exile üyeleri arkadaslar, bi ara bi toplantı yapalımda guildi yabancılara açma konusunu bi sonuclandıralım. gördüğüm kadrıyla online sayısı düşmeye basladı yine. yabancı alımı büyümeyi saglayabilir ama bunun yanında daha fazla sorumluluk getiricek ve bu sorumlulukla basa cıkabilecek de yeni bir lider lazım. bunuda kararlastıralım.

yaz mevsiminin yaklasması ile benim işlerimde yogunlasıyor. eskisi gibi aktif olamicam.

bence en önemli unsur yabancıların haklarını gözetecek ve onlarla ilgilenebilecek, ihtiyaclarına cevap verebilecek beceriye, zamana ve dile sahip yeni bir lider lazım guilde. sonra kendi ventimiz gerekiyor ki buna bu yabancılarda girecek. diger guild üyelerininde bu konuya bakısınıda ögrendikten sonra yönümüzü belirleyelim.

cumartesi gunu toplantı yapacağız arkadaşlar fikirlerini söylemek isteyen herkesin oyunda olmasını bekliyorum.
online arkadaşlarla görüşüp bazı konuları karara bağlayacağız
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler Trat;
Gayet başarılı olucağına inanıyorum ben lider Harir olur diye düşünüyodum ama oyunun her karakteri bilen bi başka dostumuz sen oldun gayet mutluyum.Yönetim şekline gelince bence tek bi liderlik altında Branşlarında birer liderleri olmalı böylece sana bağlı kalmayız LV için bi sorumlu orvr için bi sorumlu bi sözcü gibi bi ayırım yapılırsa işleyişte hiç duraksama olmaz bu benim fikrim.

Sevgili Sardi;
Sen lider olduğun zamanlar gıkımı çıkartmadım şimdi ayvayı yedin işte tank parçası seni, seni gördüğüm yerde atak vericem hiç şansın yok dua et bu hafta sonu gelemiyorum bidahaki haftaya görüşürüz ha arada duydumki 2h spec gidicekmişin güzel bende tank olmaya karar verdim o 2h le 900 damage vurucağına göre hayli hayli bende tanklık yaparım haha dps senin neyine tank efendi muhaha.:):):)

Sevgili Archkan;
Gene bi uzun bacaklı lider umarım trat önlemini alırda bankaya ulaşamassın yeter vergilerimizle üstbaş aldığın :) her hafta biton talisman yapıp auction housa koyuyosun duyduğuma göre parçaların paraları bankada çıkıyomuş yarısınıda sardiyle paylaşıyomuşun bak seeeen. :)
Sosyal ağlarda paylaş

vay seninde dilin uzamış archkan gibi. evet 2h gidicem senin için bi mahsuru mu var?:) hem sanane benim 2h gitmemden? bundan melee classlar memnun olacak extra 120 str bonusla ve artı bi tomar resist bonusla. extra alacagım aura ile healing debuff da yapıcam daha ne?

la bensiz bi hiçsin sen:P benim debufflarım olmadan sen adammı kesebilecegini sanıyosun bright bozuntusu....
Sosyal ağlarda paylaş

sus ben yaptım planı ayarladım ekibi bana burdan acıklatma duymasın millet:p harir halleder tanklık işini. gör bak bölesi daha iyi olacak:)

hem konusmak için lider mi olmak gerekiyor?:) her zaman konustum ve konusucamda:) hatta lider oldugumdan seviyemi koruyordum ama artık korumama da gerek yok azıma geleni sölicem bundan sora.

sen bright ile oynamayı becer ondan sora benim 2h a laf at ok?:P
Sosyal ağlarda paylaş

Trat dostum öncelikle seni tebrik eder basarılı bir liderlik kariyeri dilerim. . .

Oasis harire de baskan yardımclıgı veririz o boyla anca baskan yarısı olur ztn üzülmesin o yüzden :D

Bu arada en ck archkanın lider olmadıgına sevindim:) Sakalının altındaki zulayı cıkarsa guild bankı ıkıye katlar hala yesil itemlara bile need greed cekıyor arkadas :)

Ben bu aksam geliyorum exbaskanı 2h gorursem bi denicem attack vermeyi bakalım nolucak :P RP veren herseye attack verebilirm bu aksam o kadar heyecanlıyım:)
Sosyal ağlarda paylaş

la hiç mi sevenim yok? noluyor herkes bana oynuyor? kafamı bozmayın giderim invadoria ya katılırım ha! bütün sırlarınızıda acıklarım...yapamaz demyin yaparım kararkteri silmeme de gerek yok 2. acc var hazırda giderim direk:P

hala 2h olmadım ben önce darkpromise ı fullemem lazım bi kere:) neyse baskan bu aksam cekiyor bana helmi ve chesti zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Sardim seni sevmesek laf atarmıyız bukadar zaten özledim senle sırtsırta mücadele etmeyi bu hafta gelemycem ama çinli arkadaşımız ragazzo geliyo benim yerimede bu azmiyle hayli hayli dps yapar :)(ASLAN KARDEŞİM)

Arada sen benim kadar iyi oynyan bi BW bul ben acc yi siliyorum (çok ciddiyim serverda olsa olsa 2-3 tane vardır) öle pandemicmiş mandemikmis rr 70 üstü +8 critikle yaptıgı damageleri ben rr60 la yapıyorum OasisTheGreat :) arada yakında videolarımı sergilemeye başlıycam solodan rvr ye rvrden LV ye bi ton aksiyon videosu var hatta BloodyMarrynin çıplak derede yüzerken kestiğim video bile var o çok efsane hhaha(çok ciddiyim :) )
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya küstüm gidicem ben. semakapunk bizim guilde gel dedi. hariride alıcam gidicem ne haliniz varsa görün hoca:)

dün guilde 3 yeni arkadas geldi 2 ironbreaker 1 wp. kasın adamları işte tank size oynarsınız:P

Not: liderligi harire vermememin sebebi var. bizim planlarımız var:P
Sosyal ağlarda paylaş

Stafımla döverim seni biyere gidemessin :) kritlersemki pek kritleyemiyorum 100 falan vuruyo ona göre 5 saniyede 1 haha

Canlarım Harir ve Senin bu guildden başka biyere gitme ihtimaliniz yok ayriyetten bi sor bakalım harire beni bırakabilirmiymiş bana bak süslü premade de tek KOTBS olabilirsin ama bende tek BW yim ona göre ;)(nazım geçer)

Ha o semakapunka gelince onude soloda bir keserim apaçi benim konsepti taklit etmeye çalışmış olmamış ama söyliim ben daha apaçiyim haha :)
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
yok ya küstüm gidicem ben. semakapunk bizim guilde gel dedi. hariride alıcam gidicem ne haliniz varsa görün hoca:)

dün guilde 3 yeni arkadas geldi 2 ironbreaker 1 wp. kasın adamları işte tank size oynarsınız:P

Not: liderligi harire vermememin sebebi var. bizim planlarımız var:P

Saol Oasis dostum senin kadar olmasada dps ;) seni aratmamaya calısıcam bu haftasonu

Aman sardi naptın seni sevdigimizden ugrasıyoruz bu kadar yoksa ben kim sana attack vermek kim :S

Hariride alıp gidersen ben mi tanklıcam Nkari yi. ( bana kalsa tanklarım da nyse B) )

Ayrıca sc gurubu nolucak tanksız olmaz harirsiz sensiz hic olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
haah şöyle yaw yola gelin biraz yağ çekin...devam böle:)

Yok ragazzo diyorum ben sana fazla sevgi göstermiycen 2 sevgi bi sataşma dengeliyorum bak sevgi fazla kaçtı dediği lafa bak :)

Ragazzo kardeşim bırak bakalım nereye gidiyo nereye giderse gitsin dönüceği yer yuvası kardeşlerinin yanıdır ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...