sardokar81 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Başlıktan da anlaşılacağı gibi elinizdeki lombak yada lemanyak sayılarına tailibim.Yalnız baştan söylemeliyim ki, maalesef dergilerinizi seri halinde alamam.Tane hesabıyla almalıyım.Elinde olup da bu koşullarda bana satmak isteyen olursa benimle özel mesaj yahut e-mail kanalıyla iletişime geçerse sevinirim...Ayrıca elimde lemanyak 99 ikinci yarısını kapsayan cilt, şero albüm ve mankurt(osmanlı işkenceleri) kitapları var.Bunları değiş tokuşta kullanabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 simdi birileri çikip da tanesi 20 milyon derse sasirmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardokar81 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 valla ben de şaşırmaktan öteye gidemem (alamam yani...) tek dergi için 20 milyonu belki sadece ilk sayı (ocak 96) için verebilirdim ama onu da geçen gün bi sahaftan 500 bine aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 elimde eski ve yeni lombak & lemanyak'lar var. Tanesini şu anki satış fiyatlarına eşit olarak verebilirim sana.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bende de eskileri var ama ben de hatıra olsun diye saklıyom lemandır lemanyaktır[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Walla kımselere vermem ılk cıktıgı gunden berı bırıktırıyorum asla kımseye vermem hepsını bırıktırıcem sonra hepsını en bastan okuycam shuaSUAD[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardokar81 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Magic teklifin makul gibi göründü bana yalnız öncelikle elindeki sayıların ne olduğunu bildirmelisin (dergi adı, yılı ve ayıyla beraber) e-mail yollarsan bana sevinirim. diğer arkadaşlar da gördüğüm kadarıyla laf olsun die mesaj atmışlar...temennim bir daha atmamaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Elimde birsürü var.Para mara istemem sadece kargo parasını öde yeter.Hatta bir sürü leman,hbr ve penguen de var.Onları da araya sıkıştırırım istersen.Evde adım atacak yer kalmadı.Sende istemezsen çöpe gidecek hepsi. ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Wraog'un teklifi daha makul göründü. Hemen kabul et ;)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 wraog kabul ediyorum. nerde oturuyodun kardeş?[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ben İzmit'te oturuyorum.Sen?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardokar81 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 kargo parası da neymiş?? trene atladığım gibi gebzedeyim ordan da ver elini izmit merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Madem trenle geliyorsun,İzmit'te in bari. :) Ne zaman gelebilirsin?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 2000-2001-2002-2003 ve 2004 ün 650. sayısına kadar LeMaN dergileri mevcuttur. saymadım kaçırdıgım 2-3 hafta olabilir 230 dergi. tanesi 750bin TL dir. toptan alcak olursanız 100$ olur.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 sardokar81, hocam wraog'a koşsana işte. Seni bekliyor daha ne istiyorsun :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ühühühühüüü lombaklar dedinzde annem bana sinirlenip geçirdiği bi sinir krizi sonucunda hepsini yırtmıştı lol[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 amani çok acıklı ya acıdım dergilere :) sardokar wraogu kaçırma bence verelini izmit de, ayrıca bildiğim kadarıyla sardokar penguen biriktirmiodu, arkadaşın elindeki penguenlere de ben talibim.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar