Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Lombak-Lemanyak

sardokar81

Öne çıkan mesajlar

Başlıktan da anlaşılacağı gibi elinizdeki lombak yada lemanyak sayılarına tailibim.Yalnız baştan söylemeliyim ki, maalesef dergilerinizi seri halinde alamam.Tane hesabıyla almalıyım.Elinde olup da bu koşullarda bana satmak isteyen olursa benimle özel mesaj yahut e-mail kanalıyla iletişime geçerse sevinirim...Ayrıca elimde lemanyak 99 ikinci yarısını kapsayan cilt, şero albüm ve mankurt(osmanlı işkenceleri) kitapları var.Bunları değiş tokuşta kullanabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Magic teklifin makul gibi göründü bana yalnız öncelikle elindeki sayıların ne olduğunu bildirmelisin (dergi adı, yılı ve ayıyla beraber) e-mail yollarsan bana sevinirim. diğer arkadaşlar da gördüğüm kadarıyla laf olsun die mesaj atmışlar...temennim bir daha atmamaları...
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde birsürü var.Para mara istemem sadece kargo parasını öde yeter.Hatta bir sürü leman,hbr ve penguen de var.Onları da araya sıkıştırırım istersen.Evde adım atacak yer kalmadı.Sende istemezsen çöpe gidecek hepsi. ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Sosyal ağlarda paylaş

ühühühühüüü lombaklar dedinzde annem bana sinirlenip geçirdiği bi sinir krizi sonucunda hepsini yırtmıştı lol[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE
Sosyal ağlarda paylaş

amani çok acıklı ya acıdım dergilere :)

sardokar wraogu kaçırma bence verelini izmit de,
ayrıca bildiğim kadarıyla sardokar penguen biriktirmiodu, arkadaşın elindeki penguenlere de ben talibim.[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...