Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 http://tinyurl.com/67f9pp hadi bide kameralara ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 "Bana değil Allah'ın adaletine karşı geliyorlar, ben mi istedim başörtüyü?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yorumlar beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 said: "Bana değil Allah'ın adaletine karşı geliyorlar, ben mi istedim başörtüyü?" sen istedin tabi. dinde türban var sanki! Türbana "başörtüsü" diyenlere hasta oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 e iyide bu cok eski? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 dipten topluyor işte ne varsa viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocakbaþý Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hocam sanki ben istedim türbanı allahın adeletine karşı geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 üzülmee yavrucağızım sen türban takarak en büyük ödülü almışsın zaten :D cennette yerin garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Drakkahn said: "Bana değil Allah'ın adaletine karşı geliyorlar, ben mi istedim başörtüyü?" kıza çok üzüldüm ya zorla bazı dini zırvalara uymak zorunda kalmış hepte kalıcak heralde ölene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 merak ediyorum izleyenler kızın son laflarından önce ne düşünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 olayın bi de şu yönü var yalnız: madem ödül vermiyceksin, o zaman yarışma şartlarına "başörtülü katılınmaz" yaz. yerse. kız mal olabilir, o daha çocuk, orda herhangi bi sorumluluğu yok. ama adamını çağırıp da "şu kıza ödülünü vermeyin" diyecek kadar kin dolu bi insanı herhangi bi ideoloji, karşıtlık, fikir, vs açıklayamaz. bunu öngörüp de yarışmaya katılmasını engelleyemediysen (ki o zaman da insan hakları zart zurt diye gayet haklı olarak tepki toplarsın) çıkıp paşa paşa ödülünü vermelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Gazanfere katılmamak elde değil, gerçekten de küçük bir çocuğu üzecek kadar insanlık dışı hale geldiyse bu insanlar yazık, ideolojisi beş paralık olmuş demektir. Eğer ki belirli bir kesime hitap eden yarışma düzenliyorsan bunun da kontrolünü önceden yapacaksın, küçücük kıza sahne tramvası yaşatmanın manası yok. Öte yandan kızın da "Allah'ın adaleti" tarzı laflar etmesi oldukça rahatsız edici. Herkesin inancı kendine mentalitesini ne zaman benimseyecek insanlar merak ediyorum. İnsanların kendi inançları doğrultusunda başkalarını yargılaması kötü bu örnekte iki taraflısını da görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bende camiye elimde içkiyle gireceğim dışarı çıkabilirsem ilk gördüğüm şarapçıya "bu ne bilader olmaz böyle şey doğa ananın adaletine karşı geliyorlar" diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Kızın kafasını dolduran zihniyet ne kadar hatalı ise ödül vermeyen zihniyet te o kadar hatalıdır bence... Ama tepkiler korkunç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Snefru said: Bende camiye elimde içkiyle gireceğim dışarı çıkabilirsem ilk gördüğüm şarapçıya "bu ne bilader olmaz böyle şey doğa ananın adaletine karşı geliyorlar" diyeceğim. örnek konuyla alakasız olmuş. genel kanı olarak elinde içkiyle girebileceğinin varsayıldığı bi mekana içkiyle giremeyip sorun yaşarsan anlamlı olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Camiye içkiyle giremeyeceğim kanun olarak biryerde yazıyormu ? Yazmıyor fakat bu bir halk kanunu. İlim irfan yuvası olması gereken yerlerede gerici düşüncelerin sembollerini gururla takan amacı rant elde etmek olan pespayeler giremez.Bu da bir halk kanunudur.Şu anda rahatça bu mesajı yazabilmemizi sağlayan zümrenin çıkarlarımıza hareket etmesi açısından mantıklıca oluşturduğu kanundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tabi olayın arka planını da bilmek lazım. gerçekten sonradan ortaya çıkan bir olaysa bu fikirlerim aynı. fakat bazen türbanlı kesimlerin toplumda böyle çığırtkanlıklar yapmak için planlı programları insanları kandırdığına şait oldum bir kaç kez. ama muhtemelen ilk durumdaki gibi olmuştur çünkü yarışmaya "türbanlılar katılamaz" tarzı bir madde eklememişlerdir. Ama belki açık kafalı bir fotoğraf istemiş olabilirler, onda da böyle bir ayağa yattıysalar annesini babasını bulup döverim o çocuğun çocuklarını resmen mal olarak kullandıkları için onu da burdan belirtmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Snefru said: Camiye içkiyle giremeyeceğim kanun olarak biryerde yazıyormu ? Yazmıyor fakat bu bir halk kanunu. İlim irfan yuvası olması gereken yerlerede gerici düşüncelerin sembollerini gururla takan amacı rant elde etmek olan pespayeler giremez.Bu da bir halk kanunudur.Şu anda rahatça bu mesajı yazabilmemizi sağlayan zümrenin çıkarlarımıza hareket etmesi açısından mantıklıca oluşturduğu kanundur. arkadaşım slogan mı atıyosun mesaj mı yazıyosun? bi yere ya da bi organizasyona katılmanın belirli kuralları vardır. bu bir yarışma ise eğer, yarışmanın kurallarına bakarsın, sorun yoksa istediğini yaparsın. bu bi bina ise (ki cami örneğinde öyle) diğer neredeyse bütün binalarda olduğu gibi giriş kapısında kuralları yazmaz, genel kültür dahilindedir bu bilgi. bu yüzden cami örneğin saçma ve hileli. senin örneğinden yola çıkarsak, ben de gidip banka soyup "girişinde banka soyulmaz yazmıyodu ama?" diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bence bu olay tamamen belirli kesimleri proveke etmek için oluşturulmuş bir kurgu.Bunu görünce "ben yobazlara bak.." diyorum.O görünce "bak dinsizlere kızımızı ne hallere sokmuşlar!" diyor.Sonuçta olan halkın kardeşliğine oluyor. Bu kurguyu yapanların amacıda tamamen budur.O yüzden yorum yapmayacağım bir daha böyle konularda.Oyuna geliyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Kızın ortama öyle girmesi de provokasyon işte. Ya da kızı öyle yönlendirenler diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Gazanfer said: Snefru said: Camiye içkiyle giremeyeceğim kanun olarak biryerde yazıyormu ? Yazmıyor fakat bu bir halk kanunu. İlim irfan yuvası olması gereken yerlerede gerici düşüncelerin sembollerini gururla takan amacı rant elde etmek olan pespayeler giremez.Bu da bir halk kanunudur.Şu anda rahatça bu mesajı yazabilmemizi sağlayan zümrenin çıkarlarımıza hareket etmesi açısından mantıklıca oluşturduğu kanundur. arkadaşım slogan mı atıyosun mesaj mı yazıyosun? bi yere ya da bi organizasyona katılmanın belirli kuralları vardır. bu bir yarışma ise eğer, yarışmanın kurallarına bakarsın, sorun yoksa istediğini yaparsın. bu bi bina ise (ki cami örneğinde öyle) diğer neredeyse bütün binalarda olduğu gibi giriş kapısında kuralları yazmaz, genel kültür dahilindedir bu bilgi. bu yüzden cami örneğin saçma ve hileli. senin örneğinden yola çıkarsak, ben de gidip banka soyup "girişinde banka soyulmaz yazmıyodu ama?" diyebilirim. Banka soymak hırsızlığa girer.Hırsızlığın cezası yasalarda belirtilmiştir.Elinde içki şişesi ile camiye girmek yasalarda belirtilmiş olarak hangi kategoriye giriyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yasalar ikincil kaynak olarak örf, adet, gelenek ve görenekleri yasal kaynak olarak kabul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 O zaman bu kız yasalara neden uymadı Gazanfer ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hangi yasa? ilköğretim yarışmalarına devlet tarafından yasal olarak tanınan okulların öğrencilerinin okulun kıyafetini giyerek katılamayacağı mı? öyle bi yasa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Sen diyorsun ya hani yasalar 2. kaynak olarak örf ve adetleri alır diye.Bizim örf ve adetlerimiz olarak evet camiye elimizde içki ile giremeyiz çünkü tepki çekeriz.Aynı şekilde karanlığın simgesini taşıyan kişilerde aydınlık yerlere giremezler.Bu da bizim örf ve adetimizdir. Bende diyorum ki bu hanım kızımız 2.örf ve adetimizi neden yerine getirmemiş? Ayrıca 2.Örf ve adet kesinlikle benim algım değildir.1.nasıl böyleyse 2.de böyledir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar