Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulların erken tatil olma ihtimali doğdu!!!(Teyzem İTÜ İngilizce Bölüm Başkanı o söyledi)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Evet bilindiği gibi 2 hafta önce bir dedikoduyla başladı herşey.Sonra vali açıklama yaptı 11inde kapanacak diye ama dün teyzemin(İTÜ İNG. BÖL. BAŞ.) milli eğt. müd.lüğünden aldığı bilgi bu yönde değildi.Zaten teyzemi 2 hafta önce çıkan söylentiden soora ne zaman görsem sorarım bir şey duydun mu okullar konusunda diye.Neyse dün yine sordum iyi haberim var son ana kadar söylemeyeceklermiş mayısın son haftası duyuracaklarmış dedi.Niye olduğu içinde istanbula 51 tane ülke başkanı gelecek dolayısı ile türkiyenin 4 bir tarafında polis gelecekmiş hatta o kadar çok polis kullanılacakmış ki bu yıl polis okullarından mezun olanları hazırlayıp onlarıda kullanacaklarmış dedi. Ee iş böyle olunca okullardan yararlanılacakmış (yatakhane falan filan) ve tabi güvenlik açısındanda zorunlu olarak kapatacaklarmış dedi teyzem bana.

İnşallah doğrudur diyorum başka bişey demiyorum.İşallah teyzemi kandırmamışlardır...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

İyide simdi bu senin yaptigin dogrumu? Sen teyzenin sana "kayıt dısı" verdigi bir bilgiyi onun ismini acıklayarak soyluyorsun?

Acaba kac kisi gelen polislerin okullardan yararlanıcak oldugunu biliyordu? Acaba bu gizli bir bilgi olamazmıydı?

Neyse belkide gizli degildir ben uyarmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Recall06, 06 Mayıs 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
İyide simdi bu senin yaptigin dogrumu? Sen teyzenin sana "kayıt dısı" verdigi bir bilgiyi onun ismini acıklayarak soyluyorsun?

Acaba kac kisi gelen polislerin okullardan yararlanıcak oldugunu biliyordu? Acaba bu gizli bir bilgi olamazmıydı?

Neyse belkide gizli degildir ben uyarmak istedim.

mantıken haklısın

ancak bildiğim kadarıyla öle gizli saklı bişey diil yani ben duymuştum[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

lütfen olmasın yoksa kalıcam[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

bize müdür yardımcısı yalanladı bende pek umutlu değilim açıkçası ama tatil olursa bişey diyemem sevindirik olurum heralde:) tabi istanbulumuzun pek muhterem valisi yazın liselere de okul geyiklerine girerse kar tatili yapmadı diye yeni yeni sakinleşiyom(!) zaten bu sefer oyarım harbiden:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...