SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Evet bilindiği gibi 2 hafta önce bir dedikoduyla başladı herşey.Sonra vali açıklama yaptı 11inde kapanacak diye ama dün teyzemin(İTÜ İNG. BÖL. BAŞ.) milli eğt. müd.lüğünden aldığı bilgi bu yönde değildi.Zaten teyzemi 2 hafta önce çıkan söylentiden soora ne zaman görsem sorarım bir şey duydun mu okullar konusunda diye.Neyse dün yine sordum iyi haberim var son ana kadar söylemeyeceklermiş mayısın son haftası duyuracaklarmış dedi.Niye olduğu içinde istanbula 51 tane ülke başkanı gelecek dolayısı ile türkiyenin 4 bir tarafında polis gelecekmiş hatta o kadar çok polis kullanılacakmış ki bu yıl polis okullarından mezun olanları hazırlayıp onlarıda kullanacaklarmış dedi. Ee iş böyle olunca okullardan yararlanılacakmış (yatakhane falan filan) ve tabi güvenlik açısındanda zorunlu olarak kapatacaklarmış dedi teyzem bana. İnşallah doğrudur diyorum başka bişey demiyorum.İşallah teyzemi kandırmamışlardır...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 olmasın mümkünse. okulun etinden sütünden derisinden faydalanabildiğimiz yegane zamanlar da gitmesin.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 o sadece bzm için geçerli sanırım kender :) bu bişeyi dewiştirmio ama ewt tatil olmasın! :)[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yaz okulu olacakmı asıl önemli olan nokta o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 peki bu gelenler ne kadar kalıcaklarmış?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 olsun olsun. devamsızlık 20'ye vurdu vuracak zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 İyide simdi bu senin yaptigin dogrumu? Sen teyzenin sana "kayıt dısı" verdigi bir bilgiyi onun ismini acıklayarak soyluyorsun? Acaba kac kisi gelen polislerin okullardan yararlanıcak oldugunu biliyordu? Acaba bu gizli bir bilgi olamazmıydı? Neyse belkide gizli degildir ben uyarmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 nesi yanlış ki?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 saldırı falan gibi bişi olma ihtimali oldugu için yanlış olabilir belki(!)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Recall06, 06 Mayıs 2004 19:58 tarihinde demiş ki: İyide simdi bu senin yaptigin dogrumu? Sen teyzenin sana "kayıt dısı" verdigi bir bilgiyi onun ismini acıklayarak soyluyorsun? Acaba kac kisi gelen polislerin okullardan yararlanıcak oldugunu biliyordu? Acaba bu gizli bir bilgi olamazmıydı? Neyse belkide gizli degildir ben uyarmak istedim. mantıken haklısın ancak bildiğim kadarıyla öle gizli saklı bişey diil yani ben duymuştum[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 durum ztn polislerin okullardan yararlanması deilde millet biranönce memletine dönsünde olası eylem sayısı en aza düşsün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 lütfen olmasın yoksa kalıcam[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 öyle bi olasılık yokmuş benim duyduğum kadarıyla iş günü yetmiyormuş.. hata salı günü mü ne kapancak okullar bu nedenle[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kızma ama teyzen biras traş yapmış.sen sevin,üzülme diye :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 pacmanin verdii bbilgi çok dooru kaç hafta evel bunnar bizim okulda yayıldı ve almanya sefiri arkadaşımın yakın tanıdıı ve o bunun kesin olduunu sölüor ve bizlere geç bildirilceeni söledi ne kdr dooru bilmiorum umarım öledir dua edelim hep birlike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bize müdür yardımcısı yalanladı bende pek umutlu değilim açıkçası ama tatil olursa bişey diyemem sevindirik olurum heralde:) tabi istanbulumuzun pek muhterem valisi yazın liselere de okul geyiklerine girerse kar tatili yapmadı diye yeni yeni sakinleşiyom(!) zaten bu sefer oyarım harbiden:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: BonePART, 07 Mayıs 2004 07:13 tarihinde demiş ki: yaw bizim okulu nasıl kapasınnar tamam conradın yanında(cogu baskan conradda kalcak) ama yıldızı kaparlarsa dinalleri napcaklar temmuz basında bitiyo finaller yaz okulu olmazsa biz napcaz öle bi durumda haziran 12 de bitecek finaller ytü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bombacı Teyze! Ahuahuahau[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ya istanbul genelindeki bütün okullarda bu söylendi var ateşolmayan yerden duman çıkmaz bence.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Asteroth, 07 Mayıs 2004 15:47 tarihinde demiş ki: Bombacı Teyze! Ahuahuahau ehahe :D[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bu mesajı yazan arkadaşın teyzesi okulları bombalayacakmış,yakalanmış :). ehehehe[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: pacman, 07 Mayıs 2004 16:58 tarihinde demiş ki: bu mesajı yazan arkadaşın teyzesi okulları bombalayacakmış,yakalanmış :). ehehehe ahahaha :D[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar