Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

oha hahaha :)

30 dk öncesine kadar BC2 oynuodum, steam açıktı. Tahminime göre update yapmıştır mw2'yi Norton 360 hiç bişi bulmadı. Gerçi sabah bilgisayarı açtığımda bazı tehditler bulundu ve düzeltildi diye mesaj çıkmıştı, aman fasa fisodur diyip bakmadım, ama yine de yok artık ya daha neler :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu sabah tdm'ye girmek için bekliodum oyun bulsun die. bi baktim tdm'den baska bi oyuna girmis. sanirim bu gizli olan oyun turlerinden bi tanesiydi. nuke lu olan. oyun bitince anamenuye donmeyip direk yeni oyun basliodu. ayrica 2. oyunda herkes deliler gibi z1playip acayip hizli sekilde kosuolardi. bole bisi yasayan oldu mu daha once
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bu sabah tdm'ye girmek için bekliodum oyun bulsun die. bi baktim tdm'den baska bi oyuna girmis. sanirim bu gizli olan oyun turlerinden bi tanesiydi. nuke lu olan. oyun bitince anamenuye donmeyip direk yeni oyun basliodu. ayrica 2. oyunda herkes deliler gibi z1playip acayip hizli sekilde kosuolardi. bole bisi yasayan oldu mu daha once

muhtemelen crackli birinin console ile kurudugu bir oyuna girdin dicem. benzer bir sey basima gelmisti. tek aciklamasi buydu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...