yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 oha hahaha :) 30 dk öncesine kadar BC2 oynuodum, steam açıktı. Tahminime göre update yapmıştır mw2'yi Norton 360 hiç bişi bulmadı. Gerçi sabah bilgisayarı açtığımda bazı tehditler bulundu ve düzeltildi diye mesaj çıkmıştı, aman fasa fisodur diyip bakmadım, ama yine de yok artık ya daha neler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben de alakasız bişidir diye sallıyodum tam, orda iw4sp.exe'yi görünce noluyo lan dedim. yoksa keyloggerla aylık ödeme sistemi mi yapcaklar çaktırmadan para çekip kredi kartlarından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 oyun ilk çıktığında bende aynı şey olmuştu sonra patch falan geldi geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 evet bi sorun olmadı. gene iyi oyun hemen giriyom server hatası fln vermiyo artık da pek online yok bizim tayfadan, diğer oyunlara sardı herkes galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu oyunu nasıl kaldırıcam pc den. orjinal değil oynum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 delete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 direk öyle mi siliniyor işte onu soruorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 başlat - ayarlar - denetim masası - program ekle/kaldır - bingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yok işte oralarda onu diorm. derdim o zaten. uninstall programlarıda görmüyor o şekilde. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 o zaman direk delete abi kasma :D sora da c cleaner mi ne bi program var onunla registry check at bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 şu paylaşılmış mıydı ? http://www.youtube.com/watch?v=YLtXXNvJ7Wg&feature=PlayList&p=6A607D753E2531E3&index=55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aQ0L2daA3Ac&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu sabah tdm'ye girmek için bekliodum oyun bulsun die. bi baktim tdm'den baska bi oyuna girmis. sanirim bu gizli olan oyun turlerinden bi tanesiydi. nuke lu olan. oyun bitince anamenuye donmeyip direk yeni oyun basliodu. ayrica 2. oyunda herkes deliler gibi z1playip acayip hizli sekilde kosuolardi. bole bisi yasayan oldu mu daha once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://tr.wikipedia.org/wiki/Solucandeli%C4%9Fi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya steame giriyorum, mw2'yi açıyorum play deyince steame login olman lazım açmam diyo. ne diyo ki bu böyle, zaten girmişim steame. adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 steam çökmüş durumda 1 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ha korktum ben de bozdum diye yeni aldım zaten mw2'yi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 mokoko said: bu sabah tdm'ye girmek için bekliodum oyun bulsun die. bi baktim tdm'den baska bi oyuna girmis. sanirim bu gizli olan oyun turlerinden bi tanesiydi. nuke lu olan. oyun bitince anamenuye donmeyip direk yeni oyun basliodu. ayrica 2. oyunda herkes deliler gibi z1playip acayip hizli sekilde kosuolardi. bole bisi yasayan oldu mu daha once muhtemelen crackli birinin console ile kurudugu bir oyuna girdin dicem. benzer bir sey basima gelmisti. tek aciklamasi buydu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şunu yapsak ban yer miyiz? http://gamerlimit.com/2009/11/hacking-modern-warfare-2-show-ping-numbers-instead-of-bars/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yuh dev konsol açıosun onunla neler yapılır be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 benim bu ping sorununa çözüm bulmam lazım. son patchlerle iyice coştu ping :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 evet bu aralar baya pingli oluo oyunlar. şimdi girmeyi denediğimde de "the game is currently unavailable" dedi. neden olur bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 http://kotaku.com/5492732/modern-warfare-2s-stimulus-package-brings-back-two-classic-maps bu bile kurtaramaz gerci artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 neyi kurtarcak ki anlamadım?? ayrıca super haber yeni haritaların gelcek olması. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar