Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bas git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 emir sinirlendirme lan dalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 FATIH OMURLARINI BASTAN TEKRAR DIZERIM. RANDOM OLUR. Randomur Fatih aha aha ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bas gaza azmo bas gaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bana niye atar yaptın lan emiri dicektim yanlış yazmışım sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ha pardon o zaman. duzelteyim yaptigim hatayi shahdfsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 tek tek düzelt şimdi adamın omurlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 heyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dark a geçmiş olsun diyorum, h.sonu oynayamadım çok. üzgünüm. kız arkadaş bilgisayar oyunu sevse nolurdu sanki be. neyse napalım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2 gün oldu halen steam'den dönen olmadı, asıl döndüklerinde elimizden birşey gelmiyor babayı yedin derlerse ikinci nerd rage'imi geçiririm gibime geliyor ... off off kesin bir çözümde yok ki yapayım. 1.5 gün oldu oynayamıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 senin sorunun ne adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hayır all pro, highlander, perfectionist tarzı titlelar var onlar gitti, hele highlander'i yeni almıştım tak diye resetlendi ... Halen cevap gelmedi, yeni mailimde anlayacakları sevgi dolu dilimle konuşmayı düşünüyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Steam support'dan cevap 1 haftaya fln geliyor :S Ben kotor ile ilgili ticket açmıştım cevap olarak bunu lucas forumlarına açmanız lazım demek için 8 gün beklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben steam support a mail attım. forum gibi bir şekilde ticket açmışlar, benim yazdığım mesaj oraya aktarılmış, oranında linkini yolladılar. 2 güne halloldu problemim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 peki nasıl hallettin sorunu ? yani onlar birşey yapmadı anladığım kadarıyla biz steam forumlarına da açtık konuyu bir çok adam farklı farklı şeyler söyledi. Hatta bir tanesinin dediği şey yüzünden sanırım geri de gelmeyecek... Yeniden kasmak istemiyorum, şuan oynama isteğim kayboldu resmen ağzına sıçtığımın iwnet'i yüzünden 1.5-2 aylık emek gitti. Ya yeniden kasacam ya da bırakacam büyük ihtimal ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bana ver? =) Ya off deliricem çok sıkıldım single oynamaktan hep aynı bölümler artık fantazi yapıyorum resmen bölümlerde mutli alamıyorum çünkü arkadaşımın bilgisayarında oynuyorum benimki kaldırmaz. Ama yeni pc almayı düşünüyorum. Çıkmıyor mu şu oyuna pack mod falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hesaptaki oyunu gift etme olsaydı valla verirdim abi, o derece sinirliyim şuan iwnet'e ... gerçi yine can sıkıntısından 8 level kastım ama yok olmuyor, o heves yok kalmadı böyle oynamak istiyorum ama sokim anlatamıyorum durumumu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oyuna patch mi geldi yoksa steam yine dötünden download mu yapıor client a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 evet. said: [-]January 18, 2010 - Steam client update released A Steam client update is now available. To apply the update, click the File menu inside of Steam and then select "Check for Steam Client Updates...". The specific changes include: Steam Client Improved caching of images/icons fetched over HTTP and used inside client UI (avatars, achievement images, etc) Windows 7 jump list improvements Improved Steam Cloud transfer protocol performance/reliability when syncing large files Consistency improvements for stats and achievements Improved network communication work Added password support to steam://connect command for connecting to game servers. The proper syntax is: steam://connect/[IP:Port]/[password] Fix for the overlay sometimes not detecting input messages in games with different focus and active hwnds Optimized the stats and achievements system's disk usage Fixed cloud games attempting to sync when the client is in offline mode oyuna sağ tıklayıp view update news den görebilirsiniz zaten patch noteları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oyuna da update geldi. sevindircez derken uzmusler bide carepackage glitch i fixleyip akimbo 87 yi tekrar buff lamislar. neyseki oynamiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ben level 10 oldums(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vg8hDtfwM_I sunu fixlesinler ya. Mal mal tipler ahkam kesiyor bir de abuse yapip. Hele bir tanesi SP alinca range artiyor diye kendini savundu. Ne ilginc insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Dün adam bana uzaydan zıplayarak hemde shotgun la hs çekti, oyundan bile düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Call of Duty: Modern Warfare 2 Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators' Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency Fixes to prevent various texture and XP hacks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bende kendimi bisey sanıyodum BUNLAR NE!? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar