yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sonunda nuke'ümü attım, hehe çok mutlu oldum :) http://img705.imageshack.us/img705/9659/nukeny.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 lag durumlarında bir gelişme mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 lagda o kadar sorun olmadi ki hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yunusemre said: sonunda nuke'ümü attım, hehe çok mutlu oldum :) http://img705.imageshack.us/img705/9659/nukeny.jpg çok adisiniz ama be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yaa çıkar mısın erkenden öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 :D hadi mw2 atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ya bu oyunu tek başına lagsız TDM haricinde oynamanın yolu yok mudur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 single playerını bitirdim , yakında multi ile aranıza damlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 iyi yönetiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 0.55 de soap ın gıdısını görebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi tdm bana göre değil. h.core tdm bana göre ama. m21 ebr / silencer - hb sensor 1887 / akimbo - fmj bling pro cold blooded ninja pro :D 1 shot =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Dworgian said: 1887 / akimbo - fmj taşra speci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Normal saatlerde girin oyuna alex bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 köylüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Köylü lvl ine bile çıkamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 mythbusters sagolsun elinde herkez tac knife ve carepackage flash gordon edasinda takilirken goze daha az batan 87 akimbo, p90 akimbo, thumper, nade launcher , rpg scavenger lar, commando noob luk gibi lamerlikler falan iyice goze batmaya basladi. Bunlar oyunda var diye oyunda oynanmasi gereken sekil zannetmeyiniz. adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 o yuzden hardcore ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dogru. mucadele falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 KHaRoN said: mythbusters sagolsun elinde herkez tac knife ve carepackage flash gordon edasinda takilirken goze daha az batan 87 akimbo, p90 akimbo, thumper, nade launcher , rpg scavenger lar, commando noob luk gibi lamerlikler falan iyice goze batmaya basladi. Bunlar oyunda var diye oyunda oynanmasi gereken sekil zannetmeyiniz. adsf tac knife işi çok güzel yanlız. seviyorum ben (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tac knife d aproblem yok oyunda bilinçli şekilde konulmuş yeteneğin varsa kes adamı. ama care package ile x2 hızlı koşup adamları bıçaklamak bug abuse, glitcher, lamer gibi laflar yer. bende sölerken bi kez olsun çekinmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Şu thumper ve tube'u kaldırsınlar şu oyundan ya. Dedicated varken çoğu sunucu tube kullanınca kickliyordu ne gzel, burada lamerlara gün doğdu. Domination'da hayvan gibi avantaj sağlıyor bazı haritalarda, dayanamayıp ben de alıyorum herkes alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 NO GL vote'a açılmalı en azından oyun tipi olmayacaksa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 KHaRoN said: mythbusters sagolsun elinde herkez tac knife ve carepackage flash gordon edasinda takilirken goze daha az batan 87 akimbo, p90 akimbo, thumper, nade launcher , rpg scavenger lar, commando noob luk gibi lamerlikler falan iyice goze batmaya basladi. Bunlar oyunda var diye oyunda oynanmasi gereken sekil zannetmeyiniz. adsf flash gordon hızlı değil ama uzay kovboyu bitek. hızlı olan düz flash http://www.dialbforblog.com/archives/361/flash_gordon1940.jpg http://www.reelmovienews.com/wp-content/uploads/2007/10/flash.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar