dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Şu bizim gruba üye olan stem nicki aldo reine mı ne olan adam kim acaba. küfredip gitmek kolay valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bu gece cod alemine tecavüz ettik, HQ PRO'da yapılan 9/9'lük performans ile İnfinity ward'dan mail aldık. Modern Warfare 3'te bir bölük askere bizim nicklerimiz verilecekmiş. Eğlenceli geceydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Biz devam edioruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 DarKRideR said: bu gece cod alemine tecavüz ettik, HQ PRO'da yapılan 9/9'lük performans ile İnfinity ward'dan mail aldık. Modern Warfare 3'te bir bölük askere bizim nicklerimiz verilecekmiş. Eğlenceli geceydi hehe biraz once 10/10 oldu. hala da devam edio kalanlar :D çok fena ezdik. en son mail geldi "reis üşüyoruz, yapmayın etmeyin" die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Dworgian said: Şu bizim gruba üye olan stem nicki aldo reine mı ne olan adam kim acaba. küfredip gitmek kolay valla ne is bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sereglin said: Dworgian said: Şu bizim gruba üye olan stem nicki aldo reine mı ne olan adam kim acaba. küfredip gitmek kolay valla ne is bu ya ne blim abi. buraya üye değil ama heralde. neyse işte. nn. ii gclr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ya tüm oyunları sayemde kazandılar simdi buraya bak bi de :P http://img8.imageshack.us/img8/8835/oha321.jpg bu da yeni rekorum oldu sırada 40 var :D azimliyim başarcam işallah... En eğlendiğim cod gecesiydi heralde, çok güzel oyun döndü, sağolsun oyundan merge yüzünden insanlar fln da düşmedi güzeldi yani bi de 70 oldum sonunda :D o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi benim en iğrenç olduğum ss i koysaymışsın kd ratio ya bak 2/12 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 takımlar çok dengeliymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sereglin said: Dworgian said: Şu bizim gruba üye olan stem nicki aldo reine mı ne olan adam kim acaba. küfredip gitmek kolay valla ne is bu ya kick permission verdim alayiniza, onunize geleni kikleyin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 how the? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Akşama phew phew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 neden aksama ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Akşama evdeyim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 baran 70 lediysen bi tane da bana kas ya, dual wield dede çiftesi isriyorum piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi sereglin sen mesaj attığında yatakta debeleniodum hastalıklan. çok ilginç. feci ateşim var gibi gelio ama ölçüorum bişi yok. neyse akşam uğricem işalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 akşam gelin ya, tek başıma oynamayı denedim aptal oyun 50'den düşük ms'li oyuna giriyorum lagdan oyun oynanmıyor. 1 saat debelendim oynayamadım 5-6 kisi olunca host'u hep bize verio guzel oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 şuan izmit'teydim ve netim kötü ama birkaç el atabilirm sanırım, yarın finaller başlıyor nitekim bir ara derste çalışmam gerek sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bende 1 el diye girdim 5 oyun oynadım. hayırlısı diyorum finaller için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Dworgian said: abi sereglin sen mesaj attığında yatakta debeleniodum hastalıklan. çok ilginç. feci ateşim var gibi gelio ama ölçüorum bişi yok. neyse akşam uğricem işalla. ya hastaysan kasma, bas agrisi yapio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 akimbo 1887 yi açtım mis gibi oldu. artık k.core maçlarda sniper denicem silencer la bile 1 shot alıo nasılsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi hardcore'da sniper+desert takılıyorum, dünyalar benim oluyor Hele geçen gün desert ile one shot çeke çeke 8 streak yaptım invasion'da sfsdafasd çok iyi de işte tek şansın var vurmak için yoksa indiriyorlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 submarine bölümünü veteran da nasıl geçilir ark lar.kaç saat uğraştım olmuyor.ya süre yetmiyor ya da ölüyorum.kafayı yedircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hahaha evet submarine olayı. abi onda predator u adam gibi kullanıcaksın. 1sn bile gecikmeyeceksin zamanı geldiği zaman. ayrıca son checkpoint e yaldır yaldır koştur olmazsa biryerden sonra. götü sağlama alıp gelen kamyona predator u zamanında yollarsan adamlar araçtan inemeden hepsi ölüyor. ondan sonra biraz daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar