Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu gece cod alemine tecavüz ettik, HQ PRO'da yapılan 9/9'lük performans ile İnfinity ward'dan mail aldık. Modern Warfare 3'te bir bölük askere bizim nicklerimiz verilecekmiş.

Eğlenceli geceydi hehe
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

bu gece cod alemine tecavüz ettik, HQ PRO'da yapılan 9/9'lük performans ile İnfinity ward'dan mail aldık. Modern Warfare 3'te bir bölük askere bizim nicklerimiz verilecekmiş.

Eğlenceli geceydi hehe

biraz once 10/10 oldu. hala da devam edio kalanlar :D çok fena ezdik. en son mail geldi "reis üşüyoruz, yapmayın etmeyin" die.
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

Dworgian said:

Şu bizim gruba üye olan stem nicki aldo reine mı ne olan adam kim acaba. küfredip gitmek kolay valla

ne is bu ya

ne blim abi. buraya üye değil ama heralde. neyse işte. nn. ii gclr
Mesaj tarihi:
ya tüm oyunları sayemde kazandılar simdi buraya bak bi de :P

http://img8.imageshack.us/img8/8835/oha321.jpg

bu da yeni rekorum oldu sırada 40 var :D azimliyim başarcam işallah...

En eğlendiğim cod gecesiydi heralde, çok güzel oyun döndü, sağolsun oyundan merge yüzünden insanlar fln da düşmedi güzeldi yani bi de 70 oldum sonunda :D o/
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

Dworgian said:

Şu bizim gruba üye olan stem nicki aldo reine mı ne olan adam kim acaba. küfredip gitmek kolay valla

ne is bu ya

kick permission verdim alayiniza, onunize geleni kikleyin asdf
Mesaj tarihi:
akşam gelin ya, tek başıma oynamayı denedim aptal oyun 50'den düşük ms'li oyuna giriyorum lagdan oyun oynanmıyor. 1 saat debelendim oynayamadım 5-6 kisi olunca host'u hep bize verio guzel oluo :)
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

abi sereglin sen mesaj attığında yatakta debeleniodum hastalıklan. çok ilginç. feci ateşim var gibi gelio ama ölçüorum bişi yok. neyse akşam uğricem işalla.

ya hastaysan kasma, bas agrisi yapio :P
Mesaj tarihi:
abi hardcore'da sniper+desert takılıyorum, dünyalar benim oluyor

Hele geçen gün desert ile one shot çeke çeke 8 streak yaptım invasion'da sfsdafasd çok iyi de işte tek şansın var vurmak için yoksa indiriyorlar seni
Mesaj tarihi:
hahaha evet submarine olayı. abi onda predator u adam gibi kullanıcaksın. 1sn bile gecikmeyeceksin zamanı geldiği zaman. ayrıca son checkpoint e yaldır yaldır koştur olmazsa biryerden sonra. götü sağlama alıp gelen kamyona predator u zamanında yollarsan adamlar araçtan inemeden hepsi ölüyor. ondan sonra biraz daha rahat.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...