Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sereglin said:

max 2 clay biliyorsun umarim.

scavenger ile yerden alıp alıp koyuyorum tekrar, ama 2 den sonra kayboluyorlar anlamında diyorsan eğer o kısımdan pek emin olamadım açıkcası
Mesaj tarihi:
ben steamden aldığın zaman illaki steamden oyunu yuklemen gerekio die biliodum. başka birinin cd siyle oyunu yuklese bi problem olmaz di mi? yani steam mail le falan key atıo di mi?
Mesaj tarihi:
önce bi 6 lvl acr ile harcore oynayın, sora m16 ya geçin, kötü silahla oynamaya başlayıp dmg ı daha yüksek bi silaha geçince insan süper hissedio kendini. dün süperdim mesela :D
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

önce bi 6 lvl acr ile harcore oynayın, sora m16 ya geçin, kötü silahla oynamaya başlayıp dmg ı daha yüksek bi silaha geçince insan süper hissedio kendini. dün süperdim mesela :D

acr'ye kötü diyenin alnını garışlarım :P
cidden nesi kötü? Bence ACR çok iyi yaklaşık 10 leveldır fln ACR ile oynuorum Keleşe kadar da oynarım heralde
Mesaj tarihi:
valla acr dan dün gece m16 ya geçtim, böyle pıtır pıtır taradığım heriflerin tek "pıt" ile yatması feci tatmin etti beni. zaten dün frag sayımda gözle görülür bi artış oldu.

edit: every warrior has his own style
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

m16'ya ilk gecis oyle oluyor gercekten.
Ben simdi m16'ya ara verdm Aug ile cosuyorum, Aug da hic az degil.

Bu arada bence holo sight kotu ya, red dot cok daha az alan bloke ediyo.

olabilir zaten red dot gidiodum dün açıldı bi anda aynı elde shotgun/holo/fmj lol
Mesaj tarihi:
normal mod:
acr - holo sight
stinger
semtex
flash granade
marathon pro
cold blooded pro
commando pro
matrydom

hardcore:
acr - acog+heartbeat
stinger
semtex
flash granade
bling pro
cold blooded pro
last stand pro
final stand

acr---> best weapon ever
Mesaj tarihi:
yok. final stand aktifse o çalışıo, yok değilse last stand oluo.

bu arada o kadar kill streak yapıp uçak, heli vs çağıranların aletlerini dusurmek belkide su oyundaki en zevkli şeydir :D çıldırıolar asdasfa
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...