moriQ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 lvl 15 e geldim sıkıldım ben ya. bide oynayamıyorum zaten. adamları görmekte zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yetosun ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 lvl 30 gibi başlarsın görmeye, 40 da 10 frag a yaklaşırsın, sonra benim gibi en iyi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 70'im ve hala kötüyüm kıhkıh, rpg ile koşuyorum etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 moriQ said: lvl 15 e geldim sıkıldım ben ya. bide oynayamıyorum zaten. adamları görmekte zorlanıyorum.ahah bekle sen bi dreagloth un dedigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ben MW1'de de göremiyordum adamları 2'de de göremiyorum Lvl 35 falanım herhalde Baretta Thermal alınca ancak görüyorum Gözler 4 numara bozuk evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben herkesi görüyorum en ufak oynamada da şu görmeden ateş eden el bombası atanlar ciddi sıkıntı, hack gırla gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Bende göremiyorum uzaktaki adamları ya tıkır tıkır iniyorum uzaktan, çareyi uzak savaş olabilecek yerlerden uzak durmakta buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 70 yaptım ölmüyorum bildiğin sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben p90 a akimbo yu açtım 1. oluyorum öğrendiğim maplerde. fakat estate den hala nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bir gun elime tube verdiler hayatim degisti. dworgianla karsilasmam saske vs naruto oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bikaç gündür acr acog scope la oynuyorum baya iyi scavenger la, accuracy inanılmaz uzun range de aug u masterladığım için acr ile onuyorum bikaç gündür baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 pati mw2 chat ** 40 kişi var chate girenler hep sabit bi 10 kişiyiz.. gelsenize!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 scavenger neye yariyor allaskina hic kullanmadim bak simdi farkettim kursunu sadece kendi silahini, daha dogrusu senin mermini kullanan insanlardan toplamiyor musun sonucta? e o kadar da gerekli degil o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 her makineli silahin kursununu aliyosun, ayrica bomba clay flash gibi seyleri de aliyosun. pro ladigin zaman extra $arjorlerle round a ba$liyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 acr de 60 mermiyle başlarken scavenger pro ile 180 mermi ile başlıyosun vs vs, grenade launcer vs her türlü mühimmat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 tf2'ye kitlenmekten mw2'yi unuttum iyice he sdfg single'ınıda hala bitirmedim huhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 scavenger'i bende birkaç haftadır kullanıyorum ve ciddi anlamda sniper classları hariç hepsinde bayağı işime yarıyor. Bling Pro kullanıyordum önce ama yok yok :) Sniper class'ında da sleight for hand miydi neydi onu kullanıyorum işte ztaen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bling pro iyi oluyo tabii de, sadece hc sd felan oynarken mantikli. inat ettim susturuculu FAL cold blood+ninja kasiyorum normal sunucularda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 scavenger pro stopping power pro steady aim pro akimbo p90 claymore (tu) mapin heryerini claymore ile dolduruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ha bide şey demek için girdim aslında; patiler olarak private maç açıp toplansakda challengeları yapsak sırayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 max 2 clay biliyorsun umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 forçen said: ha bide şey demek için girdim aslında; patiler olarak private maç açıp toplansakda challengeları yapsak sırayla? private'da yapamazsin diye biliyorum cunku xp fln yok hic bir sekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 double post olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar