Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 valla ecnebi acayip kullaniyo. bi biz ali$amadik gl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=eiEf_eyGmrE&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 noobtuber diye title var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 demin prestige hack kullanan bi lameri kestim 4 kere, ne agladı herif salaksın felan diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kangren olucam 13-0 dan sonra chopper icin guvenli 1 yere kacarken hacker oldugumu dusundugu icin 1 teammate tarafından vuruldum :( nefret ediyorum boyle moronlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bugun itibariyle baymi$ bulunuyorum =P sanirim counter strike i kurmanin vakti geldi. boyle sikinti donemlerinde ilac gibi geliyodu eskiden bakalim $imdi nasil sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bi de ben eski acc nin sifresini bulamayip , fazla beklememek icin baska steam account u alip ona yuklemistim cs yi =D bunu nasil geciririz eskisine? merge olayi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bugün catlikethief'le special ops kastım en zorda, inanılmaz keyifli oluyomuş ya, güzel yapmış adamlar mw2'ye benden bir daha helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Esh said: bugun itibariyle baymi$ bulunuyorum =P sanirim counter strike i kurmanin vakti geldi. boyle sikinti donemlerinde ilac gibi geliyodu eskiden bakalim $imdi nasil sadf. abi bi sd kadrosu kuramadık ondan baydı ya. paso tdm bayıyo harbiden.. /thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 tdm bayiyor evet. sabotaj,hq,sd fln sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ffa ftw mass kill geliorum akşama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ffa şaka ya kesinlikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ffa da bizimkilerle oynamazsam ilk 3 deyim paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Sd Hd kuralım desek kimler oynar ben esh mardox ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şu an mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ben her şeyi oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 beklesenize ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Şimdi değil herhalde, işteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 oh tmm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben işte fln deilim gelin oynayalım kıskandıralım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abi yaklaşık 3 saat sonra evdeyim, akşam HQ Pro açın oynayalım. son dönemlerde başka oynamıyorum eğlenceli oluyor bayağı, ayrıca SD bu oyunda sux, çok kısa ve hiç zevk vermiyor bana, çağırırsınız akşam beni party olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 var mı oynayan su anda. yer varsa atın bi inv bana. nickim rendell.w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 varsa benide alın nickim Turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bayginliktan assult rifle lara thermal kasiyodum demin. er hyvn vardi oyunda bi ara. yemekten sonra gelebilirim yine. bu arada termalli m16 baya iyiymi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Oyuna girdiğinizde Group Chat'e girin, aksi taktirde herkes online ama farklı oyunlarda oluyor toplanamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar