mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ole de nuke cok kolay değil. ben 1 aydır falan baya baya oynuorm, hack yapmadan nuke yapabilen 2 kişiye rastladım. 3 4 kişide hackle yapmıstı. cok fazla yaşanmıo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 asdas bugun domination da bi ara biz 3 hanedeyken adamlar 10 muydu ben mi yannış hatırlıorum :D haha ii oluomuş böyle ya ego tatmini gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fena ezdik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bir nokta atlanmis! Dworgian ffa icin yaratilmis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Xaenin said: Outbound port dedikleri şeyi nasıl açıyoruz bir farkı var mı outbound demesinin? * UDP 1500 (outbound) * UDP 3005 (outbound) * UDP 3101 (outbound) * UDP 28960 gibi? outbound giden diğeri gelen veri olmuyo mu işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Abi evet de forward etmesi farklı mı onu soruyorum türkçesini değil. Ne dallamasın osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 KAAN NABER OSMAN EHIEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sereglin said: bir nokta atlanmis! Dworgian ffa icin yaratilmis! ben gördüm HİLE YAPIO :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o degil de TDM ye Rust i eklemi$ler, ukraynada fuhu$a gitmek gibi bir duygu oluyo 12 ki$i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ilk defa oynadım Rust'u, teke tek dışında zevkli olabileceğini sanmıyorum, ne o öyle ya :) kitle imha silahı almak lazım bölümde eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bir cok kez nuke attim da, o kadar kolay degil bir sey oluyor zink diye oluyorsun vs. Killstreaklerini nuke'e gore ayarladiginda o kadar da zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 camperlar nasıl belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 gerektiginde camp da yapilir rush da, mw2 uzgunum ama camp'a daha yatkin bir oyun. apachi gibi surekli amacsizca neden kosulsun ki quake degil bu sonucta. oyunun gidisine gore spawn yeri degistikce adamlari takip ediyorsun zaten. bu da bir nevi camp sonucta. surekli camp yapan biri varsa da gidip zaten yerini soylersin takimina olur biter, aglamak anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Sparkcaster said: camperlar nasıl belli oluyo UAV is online :) tabi cold blooded fln olursa belli olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 alın alın lag falan yok. pati mw2 ye üye olun. çılgın oyunlar çeviriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 gaza geldim bugün alıcam. wowa başlamak istemiyorum tekrardan bari mw2 oynayayım online olarak. COD4 serverlarından saçma sapan banlanıp duruyorum zaten. uav açıkken duvardan tarayıp adam öldürünce wall hack diye banlıyor salaklar. bide vacant da yedim banı, duvarı taramanın en normal olduğu bölümlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Apaçi gibi koşmak denmiş, üstüme alındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 asdasd nuke'e 1 kalmıştı ilk defa atcaktm çok heycanlıydım oyun bitti :( Bu arada Pavelow ile öldürülen adamlar killstreak'e sayılıyor dmi? Pavelow çağırdım ardından kutuyu attım yine pavelow geldi de şansa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi airdropla gelen kutulardan cıkan helikopterdi pavelow du falan killstreak e sayılmıo. ama eger 11 killstreak yapıp kendin açarsan helikopteri onun oldurdukleri sayılıo killstreak e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya cold blood almamaya ba$ladim ben onun yerine counter uav ks aliyorum. zaten kar$ida thermalli adam yoksa sikinti ya$amiyosunuz. eger cok uber yukleniyolarsa cold blood alinmali. ninja ise allahin emri. allah 1 ninja 2. yerlilerde pek cacik yok da ecnebilerin alayi kulaklikla ses dinledigi icin, almamak buyuk hata. ne kadar kamp yapsan da hem hb sensor icin hem de ko$arken ses cikartmamak icin lazim. normal oyunlarda hek$at almak zor oldugu icin muhtemelen stopping power tercih edilmesi lazim. zira ekmek karnesi gibi kur$un verdikleri icin pek bi anlamsiz oluyo. bu aralar scavenger perk ini deniyorum. ozellikle Scar gibi silahlarla 40 mermiyle oyuna ba$layanlar icin ideal. zaten bir cok perk birlikte cali$inca mantikli. zira cold blood varsa ninja olmassa olmaz, ya da marathonsuz lightweight olmaz. boyle ikili ikili cali$iyolar. hardcoreda ise durum bamba$ka tabi, stopping power in hicbir anlami yok mesela. ya scavenger in. zaten 1 mermiyle adam oluyo. nitekim bir cok silahin da bir anlami yok. M24den ba$ka sniperla oynamak sacma, ya da ultra stabil m4, TAR, vector gibi silahlarla cok rahat fragmaster olabiliyosunuz. hatta normal tabanca bile yeterli. bu nedenle biraz ellemeleri lazim hardcore u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 scavenger'i sadece mermi olarak gorme. Sana flash,frag,semtex,throwing knife,claymore, roket vs her seyi veriyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Sereglin said: bir nokta atlanmis! Dworgian ffa icin yaratilmis! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yunusemre said: Sereglin said: bir nokta atlanmis! Dworgian ffa icin yaratilmis! ben gördüm HİLE YAPIO :P tdm rust ftw abi süperdi be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Esh said: bu nedenle biraz ellemeleri lazim hardcore u. cod4de de o şekilde o zaten. hardcore un olayı o. bence ellemesinler. miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar