Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

gerektiginde camp da yapilir rush da, mw2 uzgunum ama camp'a daha yatkin bir oyun. apachi gibi surekli amacsizca neden kosulsun ki quake degil bu sonucta. oyunun gidisine gore spawn yeri degistikce adamlari takip ediyorsun zaten. bu da bir nevi camp sonucta. surekli camp yapan biri varsa da gidip zaten yerini soylersin takimina olur biter, aglamak anlamsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

gaza geldim bugün alıcam. wowa başlamak istemiyorum tekrardan bari mw2 oynayayım online olarak. COD4 serverlarından saçma sapan banlanıp duruyorum zaten. uav açıkken duvardan tarayıp adam öldürünce wall hack diye banlıyor salaklar. bide vacant da yedim banı, duvarı taramanın en normal olduğu bölümlerden biri.
Sosyal ağlarda paylaş

ya cold blood almamaya ba$ladim ben onun yerine counter uav ks aliyorum.

zaten kar$ida thermalli adam yoksa sikinti ya$amiyosunuz. eger cok uber yukleniyolarsa cold blood alinmali.

ninja ise allahin emri. allah 1 ninja 2. yerlilerde pek cacik yok da ecnebilerin alayi kulaklikla ses dinledigi icin, almamak buyuk hata. ne kadar kamp yapsan da hem hb sensor icin hem de ko$arken ses cikartmamak icin lazim.

normal oyunlarda hek$at almak zor oldugu icin muhtemelen stopping power tercih edilmesi lazim. zira ekmek karnesi gibi kur$un verdikleri icin pek bi anlamsiz oluyo. bu aralar scavenger perk ini deniyorum. ozellikle Scar gibi silahlarla 40 mermiyle oyuna ba$layanlar icin ideal.

zaten bir cok perk birlikte cali$inca mantikli. zira cold blood varsa ninja olmassa olmaz, ya da marathonsuz lightweight olmaz. boyle ikili ikili cali$iyolar.

hardcoreda ise durum bamba$ka tabi, stopping power in hicbir anlami yok mesela. ya scavenger in. zaten 1 mermiyle adam oluyo. nitekim bir cok silahin da bir anlami yok. M24den ba$ka sniperla oynamak sacma, ya da ultra stabil m4, TAR, vector gibi silahlarla cok rahat fragmaster olabiliyosunuz. hatta normal tabanca bile yeterli.

bu nedenle biraz ellemeleri lazim hardcore u.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...