Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

abi sanırım sorun şu sen şu mantıgı kapamamışsın

pc'de oynamak daha kolay ---> daha çok rekabet

yani bi insan xboxta çok süper aim alıcam falan diye kasıcagına o emeği pcde harcasa kral olur.

yani çok düz bi örnek olucak ama sen xboxta oynayan kendini pcden sallaya savura ezersin

bir şey daha zor olması nası daha iyi yapabiliyor onu anlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kerimcigim daha iyi yapiyor demedim dikkat edersen. konsolda pro olmak nedir dedin, ben de konsol kolay degil ki autoaim var diye dedim. yani konsolun daha iyi oldugunu soylemedim. ben hala fpsde pcyi tercih ederim, param olsa kral pc yapar onla oynarim xbox kulusturu ile ugrasacagima.

dreagloth said:

@havlu

Yalnız ben pati de, çoğu insanı, muhtemelen seni de, yere düşmeden 4-5 kere hs leyebilecek hayvanlar tanıyorum.

hahah. hadi allaskina ya, 3-5 tane adam biliyorum ben o kadar, o da dedigim yere yani yuzde 98'in 2'lik istisnasina denk geliyor. veteranda cod2 bitirmemis adamlar pro geciniyor su donemde bi de ona yaniyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

iwnet'te sorun yaşamamak için mw2 port'larını açın. 28960, 3001 gibi birkaç tane daha var.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1038018

olayıda şurdan çözüyoruz.

connecting iwnet...

diyip kalıyormuş. bana oldu dün gece steamden verify ettim oyun dosyalarını biri bozuk çıkmış onu dl edip restore etti steam düzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...