Arnis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Penthesilea said: eet, her adam oldurdukten sonra ustune bi de 31 cekiyoruz, biraz yorucu oluyor ama napalim. Penth. alacagin olsun ofiste bastim kahkahayi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 lan geçen gün predator missile kullanırken migrate oldu, missile falan kalmadı, yalan oldu. tamda double kill yapacaydım iniyodu kafalarına :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dayanamayip ba$ladim prestije asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 xbox icin TURK klani var ben orada takiliyorum. yalniz pati klani olmaz tabi pati fps oyuncusunun yuzde 98i falan newb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 clan kurulumunun oyunu nasıl bildigin / oynadıgınla falan alakası olmaz edit: xbox'ta pro mu olur lan ayrıca sdsfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 konsolda pro olmak, aim'den falan bagimsiz olarak adam gibi taktik yapabilmek, ts takibi ve hizli 10 parmak controller kullanmaktir. klavye mousetan daha zor hem hedef alip hem ziplamak; autoaim diye bebeler aglamadan soyleyeyim autoaim de direk aim i kafaya goturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 e onları pcdede yapıyosun, hemde daha hızlı, daha seri, daha dikkatli yapman lazım. cat diye yersin kafana headshot'ı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 valla yillardir pcde de oyun oynuyorum, konsolda da oyun oynuyorum. rahatlikla da derim ki pcde fps oynamak dunyanin en rahat isi. ha aliskanliktan herhalde, ama surada konsolda pro olunur mu diyenlerin hicbirini o controller i eline alip frag yapamaz hardcore tdmde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 arkadaş oyundayken antivirüs programı sürekli trojan attack yakalıyomuş, steam üzerinden böyle saldırılar olabilirmi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 @havlu Yalnız ben pati de, çoğu insanı, muhtemelen seni de, yere düşmeden 4-5 kere hs leyebilecek hayvanlar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sirf bu korkudan dolayi gittim orjinal kaspersky internet security 2010 aldim, henuz yakalamadi bi$ey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi sanırım sorun şu sen şu mantıgı kapamamışsın pc'de oynamak daha kolay ---> daha çok rekabet yani bi insan xboxta çok süper aim alıcam falan diye kasıcagına o emeği pcde harcasa kral olur. yani çok düz bi örnek olucak ama sen xboxta oynayan kendini pcden sallaya savura ezersin bir şey daha zor olması nası daha iyi yapabiliyor onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 zuaa tam tersine kolaylaştırılmış aim, kısık recoil ve genel olarak 12 yaş ortalamalı bebelerle konsolda fps oynamak az olan yeteneğini de köreltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Esh said: sirf bu korkudan dolayi gittim orjinal kaspersky internet security 2010 aldim, henuz yakalamadi bi$ey. yani trojan saldırısı olabiliyo? ben kesin yemişimdir şu vakte kadar ozmn gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kerimcigim daha iyi yapiyor demedim dikkat edersen. konsolda pro olmak nedir dedin, ben de konsol kolay degil ki autoaim var diye dedim. yani konsolun daha iyi oldugunu soylemedim. ben hala fpsde pcyi tercih ederim, param olsa kral pc yapar onla oynarim xbox kulusturu ile ugrasacagima. dreagloth said: @havlu Yalnız ben pati de, çoğu insanı, muhtemelen seni de, yere düşmeden 4-5 kere hs leyebilecek hayvanlar tanıyorum. hahah. hadi allaskina ya, 3-5 tane adam biliyorum ben o kadar, o da dedigim yere yani yuzde 98'in 2'lik istisnasina denk geliyor. veteranda cod2 bitirmemis adamlar pro geciniyor su donemde bi de ona yaniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Laorx said: arkadaş oyundayken antivirüs programı sürekli trojan attack yakalıyomuş, steam üzerinden böyle saldırılar olabilirmi yaw? Norton 360 kullanıyorum, daha hiç bir şey yakalamadı, sanmıyorum böyle bir şey olabileceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 pff @havlu Valla senin gibi de konuşmak kolay, LAN partilere gel oyun dışı arbedeye dayanabileceğine inanıyorsan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Kaede said: zuaa tam tersine kolaylaştırılmış aim, kısık recoil ve genel olarak 12 yaş ortalamalı bebelerle konsolda fps oynamak az olan yeteneğini de köreltir kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Zorlukla amelelik arasında ince bi çizgi var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bence artik konsolda-pcde fps kar$ila$tirmalarini bi kenara birakmaliyiz. yazildi cizildi. adam da diyo zaten pc olsa pcyi tercih ederim diye, zorlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hey allahim. neyse gelicem zaten bi lan party'ye dela'dan kermit'ten falan tirmasam ama. kucucuk cocugum zaten agzim yuzum yer degistirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Dela dan kork tabi, kermit den bişe olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Special Ops' da multi görev yapabilmek için ille de steam'den bir arkadaşını mı bulmak gerekiyor? Böyle kendisi arasa beni biriyle aynı göreve fln koysa olmaz mı ya :) Special Ops'a başlayamadım daha multi başlıyım diye ama tek başıma yapıcam sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Laorx said: iwnet'te sorun yaşamamak için mw2 port'larını açın. 28960, 3001 gibi birkaç tane daha var. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1038018 olayıda şurdan çözüyoruz. connecting iwnet... diyip kalıyormuş. bana oldu dün gece steamden verify ettim oyun dosyalarını biri bozuk çıkmış onu dl edip restore etti steam düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hatta gene aynı sorunu yaşıyorum şuan... bezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar