dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hadi pati mw2 grubunun linkini 42. defa verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 spec ops lar bildiğin zormuş ya 4.seviyeyi açmak için regularda oynuyorum bölümleri, bazıları imkansız solo veteranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 son tier ne kadar zevkli ahahah 15 tane juggernaut+ veteran zorluk resmen sinirlerimi felan bozdu bi de kill all 10 jugs with knife and explosives var ahahah imkansız lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 claymore öldürüyomu onları? denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yavaşlatıyor anca 6 7 magnum sniperla yatiyor şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aslıdna cift deagle'la rahat temizlenirler. barettle inter bilmemneyle headstotta iniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 off aşırı hasta bölüm ya bu önce 1 jug geliyor sonra aynı anda 2 sonra 3 geldi öeh dedim bıraktım silahı. Sonrada 4 geliyor muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi 3. seviyedeki boneyard görevini regularda zar zor bitirdim veteran imkansız heralde solo juggernaut u intel in oraya gittiğimde öldürebildim zaten anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 15 tane var 15 tane 5. tierde fdssfd 3 er 3 er geliyor, silah yok bomba ve bıçak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 biz arkadaşla son o jagırnatların olduğu seri hariç hepsini veteranda bitirdik, hiç bi bölüm inanılmaz zor değil aslında dikkatli olmak lazım bide ezber biraz:p gerçi bir iki bölümü arka arkaya milyon kere denedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Xbox'ta oynayan yok mu hic benden baska, Pati clani falan kuraydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 konsolda fps mi oynanır halodan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 lan fakir gibi dedicated serversiz surunuyosunuz, gelmis oynanmaz diyo bana adam euhehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 L1 e basınca en yakındaki adama nişan alıyomuş refleksi ve interneti iyi olan kazanıyomuş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 eet, her adam oldurdukten sonra ustune bi de 31 cekiyoruz, biraz yorucu oluyor ama napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 iwnet allah belanı versin. 10 kere de ground'a girilmez mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 prestij acinca ne geciyo elimize 1 tane fazla slot di$inda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Yahu, bazen oyun grafik hatası veriyor, herkes (ben dahil) görünmez oluyor, geriye sadece görünür silahlar kalıyor (Böyle havada uçuşan silahlar)? Haritadaki bazı cisimler de (Çöp konteyneri, kayalar vs.) de görünmez oluyor, takılıyorsun. Eh görünmez olan düşmenı vurmak desen hepten zor. Etti oyun zevkimin içine. Bu nedendir? Nasıl çözülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bir de bu NAT problemi nasıl çözülüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Modeminin ayarlarına gidip UPnP'yi aktif hale getirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 nedense bi anda baydim oyundan ya asdf, 70 olunca boyle oldu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 O UPnP'yi bulamıyorum işte. Bende model olarak U.S. Robotics Wireless Maxg var, bir türlü bulamadım UPnP nerede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Esh said: prestij acinca ne geciyo elimize 1 tane fazla slot di$inda? prestige title'i açılıyor sanırım, kas ya yine daha 70 olmak için çok erken, önünde aylar var hep böyle mi kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 nasi aciyoruz onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 iwnet'te sorun yaşamamak için mw2 port'larını açın. 28960, 3001 gibi birkaç tane daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar